[:nl]Copyright ILUMUOTI - Chanel Chance Eau Vive-6*read this post in English* Chanel, het is je gelukt. Alweer. Ik blijf verliefd op je worden, het maakt eigenlijk niet heel veel uit hoe je eruit ziet of hoe je precies heet, ik vind je gewoon leuk. En je maakte mij helemaal gek toen je jouw nieuwe parfum, Chance Chanel – Eau Vive, lanceerde. Ik rook aan je en het was fantastisch, dus ik had je nodig in mijn leven…

Vandaag vertel ik jullie graag meer over de “nieuwe” Chance Chanel – Eau Vive geur. Ik was meteen nadat ik voor het eerst over deze geur hoorde nieuwsgierig en ik wist meteen dat ik hem moest proberen. De geur bleek heerlijk te zijn, dus ik zette hem bovenaan mijn verjaardag wishlist en lucky me kreeg hem cadeau van mijn ouders :)  Op de één of andere manier ben ik eerder nooit echt fan geweest van Chanel luchtjes, en dat ondanks mijn grote Chanel obsessie. Ik ben zelfs al een aantal jaar de trotse eigenaresse van Chanel No5, maar eigenlijk vind ik hem helemaal niet zo lekker ruiken, haha! Maar goed, ik heb een nieuwe liefde en ik hoop dat jullie dat straks ook hebben.

Copyright ILUMUOTI - Chanel Chance Eau Vive-5

Copyright ILUMUOTI - Chanel Chance Eau Vive-8

Een bloemig citrusachtig parfum in een flacon met ronde lijnen. Een golf van energie die u meevoert in een draaikolk van geluk. Ervaar ultieme vrolijkheid

Dit is hoe Chanel de geur kort omschrijft: een citrusachtige geur in een mooie ronde flacon, net zoals de andere Chance Chanel parfums. Ik vind het flesje heel leuk; het is misschien niet heel bijzonder, maar wel mooie en rustig én het feit dat de parfum zelf roze is, maakt het toch nog wel wat meer meant to be. Het eerste wat ik uitbracht na het ruiken was ongeveer iets in de richting van: “OMG!! Het ruikt naar groene appels!!” (enthousiasme aanwezig) en mijn ouders vonden dit ook wel. Ik zou de geur zelf dan ook vooral omschrijven als fris, groene appels en dansen in de lente. Oké, eigenlijk is het wel een beetje onmogelijk om een geur te omschrijven, denk je ook niet?!

Maar goed, de fles heeft een fijne spray -eigenlijk hetzelfde als heel veel andere geuren op deze planeet- en hij sprayt een fijne hoeveelheid van Eau Vive uit. Één of twee spraytjes zijn meer dan genoeg en daarna ruik je urenlang heerlijk fris. Ik ben in ieder geval heen enthousiast over deze geur (al leek mij dat al vrij duidelijk ;)) en ik raad jullie zeker aan om de geur eens te testen -kan gewoon bij een parfumerie/de Bijenkorf etc.-, mocht je dat nog niet gedaan hebben. Oh enne, kijk dan meteen ook even deze leuke commercial van de geur. Hij is best gek, maar daardoor juist leuk! :)

Kende jij deze geur al? En wat vind je er van?

xx Alex

Follow

[:en]Copyright ILUMUOTI - Chanel Chance Eau Vive-6*lees in het NederlandsChanel, you got me. Again. I keep falling in love with you, no matter what you look like or are called, I like you. You made me crazy when you launched your new perfume, Chance Chanel – Eau Vive. I smelled you and for the very first time I really tought your smell was delicious, so I needed you in my life.

Today I would like to tell you more about the new Chance Chanel fragrance: Eau Vive. I was curious about this fragrance since the first time I heard about it when it got launched a few months ago. I immediately decided that I needed to try it and put it on top of my birthday wishlist and lucky me, my parents gifted it to me! :)  For some reason I’ve never liked any other Chanel perfume before, even though I got a huuuuge Chanel obsession. I’ve even been the owner of Chanel No5 for quite some years now, but I actually don’t really like the perfume, haha! But anyway, I got a new love and I hope you’re as exited as me by the end of this article!Copyright ILUMUOTI - Chanel Chance Eau Vive-5

 Copyright ILUMUOTI - Chanel Chance Eau Vive-8

A lively fragrance, radiant with energy. This vibrant floral scent creates a playful impression with invigorating Grapefruit, Blood Orange, Jasmine, Cedar and Iris notes

 

This is how Chanel describes the fragrance, a citrus-ish fragrance brought to us in a round shaped bottle, just like the other Chance Chanel perfumes. I really like the bottle and I think the fact that the fragrance is light pink is sort of ‘meant to be’ since pink is kind off my color. The first thing I said after trying it was something like: “OMG! It smells like green apples!!” (exitement all over) and my parents kind off agreed on that. The way in which I would describe the fragrance is something like fresh, green apples and dancing in Spring. Okay, well, it’s actually pretty difficult to describe a fragrance, don’t you think?!

Well, anyway, the bottle has a nice spray -just the same as most fragrances on this planet- and sprays a nice amount of Eau Vive. One or two sprays are enough and you smell lovely for hours, perfect! I am just very exited about this fragrance and I really recommend you to visit a perfume store, so you can try or even buy it yourself! :) Oh, and you could also watch this funny commercial of the fragrance, it’s so weird, which makes it nice! :)

Did you know this fragrance? And what do you think of it?

xx Alex

Follow

[:]

19 Comments

 • Posted 19/08/2015 13:46
  by Iep

  Wauw, dit lijkt me een heerlijk geur!
  Liefs xo

 • Posted 19/08/2015 14:47
  by Daphne

  mooi blog heb je! X

 • Posted 20/08/2015 09:47
  by Lilia | Lily Like

  Ik heb zelf de roze en de groene, zijn echt m’n faves! Wil deze ook gaan proberen. xo

 • Posted 20/08/2015 10:17
  by Rachel

  ik wil deze parfum ook nog zoooo graag!

 • Posted 20/08/2015 11:56
  by Dascha

  Oh, die is zo lekker! Die heb ik laatst geroken en werd gelijk verliefd!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 • Posted 20/08/2015 17:30
  by Edith Sofia

  Wat een mooie foto´s, lijkt me een heerlijk parfum!

 • Posted 20/08/2015 19:18
  by Ayaan Nina

  Ik hou van Chanel’s luchtjes, dus deze moet ik proberen :)

 • Posted 21/08/2015 10:05
  by Flora Bugan

  I tried it out already 2 times but I can’t get bored of it! I need it! Such a wonderful fragrance.
  xx, Flora
  http://lapapillonnoire.blogspot.hu/

 • Posted 21/08/2015 18:59
  by wendy

  Deze staat ook zeker op mijn verlanglijstje :). Zo lekker is deze! Super mooie foto’s heb je gemaakt! <3

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

 • Posted 21/08/2015 22:26
  by Mimi

  Ik heb hem vandaag ff geroken. Hij is inderdaad super lekker, en ook best prijzig. Mooie foto’s en leuk geschreven.

  • Posted 21/08/2015 22:41
   by Alexandra

   Ja, dat klopt, maar er zijn gelukkig soms sales en meerdere formaten :) En dankjewel :)

Leave a comment