Life

5 Instagrammers die meer volgers verdienen

Hoi! Ben ik weer! Je hebt vast wel gemerkt dat ik de laatste tijd niet heel (regelmatig) actief ben op mijn blog. De reden daarvoor is dat ik de laatste tijd weinig inspiratie & tijd heb om te bloggen, waardoor het erbij inschiet of ik gewoon geen zin heb.. Ik laat het nu dan ook vooral lekker lopen zoals het gaat; als ik zin en inspiratie heb komt er wat meer online en als ik druk ben/andere dingen heb, dan zit er wat meer tijd tussen de posts. Dat wilde ik graag even ophelderen :)

Ik denk dat ik inmiddels niet meer hoef te vertellen dat ik Instagram een erg fijne app vind. Ik kan nog steeds heerlijk door alle foto’s scrollen, liken en nieuwe personen/accounts ontdekken, al moet ik zeggen dat mijn ‘verslaving’ wel is verminderd. Ik deelde eerder al lijstjes met Instagram accounts/girls die je zou moeten volgen en heb vandaag weer een lijstje voor jullie! Kijk je mee?

@ophelievita

Ophélie volg ik nog niet zo heel lang, maar toen ik haar account tegenkwam was ik wel direct enthousiast. Haar foto’s hebben een heerlijk sfeertje en ik vind dat ze zeker meer volgers verdient! ^^

 • Bringing some green in the city velvet jacket and shiny
 • Looks like Im casually sitting on the edge but actually
 • Smiling at the menu like Im already tasting it amarenns
 • memories from prague prague
 • Flare loverrrr GIRLSxPAPERBIRD
 • Sitting along the side because you wont see me iceskating
 • Artsy close up taken by maanuinc and wearing paperbirdconceptstore GIRLSxPAPERBIRD
 • color bombs tigersquad

@anita_heath

Oké, Anita heeft niet echt weinig volgers of iets, maar dat bedoelde ik ook niet helemaal met de titel, haha ;)  Anyway, Anita ken ik en heeft wat mij betreft een hele toffe stijl en een heerlijke Instagram feed, zeker een ‘follow’ waard!

 • Waiting for the weekend! blackstonefootwear meettheinfluencersagency sp
 • Morning
 • WIN! Vandaag is het Blue Monday maar niet voor mij!
 • Whatya looking at?drdenim mydrdenims
 • Morninggg
 • Its never the right time
 • Walking to the weekend
 • Tell me lies Tell me sweet little lies

@vivianhoorn

Ik denk dat veel meiden Vivian wel ‘kennen’. Hoewel ik sommige foto’s af en toe een beetje ‘too much’ vind, vind ik haar foto’s wel altijd mooi, je kan zien dat ze er over nadenkt en veel mee bezig is. Daarnaast vind ik het gewoon tof dat zij voor haar fotografiewerk zoveel reist én de foto’s die ze maakt zijn ook nog eens onwijs mooi en tof!

 • awesome selfie light here in capetown
 • someday im gonna write a book about you
 • this place is my new life goal
 • little miss sunshine
 • so fabulas
 • perfect picture for a love quote
 • Ima be a wild flower
 • hey clifton

@fablefrique

Frederique heeft ook zeker niet weinig volgers, maar het verhaal van deze babe inspireert mij wel: onwijs goed een rechtenstudie halen en er dan voor kiezen om het roer om te gooien en vanuit het niets fashionblogger te worden, een onwijs dappere en gave stap. Haar stijl is anders dan veel (Nederlandse) Instagrammers en daarom vind ik haar zo leuk, daarnaast is het gewoon een onwijs lieve meid!

 • where i belong altabadia corvara skiing
 • Oh YAS this again in 4 days cantwait dolomites skiing
 • puffer coats aka sleeping bags are life itssopuffyimgonnadie winterfavorite pufferjacket
 • some things in life just fill your heart without trying
 • he looked at her the way all girls wanted to
 • we can only give to the world when we learn
 • Beautiful mess morningglory mondaze newweek kirakira asseenonme asos silverboots
 • Heaven is a place on earth with you loveyou

@theversastyle

Ehh ja, over deze feed kan ik niet heel veel meer zeggen dan dat ik echt verliefd ben op de foto’s, met name de flatlays/productfoto’s. De kleuren en belichting zijn altijd perfect en de foto’s gewoon supermooi!

 • Been living in this chubber knit all week Shop the
 • One step closer to the weekend Shop the look
 • All the cozy cozies Shop the look httpliketkit2uhsL
 • All about that consistency Shop similar httpliketkit2uh1B
 • The forecast says its sweater weather Shop this look
 • Perfect squishy slouchy silhouettes make me so giddy Shop similar
 • Currently plotting on how to steal time Definitely need more
 • Feeling a little puffy today nextchapterla fluff from 8thstory

 

Inmiddels volg ik zo’n 280 mensen op Instagram, dus dat deze meiden deze keer de selectie hebben gehaald, zegt denk ik al genoeg. Ik ga weer lekker verder Instagrammen en op zoek naar nieuwe pareltjes, laat vooral jouw Instagram username achter in een comment!

Kende jij deze Instagrammers al? Wie is jouw favoriet uit dit lijstje?

 

 

 

 • I need vitamin S E A
 • pretending its not that cold wet and windy outsite
 • keep smiling
 • enjoy your weekend!

Meer van mijn favoriete Instagrammers:

6 Comments

Leave a Response

CommentLuv badge

Close