5 Instagrammers die meer volgers verdienen

Hoi! Ben ik weer! Je hebt vast wel gemerkt dat ik de laatste tijd niet heel (regelmatig) actief ben op mijn blog. De reden daarvoor is dat ik de laatste tijd weinig inspiratie & tijd heb om te bloggen, waardoor het erbij inschiet of ik gewoon geen zin heb.. Ik laat het nu dan ook vooral lekker lopen zoals het gaat; als ik zin en inspiratie heb komt er wat meer online en als ik druk ben/andere dingen heb, dan zit er wat meer tijd tussen de posts. Dat wilde ik graag even ophelderen :)

Ik denk dat ik inmiddels niet meer hoef te vertellen dat ik Instagram een erg fijne app vind. Ik kan nog steeds heerlijk door alle foto’s scrollen, liken en nieuwe personen/accounts ontdekken, al moet ik zeggen dat mijn ‘verslaving’ wel is verminderd. Ik deelde eerder al lijstjes met Instagram accounts/girls die je zou moeten volgen en heb vandaag weer een lijstje voor jullie! Kijk je mee?

@ophelievita

Ophélie volg ik nog niet zo heel lang, maar toen ik haar account tegenkwam was ik wel direct enthousiast. Haar foto’s hebben een heerlijk sfeertje en ik vind dat ze zeker meer volgers verdient! ^^

 • fave food fave girl fave trousers fennleonoor colourfulrebel
 • striped tshirt checkered blazer combined with trousers full of palmtrees
 • rebel kind of girl colourfulrebel utrecht colourfulrebel levis
 • kept this golden one for the final marrakech post sisterspointholland
 • happy sunday vibes marrakech morocco girlsgoneloavies sisterpoint loavies
 • going home is never a good idea marrakech morocco sisterpoint
 • laugh a little bit more pls top and trousers from
 • paradise in the crowded city sisterspointholland loavies girlsgoneloavies loavies

@anita_heath

Oké, Anita heeft niet echt weinig volgers of iets, maar dat bedoelde ik ook niet helemaal met de titel, haha ;)  Anyway, Anita ken ik en heeft wat mij betreft een hele toffe stijl en een heerlijke Instagram feed, zeker een ‘follow’ waard!

 • New day! dwrslabel movesbyminimum
 • Sjonnie is back minimumfashion
 • Greyishhhminimumfashion
 • Always putting my new shoes on the next day nelsonschoenen
 • Your girl is back Said the flu goodbye!movesbyminimum
 • Another dayyy
 • Stay close to people who feel like sunlight
 • Weird pose cause I was freezing my little ass offminimumfashion

@vivianhoorn

Ik denk dat veel meiden Vivian wel ‘kennen’. Hoewel ik sommige foto’s af en toe een beetje ‘too much’ vind, vind ik haar foto’s wel altijd mooi, je kan zien dat ze er over nadenkt en veel mee bezig is. Daarnaast vind ik het gewoon tof dat zij voor haar fotografiewerk zoveel reist én de foto’s die ze maakt zijn ook nog eens onwijs mooi en tof!

 • best tip ever oranjezicht city farm market on saturday in
 • breakfast for champs
 • go where you feel most alive
 • back in Amsterdam but looking forward to some new adventures
 • my dreams are still in capetown for all the
 • pink palace
 • pingun party!
 • Im here to give you love and never lose ya

@fablefrique

Frederique heeft ook zeker niet weinig volgers, maar het verhaal van deze babe inspireert mij wel: onwijs goed een rechtenstudie halen en er dan voor kiezen om het roer om te gooien en vanuit het niets fashionblogger te worden, een onwijs dappere en gave stap. Haar stijl is anders dan veel (Nederlandse) Instagrammers en daarom vind ik haar zo leuk, daarnaast is het gewoon een onwijs lieve meid!

 • it may seem like a big risk to follow your
 • vegan food for the win almost 3 years plant based
 • similar but not the same months ago i started trying
 • ok im now seriously in need of this tan done
 • GRL PWR throwbackthursday girlpower happyinternationalwomensday babe butterfly laurenlewiss
 • as you may know by now i have this thing
 • check check double check springishere springcoat sunisout asseenonme
 • sometimes the greatest way to say something is to say

@theversastyle

Ehh ja, over deze feed kan ik niet heel veel meer zeggen dan dat ik echt verliefd ben op de foto’s, met name de flatlays/productfoto’s. De kleuren en belichting zijn altijd perfect en de foto’s gewoon supermooi!

 • Lets be Saturday forever Shop similar httpliketkit2v1mU
 • Once upon a Friday Shop similar httpliketkit2v0Hn
 • Accessories always make the outfit All alexisbittareverything alexisbittar bittarstyle
 • Current goto black denim Shop my closet httpliketkit2uZSP
 • That hoodie life Tap for details shop similar
 • Some call this business casual but its just casual to
 • Checks with boots now checks with shorts for Spring
 • Pins checks obsessions Shop my closet httpliketkit2uYeW

 

Inmiddels volg ik zo’n 280 mensen op Instagram, dus dat deze meiden deze keer de selectie hebben gehaald, zegt denk ik al genoeg. Ik ga weer lekker verder Instagrammen en op zoek naar nieuwe pareltjes, laat vooral jouw Instagram username achter in een comment!

Kende jij deze Instagrammers al? Wie is jouw favoriet uit dit lijstje?

 

 

 

 • weekend mode ON  by jenniefromtheblog
 • the new kruidvat Skin Science products are my absolute favourite
 • oh hello Weekend Im happy to see you
 • suns out again Hows your week so far?

Meer van mijn favoriete Instagrammers:

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close