Life

5 Blogs You should Follow

blogs to follow ilumuoti

*read this post in English*  De afgelopen jaren hebben veel blogs het leven gevonden op het web en kunnen we overal persoonlijke leuke plekjes vinden, eigendom van leuke jongens en meisjes van over de hele wereld, met verschillende culturen, achtergronden, interesses etc. Zoals waarschijnlijk vrij veel mensen, heb ik natuurlijk wel mijn persoonlijke favorieten; blogs die ik vrijwel elke dag bezoek en lees. Heet leek mij leuk om een selectie van deze blogs met jullie te delen, wie weet kunnen jullie wel wat leesinspiratie gebruiken! :)

**for some reason, WordPress deleted my complete English text and inserted the Dutch version. I will try to write new translations soon!**

[masterslider id=”14″]

FAB le Frique

Als iemand mag worden gecomplimenteerd voor haar durf en doorzettingsvermogen, da is dat Frederique. Frederique slaagde in April 2014 voor haar master in Civiel en Commercieel Recht, maar besloot hierna het roer compleet om te gooien en fulltime fashion te worden op FAB le Frique. Ze heeft een goed gevoel voor stijl en toffe looks, is een aardige meid -dit kan ik bevestigen :)- en won een aantal maanden terug een blogging award. Oh, en had ik al gezegd dat ze in één(!) jaar tijd 50k+ volgers op Instagram heeft verzameld?!

[masterslider id=”15″]

Lauresque

Dan hebben we Laura, een 17 jarige meid uit Amsterdam, bloggend op Lauresque. Ze is niet alleen superknap -onze recente shoot is het bewijs-, haar fotografie skills zijn gewoon top en haar blog is gewoon heel fijn om te lezen, omdat ze een hele leuke, snelle en grappige schrijfstijl heeft. Haar artikelen zijn gewoon heel leuk en fijn om te lezen én te bekijken, of het nou een outfitpost is of een persoonlijke update.

[masterslider id=”13″]

Lily-Like.com

Lilia is de eigenaresse van de blog Lily Like,voorheen bekend als Nappy Hairz. Ik kende Lilia al voordat ze haar blog begon (van het kunstschaatsen ;)) en ik begon meteen met het lezen van haar blog toen ze het begon. Daarvoor deelde ze al vaak looks op Instagram, maar het was een slimme zet om een blog te beginnen, omdat ze al veel volgers heeft verzameld op zowel haar blog, Instagram en YouTube kanaal (oja, ze maakt ook leuke video’s!). Oh, en volgens mij is het een soort van virus: Lilia studeert óók rechten (net zoals Frederique)!

[masterslider id=”16″]

Creators of Desire

Creators of Desire is een heel ander soort blog. Deze blog is een aantal jaar geleden opgericht door Anouk en heeft onlangs een enorme transformatie gehad. Het is nu niet alleen meer een blog, maar een online verzamelpunt -met speciaal design voor mobiele apparaten- met veel artikelen op het gebied van mode en lifestyle, geschreven door een aantal bloggers. De diversiteit qua content, de verschillende meningen van de schrijfsters en de mooie foto’s maken het gewoon de perfecte website voor een dagelijkse dosis inspiratie :)

[masterslider id=”17″]

Retromantisch

Last but not least is Retromantisch, the blog of the lovely girl Rowan. Rowan and I first met at our first blogging event and we kept in touch ever since. We visit a lot of events together, talk about fun things and have a shopping date in Amsterdam once in a while. Retromantisch is mainly a fashion blog with nice looks of Rowan, which always express her style very well. She’s also brilliant in -digital- drawing and has a very unique way of blogging, since she uses drawings a lot instead of photos.You should definitely check it out! :)

Oh, and well, if you’re interested in more, you should definitely check Amaroux, Radiate Fashion, Fashiable, Queen of Jetlags and Jennie from the Blog.

Did you know these blogs?
xx Alex

Follow

12 Comments

Leave a Response

CommentLuv badge

Close