Life

5 Instagrammers die meer volgers verdienen

Hoi! Ben ik weer! Je hebt vast wel gemerkt dat ik de laatste tijd niet heel (regelmatig) actief ben op mijn blog. De reden daarvoor is dat ik de laatste tijd weinig inspiratie & tijd heb om te bloggen, waardoor het erbij inschiet of ik gewoon geen zin heb.. Ik laat het nu dan ook vooral lekker lopen zoals het gaat; als ik zin en inspiratie heb komt er wat meer online en als ik druk ben/andere dingen heb, dan zit er wat meer tijd tussen de posts. Dat wilde ik graag even ophelderen :)

Ik denk dat ik inmiddels niet meer hoef te vertellen dat ik Instagram een erg fijne app vind. Ik kan nog steeds heerlijk door alle foto’s scrollen, liken en nieuwe personen/accounts ontdekken, al moet ik zeggen dat mijn ‘verslaving’ wel is verminderd. Ik deelde eerder al lijstjes met Instagram accounts/girls die je zou moeten volgen en heb vandaag weer een lijstje voor jullie! Kijk je mee?

@ophelievita

Ophélie volg ik nog niet zo heel lang, maar toen ik haar account tegenkwam was ik wel direct enthousiast. Haar foto’s hebben een heerlijk sfeertje en ik vind dat ze zeker meer volgers verdient! ^^

 • Still have toooo many pics to post of my citytriphellip
 • you wouldnt think it but he became an adult todayhellip
 • Faux fur and panther print tigersquad verona sachashoes girlsgoneloavies
 • MY BADASS BABE TURNED 18 judithsterre happybday
 • Hands up because monday is almost there shit busyweek
 • DECEMBER GIVEAWAY Together with nine of my favourite insta girlshellip
 • Closing my eyes and pretending its 30 degrees verona tessvfashion
 • Casually sitting on the edge while my mom was nervoushellip

@anita_heath

Oké, Anita heeft niet echt weinig volgers of iets, maar dat bedoelde ik ook niet helemaal met de titel, haha ;)  Anyway, Anita ken ik en heeft wat mij betreft een hele toffe stijl en een heerlijke Instagram feed, zeker een ‘follow’ waard!

 • It was really really cold
 • Kissy for the weekend
 • Coffee to go please
 • Beanie season is here! blackstonefootwear meettheinfluencersagency spons sp ad
 • Freezing while strolling through AmsterdamCLUSE FallForCLUSE sp
 • Didnt feel like dressing up stylish Just comfy and Imhellip
 • Oh I love you Amsterdam sachashoes
 • Morning vibes

@vivianhoorn

Ik denk dat veel meiden Vivian wel ‘kennen’. Hoewel ik sommige foto’s af en toe een beetje ‘too much’ vind, vind ik haar foto’s wel altijd mooi, je kan zien dat ze er over nadenkt en veel mee bezig is. Daarnaast vind ik het gewoon tof dat zij voor haar fotografiewerk zoveel reist én de foto’s die ze maakt zijn ook nog eens onwijs mooi en tof!

 • once in a while right in the middle of anhellip
 • watching the snow falling down love you little boy
 • its beginning to look a lot like christmas find yourhellip
 • teddy love lorealprosquad
 • rainy days in amsterdam with my love
 • cant wait for our next adventures together love you claartjerose
 • sundays with bobby
 • park date with louie

@fablefrique

Frederique heeft ook zeker niet weinig volgers, maar het verhaal van deze babe inspireert mij wel: onwijs goed een rechtenstudie halen en er dan voor kiezen om het roer om te gooien en vanuit het niets fashionblogger te worden, een onwijs dappere en gave stap. Haar stijl is anders dan veel (Nederlandse) Instagrammers en daarom vind ik haar zo leuk, daarnaast is het gewoon een onwijs lieve meid!

 • Lets stay inside tonight rosefieldwatches Save up to 15hellip
 • Room with a view antwerp sistertime citytrip juniorsuite parkinn parkinnantwerpen
 • Je te veux nothingbutyou fridaymood
 • Ready to hit the rain with my fishnet tights whoopshellip
 • Getting my winter glow on with the cleanse peelhellip
 • thisishowwedoit girlboss chanelgabrielle
 • Im a space monkey coffeetime monday
 • Back on the gram socialmediadetox

@theversastyle

Ehh ja, over deze feed kan ik niet heel veel meer zeggen dan dat ik echt verliefd ben op de foto’s, met name de flatlays/productfoto’s. De kleuren en belichting zijn altijd perfect en de foto’s gewoon supermooi!

 • Sundays best Shop my closet httpliketkit2tNR4  liketkithellip
 • Teddy chubs x distressed Shop similar httpliketkit2tNao hellip
 • Fridaygettingthingsdone desk situation with Rileyrose Obsessed with this Girl Geniushellip
 • Mauvaise Fille Pour La Vie Translation Bad Girl For Lifehellip
 • When you just want to wear socks sock booties arehellip
 • My zipper is up Thoroughly in lust with these pistoladenimhellip
 • Never not on the go essentials Shop the details hellip
 • Mauvaise Fille Pour La Vie shopsincerelyjules tee jeans Shophellip

 

Inmiddels volg ik zo’n 280 mensen op Instagram, dus dat deze meiden deze keer de selectie hebben gehaald, zegt denk ik al genoeg. Ik ga weer lekker verder Instagrammen en op zoek naar nieuwe pareltjes, laat vooral jouw Instagram username achter in een comment!

Kende jij deze Instagrammers al? Wie is jouw favoriet uit dit lijstje?

 

 

 

 • happy girl on a cosy Saturday enjoy your weekend!
 • finally mine
 • today was a good day
 • favourite look at the moment

Meer van mijn favoriete Instagrammers:

6 Comments

Leave a Response

CommentLuv badge

Close