Gepersonaliseerd Infinity kettinkje

[:nl]Happy Friday!

Onlangs kwam ik in contact met de webshop Names4Ever waarop je diverse soorten gepersonaliseerde sieraden kunt bestellen. Ik ben rustig door de webshop heengegaan en moet zeggen dat ik de items erg leuk vind: er is veel variatie en het is best wel tof dat je alles kan personaliseren, daardoor wordt het écht jouw item of die van de persoon aan wie je het cadeau doet. Daarnaast vind ik de prijzen van de items echt oké, zeker als je bekijkt dat het gepersonaliseerd is. Het is niet heel duur, maar ook niet té goedkoop, waardoor je weet dat je iets van goede kwaliteit besteld.

Ik bestelde een zilveren infinity necklace met gravering. Dit kettinkje is beschikbaar met gravering op verschillende plekken, maar in het midden vond ik toch het mooiste. Op de website zie je vooral voorbeelden met namen, maar daar ben ik zelf nooit zo’n fan van, er mag van mij iets op staan, maar liever wat meer subtiel. Door het infinity tekentje wist ik wel meteen dat ik hier iets mee wilde doen met als betekenis liefde, daarom koos ik de gravering R&A (Roy & Alexandra). Subtiel, maar voor mij toch persoonlijk. De ketting is gemaakt van echt zilver en ik vind de ketting en hanger echt stevig, de gravering ziet er ook mooi uit! Daarnaast werd de ketting echt onwijs snel bij mij bezorgd, iets wat je toch niet altijd verwacht bij het bestellen van gepersonaliseerde items..

Ik ben blij met mijn ketting, al had ik achteraf misschien liever de langere variant gekozen. Toch is deze prima, ik ben blij!

Heb jij wel eens een gepersonaliseerd sieraad gekocht? Wat vind je van mijn kettinkje?

 

 

dit kettinkje heb ik ontvangen als onderdeel van een samenwerking met Names4Ever.
dit verandert echter niets aan mijn mening, wat ik hier schrijf, is hoe ik echt over de ketting denk.

[:en]Happy Friday!

I recently got in touch with the Dutch webshop Names4Ever on which you can find several types of jewelery that can be personalised by you. I spent some time in the webshop and I must say that the items you can choose are really nice; there is a lot of variation and I think it’s really nice that you can personalise each item, so it really becomes yours or matches the person you’re gifting it too. Also, for items that can be personalised, I think the prices are really okay. The jewelery pieces are not too expensive, but also not too cheap, so you know you’re buying qualitative good items.

The item I ordered is an infinity necklace with engraving. The websites shows several options with names engraved, but I’ve never been a big fan of jewelery with names on it. However, the infinity sign and my love for Roy made me decide to engrave R&A (Roy & Alexandra), so the engraving is subtile, yet very personal. The necklace is made out of real silver and I think both the necklace and the sign are made of really strong materials, which is a good thing. The necklace also got delivered really quick, quite a surprise, since you won’t expect that when ordering personalised items.

I’m happy with my necklace, though when looking at it now, I might have preferred the longer necklace. But this one is still pretty, I like it!

Have you ever ordered a personalised jewelery piece? What do you think of this necklace?

 

 

I received the necklace in collaboration with Names4Ever.
however, this doesn’t have any influence on my opinion about the product and the company.

[:]

COMMENTS
POST A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Were looking for a nice warm holiday destination for
 • Tuesday smile Already halfway my working week yay
 • SHOOTING DAY Had a fun day shooting at studioautomat today
 • SUNSHINE on a rainy day Hows your weekend so far?
 • STRIPED Wish I could wear this jumpsuit again hows
 • BYE MONDAY Ohh this day went so so fast! Had
 • HELLO FRIDAY Ive got a busy weekend ahead do you
 • NEW EARRING isnt she pretty?