Anti-verveeltips voor de grauwe winterdagen

anti_verveel_tips_ilumuotiBwuhh, ik ben denk ik niet de enige die door het grauwe weer af en toe een beetje ‘dipperig’ wordt (dat hoop ik ten minste ;) ). Tot nu toe ben ik steeds heel druk met mijn blog in de weekenden, maar als het goed is komen er weer wat meer rustige weekenden aan voor mij. Nou ben ik niet iemand die zich snel zal vervelen, omdat ik altijd wel iets te doen vind, maar ik kan mij voorstellen dat niet iedereen dit heeft. Daarom een paar fijne anti-verveeltips voor (simpele) activiteiten op grauwe winterdagen!

Je nagels en handen verwennen
De winter betekent kou wat, jammer genoeg, nogal samenhangt met droge handen. Als je je handen en nagels goed verzorgt (en fijn lakt), word je meteen wat vrolijker als je je handen ziet en voelt het allemaal gewoon wat fijner. Dat vind ik zelf in ieder geval ;)Zelf gebruik ik altijd een fijne handcrème en draag ik zodra ik het koud vind worden vaak handschoenen, omdat ik koude handen gewoon vreselijk vind én omdat ik anders echt snel droge handen krijg.

Alle handen en nagels hebben een verschillende verzorging nodig, dus zorg wel dat je jouw nagels de juiste behandeling geeft. Over het algemeen is het fijn als je nagelriemen zacht en soepel zijn. Je kunt ze lekker insmeren met een vette crème of olie en ze een beetje naar achteren duwen. (ik moet toegeven dat ik hier zelf altijd een beetje laks in ben…). Je kunt er ook voor kiezen je nagels allemaal nog even in een mooi model te vijlen (ook dit doe ik zelf eigenlijk nooit, hahaha) en dan even een fijn winters lakje erop!

lay_out_ilumuoti-1

Online shoppen & blogs lezen
Uh ja, ik denk dat deze niet heel veel toelichting nodig heeft? ;) Wat is er nou fijner op een grauwe dag dan even lekker weg zwijmelen bij de mooiste winter collecties terwijl je gewoon heerlijk warm op de bank zit met je laptop en een kop thee? Dit kan alleen wel iets gevaarlijker zijn voor je bankrekening, hahaha ;) Daarnaast vind ik het altijd heerlijk om een uurtje (of langer) blogs te lezen (en te schrijven ;)) in mijn onesie op de bank met een drankje en koekje. Dit is gewoon lekker ontspannend en geeft je weer een flinke dosis inspiratie of een nieuwe leuke garderobe! :)

anti_verveel_tips_ilumuoti

Je Sinterklaas/Kerst wensenlijstje maken
Mijn ouders worden het hele jaar zo ongeveer gek van mij, aangezien ik continu roep: “oh, dat wil ik wel voor kerst!”. Ik schrijf dit allemaal op in mijn telefoon en binnenkort ga ik maar eens een mooi lijstje maken om te hinten bij Sinterklaas / de Kerstman, inclusief foto’s, zodat het écht niet fout kan gaan. Mijn tips voor jullie dit jaar? Wat dacht je van een fijn luchtje, mooie make up, een fijn boek (over een designer bijvoorbeeld) of hulpmiddelen voor je blog (softboxen etc.).

Maar ook voor je telefoon kan je natuurlijk genoeg cadeau’s vragen! Zo kan je touchscreen handschoenen vragen, zodat je met warme handen tóch je telefoon kan bedienen. Hierbij heb je alleen wel het gevaar dat je telefoon snel uit je handen glijdt, maar die kan je simpel oplossen door ook een superleuk hoesje te vragen! Bijvoorbeeld een HTC One Mini 2 hoesje of een  Acer Liquid Z5 cover. Of misschien heb jij wel een wat grotere telefoon, een Galaxy Note 4, welke je fijn kan neerzetten in een Galaxy Note 4 cover met standaard, zodat je thuis fijn kunt multitasken! :)

anti_verveel_tips_ilumuoti

Lekker DIY’en
Ik vind niets zo lekker als even fijn creatief bezig zijn. Zeker op de grauwe dagen is het heerlijk om lekker te gaan zitten en iets te gaan maken. Zelf vind ik het heel leuk om zelf een canvas tas te maken en om armbandjes te maken van eigen lappen stof, verf, draadjes en kralen. Ik wil dit de komende tijd ook zeker weer gaan doen (er zijn zelfs nog mensen die nog op een armbandje wachten, oeps!). Over het maken van een vriendschapsarmbandje heb ik trouwens een video gemaakt, heb je die al gezien? Klik hier om hem te bekijken en mail me gerust als je vragen hebt!

Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen die je kunt doen, maar deze tips vond ik toch wel het leukste om te delen. Wat is jouw anti-verveeltip?

xx Alex

 

images2

 

COMMENTS
 • Leuke tips, alleen me nagels verzorgen daar ben ik altijd te ongeduldig voor haha

  29/11/2014
 • handige tips ik kan mezelf gelukkig ook goed vermaken <3

  29/11/2014
 • ooh lekker diy’en, heeeeerlijk
  echt lang geleden ook dat ik daar eens tijd voor genomen heb
  dus dat komt er zeker wel van ;)

  liefs
  Karlien

  29/11/2014
 • Leuke tips! Ik ga toch altijd voor netflix haha

  xo

  29/11/2014
 • Super leuk <3 Mooie foto's trouwens ook!

  xoxo
  Dascha

  29/11/2014
 • Leuke tips haha. En idd: in m’n onesie op de bank, love it!

  30/11/2014
POST A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Still loving the Ibiza sunlight colours And my
 • Hi weekend so good to see you Do you
 • Please take me back ibiza
 • Insert cheesy mirror quote here
 • Modellen gezocht! Ik ben op zoek naar leuke meiden
 • Yess my Ibiza blogpost is here! Check it out at
 • Maana Maana! Throwback to our beachshoot a couple of
 • Captain Alex on her way home my new blog