Foto’s maken op een parkeergarage & roze trap in Rotterdam

Ze komen tegenwoordig een stuk minder vaak op mijn blog, outfitposts. Ik vind het niet meer leuk en fijn om zelf voor de camera te staan en maak daarom alleen af en toe met Roy (of met wie ik op dat moment ben) wat shots met onze telefoon voor op Instagram. Zet mij verder maar gewoon achter de camera, wordt ik veel gelukkiger van, haha!

Dat is wat ik vorige week vrijdag ook deed, ik had namelijk afgesproken in Rotterdam met Jennie om haar te fotograferen. Voor mijn portfolio en voor haar voor haar blog. We startten op het dak van een parkeergarage, waar het enorm hard waaide en dankzij de al aanwezige kou echt abnormaal koud was. Gelukkig scheen het zonnetje, dat maakte een hoop goed :). Daarna gingen we naar het restaurantje Alfredo’s Taqueria, een kleurrijk en Zuid-Amerikaans achtig restaurantje met twee leuke roze trappen.

De foto’s van Jennie heb ik eind deze week waarschijnlijk af, deze kan je vanaf dan bekijken op mijn fotografiewebsite! Ook maakte Jennie wat foto’s van mij, zodat ik weer een keer een outfit kan delen. Ik droeg die dag mijn favoriete trui van deze winter, samen met een simpele zwarte jeans en mijn nieuwe Vans. Ook had ik mijn toffe rode YSL tas bij me, wat mij betreft een fijn lookje!

Wat vind jij van mijn outfit en de foto’s?

 

 


✨ Outfit Details ✨

H&M Trui (shop)
Monki Jeans (shop)
Vans Sneakers (shop)
YSL Sunset Tas
Gucci Riem (shop)
Hermès Armband
My Jewellery Oorbellen (shop)
Tiffany & Co Kettinkje

fotografie: Jennie 

COMMENTS
 • Ik zag de foto’s al op de blog van Jennie, superleuk! Ik vind deze ook erg tof hoor, geweldige outfit draag je ook! Malou x

  02/03/2018
 • Wat een super toffe locaties, ik vind de roze trap heel erg leuk! <3
  En je tas, wauuuuuw!
  Liefs,
  Evelien

  02/03/2018
 • Leuke foto’z zijn er gemaakt!

  02/03/2018
 • Zo leuk deze locaties! Ik vind je trui ook erg leuk! X

  03/03/2018
 • DIE TRAP IS ZOOO LEUK (net als je outfit)!!

  03/03/2018
POST A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Were looking for a nice warm holiday destination for
 • Tuesday smile Already halfway my working week yay
 • SHOOTING DAY Had a fun day shooting at studioautomat today
 • SUNSHINE on a rainy day Hows your weekend so far?
 • STRIPED Wish I could wear this jumpsuit again hows
 • BYE MONDAY Ohh this day went so so fast! Had
 • HELLO FRIDAY Ive got a busy weekend ahead do you
 • NEW EARRING isnt she pretty?