14 Comments

  1. Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Sinds ik zelf weer ben begonnen met bloggen probeer ik een hogere kwaliteit outfitfoto’s en portretten te krijgen, maar dat is best wel moeilijk. Het lijkt me dus superleuk om een keer met jou te shooten en dan echt prachtige foto’s te hebben! Hopelijk kan ik daar zelf ook een beetje inspiratie uit opdoen. Malou x

    1. Overigens sta ik voor ieder idee open, al heb ik nog heel weinig foto’s met een mooie scherpte-diepte; dus ik houd het lekker algemeen haha! (wat ik wel mooi vind zijn schattige/leuke straatjes, leuke café’s/barretjes of hele lichte ruimtes!)

  2. Ahh de foto’s zijn echt prachtig! Ik plaats zelf niet heel vaak outfits, mede omdat het soms lastig is iemand te vinden die foto’s van me maakt. En deze foto’s zijn zo mooi en van zulke goede kwaliteit ook, voor zo’n shoot zou ik zeker m’n mooiste outfits uit de kast trekken ;)

  3. Ik zag je comment op m’n blog, maar anders had ik ook zeker meegedaan :)

    Ik zat gisteren nog te denken, ik heb foto’s nodig die niet per se outfitfoto’s zijn, maar die ik kan gebruiken voor m’n andere artikelen. Daar loop ik eigenlijk een beetje vast. Gisteren was ik bezig met een artikel en ik had gewoon even géén idee welke foto ik kon gebruiken. Mij lijkt het trouwens leuk om in een café/restaurantje foto’s te maken of ergens in de stad zelf :)
    Eva ‘s latest post :Goede voornemens 2018 + Welke doelen voor 2017 heb ik gehaald?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Close