Happy Moments February 2017 - ilumuoti

Happy Moments | February

Happy Monday! Ik hoop dat je een fijn weekend hebt gehad. Onlangs kwam ik tot de ontdekking dat ik al een tijdje niet echt meer persoonlijke posts heb geplaatst, ondanks dat ik best veel dingen heb om met jullie te delen. Daarom introduceer ik iets nieuws: Happy Maandelijkse Moments. Vanaf nu deel ik elke maand mijn happy moments van die maand met jullie, startend met februari. De afgelopen maand was best wel een goede maand, ondanks het gekke weer; we zagen sneeuw, het zonnetje scheen en lente leek dichtbij en de afgelopen dagen hadden we opeens enorm stormachtig weer.

Ook kwam het ‘afmaken’ van ons huisje weer wat dichterbij, dankzij de toffe prints die ik begin deze maand ontving van Desenio. We zijn er nog steeds onwijs blij mee! En eigenlijk wel mijn echte hoogtepunt -ook al haal ik hem waarschijnlijk pas op in maart (later deze week): ik heb afgelopen weekend een nieuwe auto gekocht, yay! Ik heb eindelijk de perfecte Mini gevonden en ik weet zeker dat we samen veel toffe ritjes gaan maken. Misschien komt hier nog een aparte post over binnenkort! :)

Fijne avondjes en Valentijnsdag

Roy en ik weten erg goed hoe we onze avonden op de bank moeten doorbrengen. Een tijdje geleden raakten we verslaafd aan de serie Modern Family, maar onlangs zagen de laatste aflevering op Netflix en werden we gek haha.. Uiteindelijk vonden we een toffe nieuwe serie – Designated Survivor-, maar hier bleken nog maar 10 afleveringen van online te staan, dus daar zijn we nu ook alweer doorheen. Mocht iemand aanraders voor series hebben, dan hoor ik dat graag! (veel bekende series vallen overigens al af).

Februari was voor mij ook de maand met daarin mijn eerste echte Valentijnsdag. We hadden afgesproken om elkaar niks te geven, maar ‘s avonds laat kwam Roy opeens toch thuis met een mooie bos rozen -ze zien er nog steeds prachtig uit!- en een lieve teddybeer, omdat het mijn eerste Valentijnsdag ooit was <3

Shooten & het zonnetje

Vorige week gingen Inge (een vriendin van het bloggen), Roy en ik naar de duinen in Zandvoort om samen een toffe shoot te doen. Inge ging namelijk Roy en mij samen fotograferen en gelukkig scheen het zonnetje volop en zag alles er schitterend uit. We zagen zelfs twee herten, heel gaaf! De foto’s heb ik al een beetje gezien, binnenkort deel ik hier een aantal van de resultaten! :)

Bloggen, Instagram, pakketjes & events, Instagram, packages & events

De afgelopen maand kwam ik eindelijk weer een beetje in mijn Instagram en blogritme. Ik kon in de weekenden lekker veel foto’s maken en outfits shooten, waardoor ik lekker veel content had. Ook kon ik vrijwel elke dag posten op Instagram, iets wat ik graag wilde doen, en ontving ik een aantal toffe pakketjes. Zo ontving ik vier fijne Hugo Boss luchtjes en een enorm pakket gevuld met allemaal gluten vrij eten, heel fijn! Ook had ik eindelijk weer de kans om een leuk event te bezoeken. Ik was door Canon uitgenodigd voor een launchevent in de toffe A’DAM Toren in Amsterdam. We kregen een lekkere lunch, ik ontmoette wat toffe nieuwe bloggers en we keken vanaf de rooftop uit over heel Amsterdam.

Dus ja, februari was voor mij een fijne maand. Ik hoop dat jij ook een fijne maand hebt gehad!

Hoe was februari voor jou? Wat was het hoogtepunt?

xx Alex

FacebookInstagramTwitter

Follow

11 Comments

  1. Wat een fijne maand, leuk om te lezen! Ik zou best een artikel over je nieuwe auto willen lezen, vind ‘m er nu al heel leuk uitzien! En ik vind trouwens Jane The Virgen heel tof, maar misschien niet zo leuk voor je vriend haha!

  2. Toffe auto heb je gekocht :)! En serie tip: Brooklyn Nine-nine op Netflix. Echt een leuke comedy serie met al drie seizoenen ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close