#HMBALMAINATION

Copyright ILUMUOTI - Balmain x HM heels-6

[english] Misschien herinner jij je deze dag nog: 5 november 2015. Ook wel bekend als ‘International H&M website down day‘, de dag waarop fashionista’s van over de hele wereld voor H&M winkels lagen en tussen 10:00u en 14:00u wanhopig de H&M website refreshten in de hoop een H&M designer item te bemachtigen. En op die dag bezocht ook ik de website, omdat ik één paar schoenen van de designer collectie -Balmain x H&M (a.k.a. #HMBALMAINATION)- wel erg mooi vond.

En ja, ik moet ook eerlijk toegeven dat ik die dag ook regelmatig de Twitter- en Facebook-accounts bezocht, omdat veel personen (lees: iedereen die niet op de website kon) boos was op H&M, omdat de website niet werkte. Zoals elk jaar. Ik was er ook niet heel erg door verrast, al vind ik het wel grappig dat een website in deze tijd er nog om zo’n reden helemaal uit kan liggen. En de reacties waren ook heerlijk: “Ik bezoek nooit meer H&M!”, “H&M is een vreselijke winkel!” etc etc. Ik ben echt benieuwd of die mensen er nu nog steeds zo over denken… ;)

Anyway, het lukte mij om de hakken die ik zo mooi vond te bestellen, dus fase één was gelukt en gelukkig hebben ze fase twee (zijn ze in het echt ook mooi en passen ze??) en fase drie (hoe gaan mijn ouders hierop reageren) ook overleefd. De schoenen zijn deels gemaakt van leer, wat ik altijd wel tof vind bij schoenen. De rest van de schoenen bestaat uit katoenen in elkaar gevlochten banden met gouden connectors. Normaal gesproken ben ik niet zo heel gek op goud, maar bij deze schoenen vind ik het op de een of andere manier juist heel mooi. De gouden details geven de schoenen net een beetje meer en maken ze wat meer classy. Daardoor -en door de 11cm hoge hak- zijn dit vanaf nu mijn ‘speciale’ hakken (voor met Kerst enzo). Maar in de tussentijd heb ik ook alweer een toffe look met de hakken bedacht, ik hoop deze snel aan te kunnen doen en te kunnen fotograferen!

Heb jij een Balmain x H&M item gekocht? En wat vind jij van deze hakken?

xx Alex

Follow

Copyright ILUMUOTI - Balmain x HM heels-5
Copyright ILUMUOTI - Balmain x HM heels-7
Copyright ILUMUOTI - Balmain x HM heels

19 Comments

  1. Wauw, heb jij geluk! Ik geraakte de hele tijd niet op de webshop, dat was echt frustrerend. En het is inderdaad weer elk jaar hetzelfde. Maar ik ben blij voor je dat je jouw dream shoes hebt kunnen bemachtigen! Ze zijn echt prachtig. Geniet ervan xoxo

    1. Haha, ja, zo heerlijk vin dik dat altijd! En begrijp ik hoor! Ik had van te voren ook bedacht dat ik als ik ze had zou kijken of ik ze de prijs waard vond en dat vond ik wel :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close