5 Blogs You should Follow

blogs to follow ilumuoti

*read this post in English*  De afgelopen jaren hebben veel blogs het leven gevonden op het web en kunnen we overal persoonlijke leuke plekjes vinden, eigendom van leuke jongens en meisjes van over de hele wereld, met verschillende culturen, achtergronden, interesses etc. Zoals waarschijnlijk vrij veel mensen, heb ik natuurlijk wel mijn persoonlijke favorieten; blogs die ik vrijwel elke dag bezoek en lees. Heet leek mij leuk om een selectie van deze blogs met jullie te delen, wie weet kunnen jullie wel wat leesinspiratie gebruiken! :)

**op de één of andere manier heeft WordPress mijn complete artikeltje omgegooid, waardoor de Engelse en Nederlandse tekst opeens gemengd zijn. Excuses hiervoor, zodra ik tijd heb zal ik dit corrigeren, ik hoop dat jullie er zo lang doorheen kunnen kijken**

[masterslider id=”14″]

FAB le Frique

Als iemand mag worden gecomplimenteerd voor haar durf en doorzettingsvermogen, da is dat Frederique. Frederique slaagde in April 2014 voor haar master in Civiel en Commercieel Recht, maar besloot hierna het roer compleet om te gooien en fulltime fashion te worden op FAB le Frique. Ze heeft een goed gevoel voor stijl en toffe looks, is een aardige meid -dit kan ik bevestigen :)- en won een aantal maanden terug een blogging award. Oh, en had ik al gezegd dat ze in één(!) jaar tijd 50k+ volgers op Instagram heeft verzameld?!

[masterslider id=”15″]

Lauresque

Dan hebben we Laura, een 17 jarige meid uit Amsterdam, bloggend op Lauresque. Ze is niet alleen superknap -onze recente shoot is het bewijs-, haar fotografie skills zijn gewoon top en haar blog is gewoon heel fijn om te lezen, omdat ze een hele leuke, snelle en grappige schrijfstijl heeft. Haar artikelen zijn gewoon heel leuk en fijn om te lezen én te bekijken, of het nou een outfitpost is of een persoonlijke update.

[masterslider id=”13″]

Lily-Like.com

Lilia is de eigenaresse van de blog Lily Like,voorheen bekend als Nappy Hairz. Ik kende Lilia al voordat ze haar blog begon (van het kunstschaatsen ;)) en ik begon meteen met het lezen van haar blog toen ze het begon. Daarvoor deelde ze al vaak looks op Instagram, maar het was een slimme zet om een blog te beginnen, omdat ze al veel volgers heeft verzameld op zowel haar blog, Instagram en YouTube kanaal (oja, ze maakt ook leuke video’s!). Oh, en volgens mij is het een soort van virus: Lilia studeert óók rechten (net zoals Frederique)!

[masterslider id=”16″]

Creators of Desire

Creators of Desire is a completely different type of blog. This blog was founded by Anouk a few years ago and had a major transformation a while ago. It’s now not only a blog anymore, but an online space -especially designed for mobile devices too- with many articles regarding fashion and lifestyle, written by a few bloggers. I really like the diversity of content, the different points of view of the contributors and the lovely photos on the blog. It’s just the perfect place for your daily shot of inspiration, all gathered at one website.

[masterslider id=”18″]

Retromantisch

Als laatste hebben we nog Retromantisch, de blog van Rowan. Rowan en ik hebben elkaar voor het eerst ontmoet op ons eerste blogevent en sindsdien hebben we nog veel contact. We gaan vaak samen naar blogevents, spreken elkaar gewoon af en toe en hebben eens in de zoveel tijd een shopdate in Amsterdam. Retromantisch is voornamelijk een modeblog met mooie looks van Rowan, welke altijd haar eigen stijltje perfect weergeven. Daarnaast is ze echt supergoed in -digitaal- tekenen en heeft ze daarmee een unieke vorm van bloggen ontwikkeld, omdat ze veel tekeningen gebruikt in plaats van foto’s. Zeker een bezoekje waard!

Oh, en naja, als je dit nog niet genoeg vond, bezoek dan vooral ook Amaroux, Radiate Fashion, Fashiable, Queen of Jetlags and Jennie from the Blog.

Kende jij deze blogs al?

xx Alex

Follow

12 Comments

  1. Lauresque en Retromantisch behoren ook tot mijn favorieten! Laura’s foto’s zijn zo fijn. Complimenten nog trouwens voor de foto’s die je van haar hebt gemaakt, so gorgeous! En de blogs die ik nog niet kende ga ik nú checken. :)
    Luna ‘s latest post :De vakantie kwam ten eindeMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close