Gepersonaliseerd Infinity kettinkje

Happy Friday!

Onlangs kwam ik in contact met de webshop Names4Ever waarop je diverse soorten gepersonaliseerde sieraden kunt bestellen. Ik ben rustig door de webshop heengegaan en moet zeggen dat ik de items erg leuk vind: er is veel variatie en het is best wel tof dat je alles kan personaliseren, daardoor wordt het écht jouw item of die van de persoon aan wie je het cadeau doet. Daarnaast vind ik de prijzen van de items echt oké, zeker als je bekijkt dat het gepersonaliseerd is. Het is niet heel duur, maar ook niet té goedkoop, waardoor je weet dat je iets van goede kwaliteit besteld.

Ik bestelde een zilveren infinity necklace met gravering. Dit kettinkje is beschikbaar met gravering op verschillende plekken, maar in het midden vond ik toch het mooiste. Op de website zie je vooral voorbeelden met namen, maar daar ben ik zelf nooit zo’n fan van, er mag van mij iets op staan, maar liever wat meer subtiel. Door het infinity tekentje wist ik wel meteen dat ik hier iets mee wilde doen met als betekenis liefde, daarom koos ik de gravering R&A (Roy & Alexandra). Subtiel, maar voor mij toch persoonlijk. De ketting is gemaakt van echt zilver en ik vind de ketting en hanger echt stevig, de gravering ziet er ook mooi uit! Daarnaast werd de ketting echt onwijs snel bij mij bezorgd, iets wat je toch niet altijd verwacht bij het bestellen van gepersonaliseerde items..

Ik ben blij met mijn ketting, al had ik achteraf misschien liever de langere variant gekozen. Toch is deze prima, ik ben blij!

Heb jij wel eens een gepersonaliseerd sieraad gekocht? Wat vind je van mijn kettinkje?

 

 

dit kettinkje heb ik ontvangen als onderdeel van een samenwerking met Names4Ever.
dit verandert echter niets aan mijn mening, wat ik hier schrijf, is hoe ik echt over de ketting denk.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close