Irresistible Me Curling Wand

Copyright ILUMUOTI - Irresistible Me Curling Wand

Als je mij en mijn blog langer dan een jaar volgt, dan weet je waarschijnlijk dat mijn haar heel lang was. Bijna-tot-aan-de-billen-lang. En mijn haar is daarbij ook nog eens dik & zwaar, waardoor het altijd best lastig was om het leuk te stylen. Sinds een tijdje is mijn haar een stuk korter -dat was je waarschijnlijk wel opgevallen…- en ik was benieuwd of krullen van een krultang nu wel zouden blijven zitten.

Irresistible Me vroeg mij om hun krultang te testen, dus ik besloot ja te zeggen, omdat ik toch wel benieuwd was. Ik ontving de tang een tijdje geleden, maar ik kon hem lang niet testen, omdat ik geen verlengstekker voor de Amerikaanse stekker of geen tijd had. Tot afgelopen zondag, toen had ik eindelijk tijd om de tang rustig te testen én foto’s te maken. De krultang die ik ontving is de  ‘Sapphire 8 in 1 Curler‘ welke 8 verschillende krullers heeft, waardoor je veel opties hebt om je haar te krullen!

De krultang zit mooi verpakt in een soort leather-look ‘tas’ met een hoop vakjes voor alle opzetstukken en de tang zelf. Ook zit er een warmtebestendige handschoen in de doos -wat heel fijn is!-, een handleiding en een standaard voor als je de tang neerlegt terwijl deze warm is. Ik besloot één opzetstuk te testen: degene die mij meteen nieuwsgierig maakte door de balletjesvorm. Ik kamde mijn haar -wat droog moet zijn!-, deed de tang aan en begon met krullen. Nu moet ik toegeven dat het krullen van mijn haren niet echt mijn specialiteit is, maar goed, het werkte!

Mijn haar was redelijk pluizig toen ik begon met krullen, maar de tang maakte het zachter en glanzender, wat ik echt een positief punt vind. En daarnaast -het belangrijkste- zagen de krullen er leuk uit en bleven ze lang zitten! Toch weet ik niet of ik de tang vaak zal gebruiken, maar dat komt vooral door het feit dat mijn haar sowieso wel krult en doordat ik altijd zoveel tijd vind kosten… Toch raad ik je zeker aan om de  producten van Irresistible Me eens te bekijken als je nog een fijne stijl- of krultang zoekt!

Gebruik jij wel eens krultang? En wat vind je van mijn krullen en de Irresistible Me Curling Wand?

xx Alex

Follow

Copyright ILUMUOTI - Irresistible Me Curling Wand-3

Copyright ILUMUOTI - Irresistible Me Curling Wand-5

Copyright ILUMUOTI - Irresistible Me Curling Wand-4

Copyright ILUMUOTI - Irresistible Me Curling Wand-6

Copyright ILUMUOTI 0 Irresistible Me Curling Wand - Before After

Links: mijn haar na het borstelen – Rechts: met krulletjes na het gebruik van de krultang

Copyright ILUMUOTI - Irresistible Me Curling Wand-8

7 Comments

  1. Waauw, echt heel mooi! Zelf heb ik natuurlijke krullen, maar die vallen lang niet altijd even mooi, misschien moet ik ook maar eens een krultang aanschaffen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close