Hello 2017

Hallo 2017, het is leuk om bij je te zijn! Ik kan eigenlijk nog niet echt helemaal geloven dat 2016 alweer voorbij is, de tijd ging in 2016 zó snel, het voelt echt alsof we dat jaar net starten, terwijl we alweer klaarstaan voor een nieuw jaar. Ik ben niet iemand die goede voornemens heeft; ik stel graag doelen, omdat ik het leuk vind om dingen te bereiken, maar voornemens is niet zo mijn ding. De laatste dagen van 2016 bracht ik door in Londen en ik had daar ook wat nadenkmomentjes. Ik heb een aantal (semi-)doelen voor mijzelf bedacht voor 2017 en ik deel ze graag met jullie. En ach, het is meteen een goede houvast, haha ;)

MEER FOTOSHOOTS

Het afgelopen jaar besloot ik het aantal fotoshoots wat ik deed -als fotograaf- wat lager te maken, omdat ik gewoon even teveel deed in mijn leven en het niet meer trok. Ik deed wel een aantal toffe shoots en daardoor heb ik het gevoel dat ik mijzelf echt kon ontwikkelen op het gebied van portret- en modefotografie, ook omdat ik meer tijd nam om voor te bereiden en fotodoelen te maken. Ik heb ook het idee dat ik beter ben geworden in het bewerken van foto’s en mijn nieuwste technische aanwinst -een iMac- gaat mij daar nog meer bij helpen denk ik.  In 2017 zou ik graag weer wat meer shoots willen doen en ook meer ‘jobs’ in plaats van vooral TFP werk. Dus, laat ik hier maar meteen beginnen: interesse in een portret-/mode-/outfitshoot? Bezoek mijn fotografie portfolio of stuur mij een e-mail, zodat we iets kunnen afspreken!

IK HOEF ONLINE NIET PERFECT TE ZIJN

Één van mijn online struggles is de druk om perfect te zijn. Mijn Instagram feed moet perfect zijn, het aantal likes en volgers moet perfect zijn en alles op en rond mijn blog, van posts tot aantal comments, moet perfect zijn. Maar onlangs realiseerde ik mij dat dit puur iets in mijn hoofd is. Een perfecte Instagram feed, aantal volgers/comments of aantal likes bestaat niet en niemand verwacht dit van mij. Ik moet blij zijn met alles wat ik plaats en wat ik online doe en ja, het zou heel tof zijn als veel mensen laten zien dat zij het ook leuk vinden, maar het hele online zijn gaat daar niet over. Het gaat over het uiten van mijn gevoelens en creativiteit en over het delen van de dingen die ík leuk vind. Ik vroeg continu aan Roy of foto’s bij mijn feed pasten, totdat ik mij vorige week besefte dat ik dat niet moet vragen. Het gaat om de foto zelf, niet om de feed. Mensen liken mijn content als ze het leuk vinden en dat moet genoeg zijn.

Dus, in 2017 wil ik niet meer te veel focussen op likes, follows en comments. Ik wil mij focussen op het creëren van goede en leuke content voor alle online kanalen en blij zijn met alles wat ik doe. Mijn instagram bevat niet voor niets deze quote: “You were born to be real, not to be perfect.”En dat is hoe ik in 2017 ga leven.

EEN NIEUWE AUTO

Ik ben nog niet helemaal 100% zeker wat voor auto, ondanks dat 90% van mij ‘MINI! MINI!’ roept, maar in 2017 wil ik een nieuwe auto kopen. Mijn huidige auto kocht ik in 2017 toen ik bij mijn huidige baan begon en de laatste tijd roep ik steeds vaker dat ik een nieuwe wil. Het voelt gewoon alsof nu het moment is voor een nieuwe auto. En dus spaar ik de komende tijd mijn geld -en dat is ook meteen de reden dat ik van mezelf (en ook niet van Roy) geen designer tas mocht kopen in Londen vorige week-, zodat ik dit jaar een nieuw autootje kan besturen!

ZO VEEL MOGELIJK REIZEN MAKEN

Het afgelopen jaar heb ik veel gereisd en dat vond ik heerlijk. Daarom zou ik in 2017 ook graag weer veel reizen maken. Roy en ik hebben al uitgesproken dat we dit jaar in ieder geval een keertje buiten Europa op reis willen gaan en ik hoop dat Roy en ik en misschien ook wel vrienden en ik dit jaar ook leuke andere reisjes zullen maken. Ik vind het heerlijk om de wereld te ontdekken, nieuwe plekken te zien en om mijn hoofd te legen tijdens een vakantie, dus ik vind reizen echt iets wat iedereen moet doen als je de mogelijkheid hebt. Ik hoor het graag als je tips voor leuke bestemming hebt!

“Say YES too new adventures.”

MEER TIJD DOORBRENGEN MET DE MENSEN OM MIJ HEEN

Onlangs realiseerde ik mij dat ik heel gelukkig en dankbaar ben voor het feit dat ik geweldige mensen -familie en vrienden- om mij heen heb en op datzelfde moment realiseerde ik mij ook dat ik vind dat ik meer tijd met hen had kunnen doorbrengen in 2016. Ik vind dit niet per sé een doel, maar een meer een wake up call, omdat ik genoeg tijd met mensen wil doorbrengen voordat het straks opeens te laat is. Dit jaar is daarom hopelijk een jaar met veel afspraken en bezoekjes!

Nou, laten we kijken of ik alle (semi-)doelen in deze post dit jaar ga behalen. Ik denk dat het moet lukken en ik ga er in ieder geval alles aan doen om dit jaar goed en onvergetelijk te maken, ik hoop dat jouw 2017 geweldig zal zijn!

Heb jij doelen voor 2017? Ik hoor het graag! :)

xx Alex

Follow

9 Comments

  1. Wat een mooie doelen! Afgelopen jaar heb ik niet zo heel veel gereisd, dat wil ik dit jaar zeker meer gaan doen. Ik heb het zo gemist, al is het maar een klein reisje naar het strand.

  2. Wow ik heb al een hele lange tijd niet meer op je blog gekeken! Wat leuk zeg dat je meer shoots wilt gaan doen in het nieuwe jaar! Ik vind je foto’s altijd erg mooi <3 En reizen, YAY! Ook zeker iets wat ik hoop meer te gaan doen in het nieuwe jaar. Een fijn 2017 toegewenst!
    Romy ‘s latest post :Review brush pens van de Action!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close