Foto’s maken op een parkeergarage & roze trap in Rotterdam

Ze komen tegenwoordig een stuk minder vaak op mijn blog, outfitposts. Ik vind het niet meer leuk en fijn om zelf voor de camera te staan en maak daarom alleen af en toe met Roy (of met wie ik op dat moment ben) wat shots met onze telefoon voor op Instagram. Zet mij verder maar gewoon achter de camera, wordt ik veel gelukkiger van, haha!

Dat is wat ik vorige week vrijdag ook deed, ik had namelijk afgesproken in Rotterdam met Jennie om haar te fotograferen. Voor mijn portfolio en voor haar voor haar blog. We startten op het dak van een parkeergarage, waar het enorm hard waaide en dankzij de al aanwezige kou echt abnormaal koud was. Gelukkig scheen het zonnetje, dat maakte een hoop goed :). Daarna gingen we naar het restaurantje Alfredo’s Taqueria, een kleurrijk en Zuid-Amerikaans achtig restaurantje met twee leuke roze trappen.

De foto’s van Jennie heb ik eind deze week waarschijnlijk af, deze kan je vanaf dan bekijken op mijn fotografiewebsite! Ook maakte Jennie wat foto’s van mij, zodat ik weer een keer een outfit kan delen. Ik droeg die dag mijn favoriete trui van deze winter, samen met een simpele zwarte jeans en mijn nieuwe Vans. Ook had ik mijn toffe rode YSL tas bij me, wat mij betreft een fijn lookje!

Wat vind jij van mijn outfit en de foto’s?

 

 


✨ Outfit Details ✨

H&M Trui (shop)
Monki Jeans (shop)
Vans Sneakers (shop)
YSL Sunset Tas
Gucci Riem (shop)
Hermès Armband
My Jewellery Oorbellen (shop)
Tiffany & Co Kettinkje

fotografie: Jennie 

COMMENTS
 • Ik zag de foto’s al op de blog van Jennie, superleuk! Ik vind deze ook erg tof hoor, geweldige outfit draag je ook! Malou x

  02/03/2018
 • Wat een super toffe locaties, ik vind de roze trap heel erg leuk! <3
  En je tas, wauuuuuw!
  Liefs,
  Evelien

  02/03/2018
 • Leuke foto’z zijn er gemaakt!

  02/03/2018
 • Zo leuk deze locaties! Ik vind je trui ook erg leuk! X

  03/03/2018
 • DIE TRAP IS ZOOO LEUK (net als je outfit)!!

  03/03/2018
POST A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hi weekend so good to see you Do you
 • Please take me back ibiza
 • Insert cheesy mirror quote here
 • Modellen gezocht! Ik ben op zoek naar leuke meiden
 • Yess my Ibiza blogpost is here! Check it out at
 • Maana Maana! Throwback to our beachshoot a couple of
 • Captain Alex on her way home my new blog
 • 50 shades of white