Over Alexandra & A Couple blog

A Couple blog - Hallo 2018

Ik ben Alexandra, 24 jaar, Nederlands, gek op bloggen, dansen, fotografie & events, Instagram-addict, fanatiek pindakaaseter, redelijk perfectionistisch en altijd in voor een maaltijd bij de Chinees. A Couple is een online uiting van mij waarop ik laat zien wat er in mijn leven gebeurt en mezelf creatief kan uiten op het gebied van fotografie, mode (o.a. outfit posts), reizen en andere onderwerpen.

A Couple mijn plekje op het internet waarop ik kan praten over dingen die ik kwijt wil en waar ik mijn creativiteit in kan uiten. Maar A Couple is ook de plek waar ik anderen wil inspireren. Inspireren door onderwerpen aan te kaarten en een discussie aan te gaan en inspireren door dingen te laten zien en voor te stellen.

“The most important thing is to try and inspire people so that they can be great in whatever they want to do.”

Ik spendeer veel tijd in het maken van berichten op A Couple, omdat ik wil dat de kwaliteit van zowel foto’s als teksten goed is. Kwaliteit gaat boven kwantiteit, omdat ik alleen iets wil plaatsen waar ik 100% achter sta. Mijn doel is om elke dinsdag, donderdag en zondag een post voor jullie online te zetten, daarnaast post ik dagelijks op Instagram :)

klik hier voor contactinformatie

Follow

 

Bewaren

Close