A Couple blog - 10 Days anniversary sweater outfit post + Giveaway

10 Days sweater + Giveaway

Yess, ik heb een leuke winactie voor jullie! Het Nederlandse merk 10 Days bestaat 10 jaar en daarom hebben ze ‘best of items’ gemaakt: succesvolle items van het merk in een nieuw speciaal jasje. Vorige week lanceerden ze #2, een toffe anniversary sweater en ik ontving er eentje en ik was meteen fan.

De sweater is heerlijk groot en het design is eenvoudig, maar toch tof: een off-white sweater met grote zwarte letters en coole pofmouwen welke de sweater net even wat specialer maken. De sweater is een limited edition en als ik het labeltje moet geloven, heb ik nummer 7 ^^

Anyway, vorige week droeg ik hem toen we na het werk nog even wat gingen drinken op het strand en we maakten meteen wat leuke foto’s. Deels voor een outfitpost, maar ook omdat ik een foto nodig had voor Instagram, omdat ik daar een paar van deze sweaters aan een aantal van jullie mag weggeven, yay! Lees de beschrijving van de Instagramfoto hieronder voor meer informatie (of bekijk hier de foto) en maak ook kans op deze toffe sweater!

Ik ben in ieder geval fan van de sweater: hij is comfy en toch speciaal en kan op veel manieren worden gecombineerd..

Wat vind jij van de sweater en mijn outfit?

xx Alex


✨ Outfit Details ✨

10Days Sweater*
Monki Jeans
Converse All Stars Sneakers
Sacha
Necklace*
H&M
Necklace
OhSoHip Necklace*
Toms Sunglasses*
& Other Stories
Bracelets
OhSoHip Bracelets*

[show_shopthepost_widget id=”2728191″]

photography: Roy

Bewaren

Bewaren

8 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close