Christmas Fair in Dusseldorf - ilumuoti - travel

Kerstmarkt in Düsseldorf

Precies doen ik dacht dat ik weer een beetje terug was in het bloggen, kwamen er wat issues en verdween mijn blogritme volledig. Ik had wat flinke struggles met mijn theme en dat demotiveerde mij echt enorm om te bloggen. Uiteindelijk vond ik een nieuwe -mijn huidige theme- en ik ben er zo blij mee, dat ik eigenlijk alleen maar superveel wil bloggen.

De afgelopen weken waren echter enorm druk op het werk -ik organiseerde o.a. een event! :)- en ik had wat slaapproblemen, dus mijn energieniveau was vrij laag. Ook plande ik vrij veel in de weekenden, waardoor ik weinig tijd en energie had om foto’s te maken en goede artikeltjes te schrijven. Ik heb genoeg outfits die ik wil delen en genoeg om te vertellen, maar ik kan na mijn werk helaas geen foto’s maken (donker) en mijn weekenden zijn een beetje druk..

Ik heb nu een soort van planning voor het bloggen gemaakt, dus ik hoop dat ik de komende weken wat regelmatiger kan posten, aangezien ik bloggen echt leuk vind en het mij echt frustreert dat het niet lukt zoals ik dat wil. Anyway, ik wilde het graag even delen, aangezien het mij echt dwars zat en ik het even kwijt wilde.. :)

De Kerstmarkt in Düsseldorf

Dus, over het artikeltje van vandaag: ik vertelde eerder al dat Roy en ik vorig weekend de Kerstmarkt in Duitsland bezochten. Deze Kersmarkt is in Nederland vrij bekend, voornamelijk doordat het zo dicht bij Nederland is. Nou, ik kan jullie vertellen, het was vrij teleurstellend. De stand waren allemaal erg verspreid en hadden alleen maar eten, eten, eten, drinken en wat spullen voor kinderen.. En dat was het. Niets meer. Ook was het bizar druk, zo druk, dat je gewoon ‘je kont niet kon keren’ waardoor we al snel een terrasje -met heaters- opzochten voor een kop thee en warme chocolademelk. Aan de rivier en vlak bij het reuzenrad, welke beiden amper zichtbaar waren door extreme mist.

Uiteindelijk besloten we na een vroeg diner maar naar huis te gaan, aangezien we echt niet wisten wat we nog meer moesten doen. Het was een gezellig dagje weg, maar het viel eigenlijk enorm tegen. Desondanks was het wel heel gezellig samen! :) Ik maakte wat foto’s en een korte video, ook al was er niet veel inspirerends te zien. Roy was trouwens helemaal enthousiast over het filmpje, dus dat gaan we proberen vaker te doen tijdens onze reisjes! :)

Heb jij ooit de Kerstmarkt in Düsseldorf bezocht? En wat vind je van het filmpje?

xx Alex

Christmas Fair in Dusseldorf - ilumuoti - travel

Christmas Fair in Dusseldorf - ilumuoti - travel

Christmas Fair in Dusseldorf - ilumuoti - travel

Christmas Fair in Dusseldorf - ilumuoti - travel

Christmas Fair in Dusseldorf - ilumuoti - travel

8 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close