ilumuoti four years - blog birthday!

🎉 Four Years 🎉

Vandaag is het feest: precies vier jaar geleden lanceerde ik ilumuoti! De laatste vier jaren zijn voorbij gevlogen en ik vind het nog steeds bizar hoeveel er in zo’n korte periode kan veranderen.. Kleine sidenote, vanmorgen (25/01) ontdekte ik opeens dat dit helemaal niet klopt.. Mijn blog is morgen -26/01- pas jarig.. Oeps! #beetjedom… Anyway, laten we dan maar alvast vooruitkijken naar morgen..! ;)

Jaar Vier

Ik denk dat we wel kunnen zeggen dat mijn vierde blog jaar een beetje gek was en ups en downs kende. I mean, vandaag precies een jaar geleden kondigde ik aan dat ik een blogpauze zou nemen voor onbepaalde tijd.. Ik was niet meer zeker over het bloggen, maar besloot toch terug te komen. Uiteindelijk hakte ik na 1,5 de knoop door: op dat moment was het bloggen ‘op’. Ik deed teveel en had er geen plezier meer in, dus ik stopte met bloggen.

Tussen april en november had ik geen blog, maar begon ik mijn online plekje toch wel te missen. Daarom besloot ik ilumuoti te herlanceren. Ik nam een nieuwe lay-out, maar vond die eigenlijk toch niet zo fijn en raakte even mijn motivatie kwijt. Gelukkig kwam ik iets tofs tegen en is mij blog lay-out nu echt zoals ik het voor ogen had, waardoor ik nu met veel plezier blog :)

Dus.. What’s next?

Één van de dingen op mijn prioriteiten lijstje is het maken van een plan voor ilumuoti. Om mij heen zie ik bloggers en Instagrammers veel groeien, maar op de een of andere manier staat het bij mij ‘stil’. Dit frustreert mij wel een beetje, maar tegelijkertijd weet ik dat ik nu gewoon nog even niet het werken, hobbies, fotograferen en mijn blog op een fijne manier combineer. Ook zit het in mijn hoofd om mijn blognaam te veranderen. Ilumuoti is lastig uit te spreken, de betekenis is vaag en het voelt niet persoonlijk genoeg.

Ik ga binnenkort mijn blog eens goed bekijken en dingen analyseren waarna ik een blogplan voor 2017 ga maken. Mijn grootste doel is om ilumuoti nog beter en professioneler te maken en ik hoop dat het harder werken eraan zich ‘terugbetaald’..

Daarnaast wil ik graag leuke meiden leren kennen; bloggers en niet-bloggers! We kunnen wat drinken, ergens heen gaan en veel foto’s maken, outfits shooten of iets anders wat we leuk vinden. Stuur me vooral even een e-mailtje als je wilt afspreken, dan prikken we een datum: alexandra@acoupleblog.com  Oh, en als ik je al ken spreek ik uiteraard ook graag weer met je af! :)  Oh enne, mocht je je afvragen waarom ik geen toffe feestfoto heb: ik ontdekte maandag opeens dat mijn blog jarig zou zijn, dus ik had helaas niet meer de mogelijkheid om een leuke foto te maken..

Ik zou zeggen: eet vandaag een taartje, want het is feest!

xx Alex

Follow

13 Comments

  1. Hahah, gefeliciteerd alvast voor morgen! Ik vind Ilumuoti overigens wel heel tof klinken (al weet ik niet wat het betekent). Een fotoshoot doen lijkt me geweldig, maar misschien moet ik dan eerst even in het westen wonen :). Malou x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close