A Couple blog - outfit - 10 days look via Jeroen Beekman

10 Days look via Jeroen Beekman

Een paar weken geleden kreeg ik een mailtje van Jeroen Beekman damesmode of ik kleding wilde uitkiezen van 10 days. Afgelopen zomer ontving ik een leuke trui van dit merk, dus ik was meteen enthousiast en selecteerde twee items welke binnen een paar dagen werden bezorgd. De items kwamen binnen in een stevige knaloranje doos en na het uitpakken was ik meteen enthousiast.

10 Days is een merk uit Amsterdam met kleding van fijne stoffen waarbij alles er comfortabel uitziet en lekker zit. Ik besloot allereerst te gaan voor een toffe gestreepte broek van joggingstof en ik ben erg blij dat ik die keuze heb gemaakt. De broek zit namelijk heerlijk. Elke keer als ik hem even aandoe, wil ik hem eigenlijk niet meer uit haha! Daarnaast bestelde ik een fijngebreid shirt met lange mouwen met nepleren strepen op de linker mouw. Dit vond ik wel een leuk detail en op de website droeg het model deze items ook samen, dus ik wist zeker dat ik goed zat voor een outfit :)

De items zitten beiden heerlijk, ik weet zeker dat ik ze vaak ga dragen. De maat die ik koos was bij beide items ook goed, erg fijn, omdat ik dat met online shoppen toch vaak wel lastig vind. Het enige minpuntje aan de items is wat mij betreft de prijs: de kleding is op zich niet onwijs bijzonder, het is ‘gewoon’ fijne kleding, maar je betaalt wel flink voor alle 10 Days items. Maar goed, de broek en het shirt ga ik dan wel weer vaak dragen, dus uiteindelijk compenseert dat wel weer, haha! ;)

Wat vind jij van mijn nieuwe items en look?

 

 

A Couple blog - outfit - 10 days look via Jeroen Beekman


✨ Outfit Details ✨

10 Days Top & Broek (shop & shop)
Sacha Broques
Chanel WOC tas
Hèrmes Armband
Céline Zonnebril

fotografie: Roy


A Couple blog - outfit - 10 days look via Jeroen Beekman
A Couple blog - outfit - 10 days look via Jeroen Beekman

A Couple blog - outfit - 10 days look via Jeroen Beekman

deze post bevat gesponsorde producten. meer informatie hierover vind je in mijn disclaimer.

BewarenBewaren

COMMENTS
 • Die broek vind ik zo geweldig gaaf!

  27/04/2018
POST A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Still loving the Ibiza sunlight colours And my
 • Hi weekend so good to see you Do you
 • Please take me back ibiza
 • Insert cheesy mirror quote here
 • Modellen gezocht! Ik ben op zoek naar leuke meiden
 • Yess my Ibiza blogpost is here! Check it out at
 • Maana Maana! Throwback to our beachshoot a couple of
 • Captain Alex on her way home my new blog