A Couple blog - Hallo 2018

Hallo 2018! ✨

Gelukkig Nieuwjaar! ✨

Ik hoop dat je een fijne jaarwisseling hebt gehad en dat je hebt genoten van de feestdagen vorige week. Ik heb in ieder geval genoten de afgelopen week, of eigenlijk het hele jaar ;), en had een fijne Oud & Nieuw, bestaande uit het spelen van spelletjes en veel te veel snacken.. En ik vind het nog steeds bizar dat het nu gewoon ‘opeens’ 2018 is. Het voelt echt alsof elk jaar weer sneller voorbij gaat dan het jaar ervoor en alle herinneringen voelen jaren terug, maar zijn slechts kort geleden.

Anyway, ik heb meerdere ideeen gehad voor de blogpost van vandaag. Van het bespreken van de doelen die ik vorig jaar opstelde tot een bedankbrief aan 2017 tot het vertellen van mijn doelen voor 2018. Maar eigenlijk vond ik dat allemaal niet belangrijk genoeg. De meeste van mijn doelen voor 2017 heb ik behaald, maar ik vind het eigenlijk niet meer belangrijk om daar op in te gaan.

Toch wil ik wel even kort terugblikken op 2017, want ik vond het een heerlijk jaar. Ik kocht een nieuwe auto -eindelijk een Mini- waar ik nog steeds heel blij mee ben en ik trakteerde mezelf op een aantal supermooie designer items en een nieuwe iPhone, iets waar ik nog steeds dankbaar voor ben dat ik dat kan. Ook maakte ik mooie reisjes met Roy naar Mauritius, Normandië en Kaapverdië en bezocht ik samen met mijn vader Valencia, heerlijk vond ik dat! Daarnaast ‘kregen’ Roy en ik in 2017 een nieuw familielid: kitten Tommie. Hij is inmiddels enorm gegroeid en groter dan onze andere kat, een heerlijk beestje is het, zo fijn!

Ook volgde ik het afgelopen jaar de basisopleiding fotografie aan de Fotoacademie in Amsterdam. Iets waar ik al een tijdje over twijfelde en dit jaar besloot te doen. Ik vond het enorm leuk en leerzaam om te doen en heb ook weer veel inspiratie en zin gekregen om ook in 2018 toffe shoots te gaan doen en aan mijn portfolio te werken.

In 2017 maakte ik ook de beslissing dat ik op zoek wilde gaan naar een nieuwe baan. Na 3 jaar te hebben gewerkt bij mijn huidige baan, mijn eerste baan na mijn afstuderen, merkte ik dat ik niet meer verder kon en dat ik behoefte had/heb aan een nieuwe uitdaging. Daarom heb ik de laatste maanden van 2017 heel veel sollicitaties verstuurd en kan ik nu trots melden dat ik volgende week(!) zal starten bij mijn nieuwe werkgever. Ik kijk hier enorm naar uit en ik ben er klaar voor om dit jaar een nieuwe start te maken en er volop te gaan genieten.

2018, ik ben klaar voor je. Ik ga het maximale uit je halen en genieten van de komende 12 maanden met de mensen om mij heen en met de dingen die ik graag doe. Let’s do this!

Ben jij klaar voor dit nieuwe jaar? En heb jij genoten van 2017? Ik hoor het graag in een comment, vind ik leuk! :)

 

COMMENTS
 • Wat een fijn jaar heb je achter de rug, super spannend dat je volgende week aan een nieuwe uitdaging begint, heel veel succes! Gelukkig nieuw jaar <3
  Liefs,
  Evelien

  02/01/2018
 • Gelukkig nieuw jaar Alex! Superleuk dat je een cursus fotografie hebt gedaan, dat wil ik ook nog steeds graag doen. En wat een hoop mooie reisjes heb je gemaakt, zeg! Ik hoop dat 2018 een prachtig jaar wordt voor je. Malou x

  02/01/2018
 • Happy new year! ?? Wat fijn dat je een nieuwe baan hebt. Heel veel plezier & succes!

  02/01/2018
 • Heel veel succes met je nieuwe uitdaging!
  En natuurlijk gelukkig nieuw jaar!

  02/01/2018
 • Gelukkig nieuwjaar! Klinkt als een druk, maar tof jaar. Een hele hoop super leuke reizen heb je ook gemaakt. Zalig. Veel succes met je nieuwe werk!!! En dat 2018 een fantastisch jaar voor je mag worden :)

  03/01/2018
POST A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Were looking for a nice warm holiday destination for
 • Tuesday smile Already halfway my working week yay
 • SHOOTING DAY Had a fun day shooting at studioautomat today
 • SUNSHINE on a rainy day Hows your weekend so far?
 • STRIPED Wish I could wear this jumpsuit again hows
 • BYE MONDAY Ohh this day went so so fast! Had
 • HELLO FRIDAY Ive got a busy weekend ahead do you
 • NEW EARRING isnt she pretty?