A Couple blog - Fabienne Chapot Lara Papaya tas via Duifhuizen tassen & koffers

Fabienne Chapot Lara Papaya tas via Duifhuizen

Onlangs kreeg ik een leuk mailtje: van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een tas uitzoeken om te reviewen. Zoals je waarschijnlijk wel weet ben ik gek op tassen, ik was meteen enthousiast! Na rustig op de website te hebben gekeken (jeetje, wat hebben ze veel, haha!) kwam ik bij een leukerd uit: de Fabienne Chapot Lara Bag Printed crossbody tas papaya. Een supervrolijke tas van Fabienne Chapot met papaya print. Voor mij redelijk gewaagd, omdat ik meestal rustige tassen koop in neutrale kleuren, maar juist daarom vond ik het leuk om eens iets totaal anders te nemen.

A Couple blog - Fabienne Chapot Lara Papaya tas via Duifhuizen tassen & koffers

A Couple blog - Fabienne Chapot Lara Papaya tas via Duifhuizen tassen & koffers

 

 

 

De tas werd snel verstuurd en bezorgd door Duifhuizen tassen en koffers en het viel mij meteen op dat het leer (de tas is gemaakt van echt leer) een stuk soepeler was dan ik had verwacht, een echt pluspunt! De tas is dus echt gemaakt van soepel leer en is daarom fijn in gebruik, omdat hij als het ware meebeweegt met de inhoud en hierdoor makkelijker te vullen is. De kwaliteit van de ‘print’ is echt onwijs goed en het leer voelt daarnaast ook heel stevig aan, hierdoor ben ik niet bang om er wat meer in te doen. Daarnaast is de lengte van de band eenvoudig te verstellen met een gesp, waardoor ik de tas kan dragen op een lengte die ik zelf fijn vind.

De tas gaat makkelijk open en dicht via een magnetische drukknoop, welke stevig vast zit. Aan de binnenkant van de tas vind je een groot vak met een klein zijvakje met rits en nog een groot extra vak met rits. Hierdoor kan ik de spullen in de tas goed verdelen en kan ik de belangrijke items goed verbergen achter een rits. Het enige nadeel aan de 2 grote vakken in plaats van 1, is dat de vakken allebei niet heel diep zijn, waardoor mijn portemonnee er bijvoorbeeld niet heel goed in past. Maar goed, dat zijn kleine details ;)

Ik ben in erg blij met de tas, hij is van veel betere kwaliteit dan ik verwachtte en ziet er superleuk en vrolijk uit. Ik denk dat ik hem vooral in de zomer zal gebruiken, daar past hij goed bij en ik denk dat ik hem met veel plezier ga gebruiken! Ik raad je daarnaast ook zeker aan om eens bij Duifhuizen tassen en koffers te kijken als je een mooie nieuwe tas of koffer zoekt. Het aanbod is namelijk écht enorm en ze hebben veel leuke merken en producten! Oh enne, dat zeg ik niet alleen omdat het een samenwerking is, maar ook omdat ik het echt meen.

Wat vind jij van mijn nieuwe tas? Laat het mij weten in een comment, vind ik leuk! :)

 

 

A Couple blog - Fabienne Chapot Lara Papaya tas via Duifhuizen tassen & koffers

deze post bevat gesponsorde producten van Duifhuizen tassen en koffers. meer informatie hierover vind je in mijn disclaimer.

COMMENTS
POST A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Were looking for a nice warm holiday destination for
 • Tuesday smile Already halfway my working week yay
 • SHOOTING DAY Had a fun day shooting at studioautomat today
 • SUNSHINE on a rainy day Hows your weekend so far?
 • STRIPED Wish I could wear this jumpsuit again hows
 • BYE MONDAY Ohh this day went so so fast! Had
 • HELLO FRIDAY Ive got a busy weekend ahead do you
 • NEW EARRING isnt she pretty?