ilumuoti - Decorating our Home with Desenio Prints - Coco text

Decorating our home with Desenio prints

Ik heb het wel al eerder genoemd, maar het er nooit echt over gehad; in september zijn Roy en ik samen gaan wonen. Momenteel huren een we een heel mooi huis (lees: veel ruimte, marmeren vloer, vide, open haard..) en we vonden het onwijs leuk om het helemaal in te richten. Toch bleven de muren nogal leeg, de muur achter de eettafel was één van die muren. De muur is zo’n 2,5m breed en we konden gewoon niet de juiste decoratie vinden, omdat het -natuurlijk- perfect moest zijn en in de juiste grootte.

Onlangs kreeg ik de kans om een aantal prints te bestellen bij Desenio. Roy en ik gingen de gehele website af (dit duurde zo’n 45 minuten..) en kozen uiteindelijk de perfecte prints voor deze muur. We kozen een tekstposter met de tekst “Sometimes it’s okay if the only thing you did today was breathe” en daarnaast wilden we een mooie natuurprint. We kozen uiteindelijk een toffe foto van een bewolkte lucht met daardoorheen vogels. De prints zijn beiden in het zwart / wit en we bestelden ze in het formaat 50x70cm plus twee mooie zwarte lijsten. We zeggen nu regelmatig tegen elkaar dat dit hoekje nu perfect is, dus ik kan concluderen dat we een goede keuze hebben gemaakt!

Daarnaast bestelden we nog twee 21x30cm prints. De Batman print maakte ons aan het lachen, dus die moesten we we bestellen. Hij staat nu in de keuken naast onze houten snijplank en hopelijk snel naast mijn toffe cupcake foto print (die ik sinds de verhuizing alleen niet meer kan vinden..). Ook bestelden we een Coco Chanel poster, deze was natuurlijk perfect voor in onze walk-in closet.

We zijn allebei echt superblij met de prints en de snelle service van Desenio was ook heel fijn. Als ik jou was zou ik zeker even de webshop bezoeken en misschien zelfs een poster bestellen, omdat ze onwijs leuke prints hebben die je huis écht afmaken. Oh, en vergeet tijdens het bestellen niet om deze speciale kortingscode te gebruiken, waarmee je 25% korting krijgt op alle posters (niet op lijsten) van 7 t/m 9 februari 2017: ilumuoti25.

Wat vind jij van mijn nieuwe prints? Heb jij ook toffe prints thuis?

 

xx Alex
de posters in deze blogpost heb ik ontvangen
van Desenio als onderdeel van een samenwerking

Bewaren

Bewaren

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close