A Couple blog - Eindelijk naar FOAM Amsterdam

Eindelijk naar FOAM Amsterdam

Het stond al een tijdje op mijn to do lijst: FOAM Amsterdam, het fotografiemuseum in Amsterdam, bezoeken. Echter kwam het er maar niet van, tot 1,5 week geleden. Samen met vriendinnetje Annely (wij kennen elkaar al langer dan 12 jaar!) ging ik naar Amsterdam voor het museum. Hier bekeken we uitgebreid alle foto’s, heel tof! Ik moet wel zeggen dat ik het groter had verwacht, maar goed, dat was dus puur een verkeerde verwachting vanaf mijn kant, haha!

Na het museum besloten we ergens op een terrasje te lunchen, waarna we nog even door wandelden en op de PC Hooftstraat belandden. Hier liepen we even rond en ontdekte ik dat er ‘opeens’ een Louboutin winkel in Amsterdam zit, héél nice ^^. Daarna brachten we nog even een bezoekje aan Saks 5th Off waar ik een tof Kenzo kettinkje scoorde met 60% korting, om vervolgens na een fijne dag naar huis te gaan.

We hielden een mini-fotosessie op een geweldige blauwe vloer in het museum waar ook nog eens geweldige lichtinval was. Ik liet al wat foto’s voorbijkomen op Instagram, maar kon het niet laten ze hier ook nog even te delen.

Heb jij FOAM Amsterdam wel eens bezocht?

xx Alex
Meer van mij zien? Volg mij op Instagram voor dagelijkse story updates & meerdere posts per week!

COMMENTS
 • Nina

  REPLY

  Lovely post!
  Have a great day dear!

  La ilusión de Nina – http://lailusiondenina.blogspot.com/
  Sunglasses Raffle on my last post!

  14/06/2018
 • Maria Lopez

  REPLY

  Mooie foto’s, ben er zelf nog nooit geweest! (💖 your 👚)
  Groetjes Mimi

  15/06/2018
POST A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Still loving the Ibiza sunlight colours And my
 • Hi weekend so good to see you Do you
 • Please take me back ibiza
 • Insert cheesy mirror quote here
 • Modellen gezocht! Ik ben op zoek naar leuke meiden
 • Yess my Ibiza blogpost is here! Check it out at
 • Maana Maana! Throwback to our beachshoot a couple of
 • Captain Alex on her way home my new blog