FotografieShoots

FAB le Frique // by Alexandra Huijgens (+ WIN!!✨)

Hoi! Morgen is een spannende en gekke dag, het is namelijk mijn eerste werkdag op mijn nieuwe werk. Supergek, want mijn vorige baan was mijn ‘eerste echte baan’ na het afstuderen, dus na 3,5 jaar daar gewerkt te hebben, was het raar om afgelopen vrijdag voor het laatst de deur uit te lopen… Toch heb ik onwijs veel zin in mijn nieuwe uitdaging, ik zal je binnenkort laten weten wat ik er van vind!

Naast mijn werk ben ik -zoals je waarschijnlijk weet- veel bezig met fotografie. Of naja, de afgelopen maanden stond het, o.a. door het solliciteren en mijn basisopleiding aan de Fotoacademie, even een beetje stil. Ik heb er zelfs zo’n 4 maanden over gedaan om de foto’s in deze post te bewerken. Ik had er gewoon even geen tijd voor en aangezien Frederique, de blogger/Instagrammer/influencer op de foto’s, de foto’s zelf had bewerkt voor haar kanalen, zat er voor mij ook geen druk onder. Maar goed, ergens rond afgelopen september ging ik een middagje met Frederique op pad in Leiden om foto’s te maken voor haar kanalen. Ik kende Frederique al een beetje van een aantal events en we spreken elkaar wel eens op social media, dus het was leuk om een keer samen te shooten!

✨ een kleine winactie ✨

Ik zelf vind de foto’s in ieder geval tof geworden, mocht jij het nou ook leuk vinden om als blogger/Instagrammer/influencer een shoot te doen, laat het mij dan even weten in een reactie! Vertel mij waarom je graag met mij zou willen shooten en wat je in je hoofd hebt als idee. Als leuke januari-actie kies ik hier 1 of 2 bloggers/Instagrammers/influencers uit die gratis met mij mogen gaan shooten. Deze actie loopt t/m 24 januari, daarna kies ik z.m.s. de winnaars! Vergeet niet om in het e-mail vakje een geldig e-mailadres in te vullen, zodat ik contact met je kan opnemen als je een van de winnaars bent!

Wat vind jij van de foto’s die maakte van Frederique? Laat het weten in een comment, vind ik leuk! :)

 

@FABleFrique // FABleFrique.com
fotografie door Alexandra Huijgens

www.alexandrahuijgens.com

volg mij op Instagram voor dagelijkse updates

 • I need vitamin S E A
 • pretending its not that cold wet and windy outsite
 • keep smiling
 • enjoy your weekend!

13 Comments

 1. Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Sinds ik zelf weer ben begonnen met bloggen probeer ik een hogere kwaliteit outfitfoto’s en portretten te krijgen, maar dat is best wel moeilijk. Het lijkt me dus superleuk om een keer met jou te shooten en dan echt prachtige foto’s te hebben! Hopelijk kan ik daar zelf ook een beetje inspiratie uit opdoen. Malou x

  1. Overigens sta ik voor ieder idee open, al heb ik nog heel weinig foto’s met een mooie scherpte-diepte; dus ik houd het lekker algemeen haha! (wat ik wel mooi vind zijn schattige/leuke straatjes, leuke café’s/barretjes of hele lichte ruimtes!)

 2. Ahh de foto’s zijn echt prachtig! Ik plaats zelf niet heel vaak outfits, mede omdat het soms lastig is iemand te vinden die foto’s van me maakt. En deze foto’s zijn zo mooi en van zulke goede kwaliteit ook, voor zo’n shoot zou ik zeker m’n mooiste outfits uit de kast trekken ;)

 3. Ik zag je comment op m’n blog, maar anders had ik ook zeker meegedaan :)

  Ik zat gisteren nog te denken, ik heb foto’s nodig die niet per se outfitfoto’s zijn, maar die ik kan gebruiken voor m’n andere artikelen. Daar loop ik eigenlijk een beetje vast. Gisteren was ik bezig met een artikel en ik had gewoon even géén idee welke foto ik kon gebruiken. Mij lijkt het trouwens leuk om in een café/restaurantje foto’s te maken of ergens in de stad zelf :)
  Eva ‘s latest post :Goede voornemens 2018 + Welke doelen voor 2017 heb ik gehaald?My Profile

Leave a Response

CommentLuv badge

Close