Irresistible Me Curling Wand

[:en]Copyright ILUMUOTI - Irresistible Me Curling Wand

If you have been following my blog for more than a year, then you probably know that my hair used to be super long. Like touching my booty long. And well, my hair is pretty thick and heavy too, so my hair wasn’t really willing to be nicely done with curling wands etc. But my hair is a lot shorter now -dûhh- and therefore I got curious whether a good curling wand would work this time.

Irresistible Me asked me if I wanted to test their curling wand, so I decided to say yes! I received it a while ago, but I couldn’t use it, since it has an American plug, so it took me a while to find a convertable plug and I finally found the opportunity to test the wand last Sunday. The wand I received is called the ‘Sapphire 8 in 1 Curler‘ which comes with 8 interchangeable barrels, so you have many options for curling your hair!

The wand is nicely packed in a sort of leather-look bag with a lot of pockets for each barrel and the wand itself. It also contains a heat protecting glove, a user’s guide and a resting stand. I decided to test one of the barrels, the one that got me curious: the one with some sort of ‘balls’ on it. I brushed my hair -which should be dry!-, turned the wand on and started curling my hair. Well, I must admit that curling my hair is not something I’m super good at, but it worked!

My hair was a bit fluffy when I started curling, but the wand made it smoother and more shiny, which is a nice thing! The curls also ended up pretty nice and lasted long, so that’s a good thing too, since that’s what a curling wand should do… ;)  I don’t know if I will use the curling wand a lot, since my hair has a natural curling thing and I always think curling my hair takes a lot of time, but I would definitely recommend you to check the products of Irresistible Me if you’re still looking for a nice curling wand or styling iron!

Have you ever used a curling wand? And what do you think of my curls?

xx Alex

Follow

Copyright ILUMUOTI - Irresistible Me Curling Wand-3

Copyright ILUMUOTI - Irresistible Me Curling Wand-5

Copyright ILUMUOTI - Irresistible Me Curling Wand-4

Copyright ILUMUOTI - Irresistible Me Curling Wand-6

Copyright ILUMUOTI 0 Irresistible Me Curling Wand - Before After

Left: before using the curling wand – Right: with curls after using the wand

Copyright ILUMUOTI - Irresistible Me Curling Wand-8

[:nl]Copyright ILUMUOTI - Irresistible Me Curling Wand

Als je mij en mijn blog langer dan een jaar volgt, dan weet je waarschijnlijk dat mijn haar heel lang was. Bijna-tot-aan-de-billen-lang. En mijn haar is daarbij ook nog eens dik & zwaar, waardoor het altijd best lastig was om het leuk te stylen. Sinds een tijdje is mijn haar een stuk korter -dat was je waarschijnlijk wel opgevallen…- en ik was benieuwd of krullen van een krultang nu wel zouden blijven zitten.

Irresistible Me vroeg mij om hun krultang te testen, dus ik besloot ja te zeggen, omdat ik toch wel benieuwd was. Ik ontving de tang een tijdje geleden, maar ik kon hem lang niet testen, omdat ik geen verlengstekker voor de Amerikaanse stekker of geen tijd had. Tot afgelopen zondag, toen had ik eindelijk tijd om de tang rustig te testen én foto’s te maken. De krultang die ik ontving is de  ‘Sapphire 8 in 1 Curler‘ welke 8 verschillende krullers heeft, waardoor je veel opties hebt om je haar te krullen!

De krultang zit mooi verpakt in een soort leather-look ‘tas’ met een hoop vakjes voor alle opzetstukken en de tang zelf. Ook zit er een warmtebestendige handschoen in de doos -wat heel fijn is!-, een handleiding en een standaard voor als je de tang neerlegt terwijl deze warm is. Ik besloot één opzetstuk te testen: degene die mij meteen nieuwsgierig maakte door de balletjesvorm. Ik kamde mijn haar -wat droog moet zijn!-, deed de tang aan en begon met krullen. Nu moet ik toegeven dat het krullen van mijn haren niet echt mijn specialiteit is, maar goed, het werkte!

Mijn haar was redelijk pluizig toen ik begon met krullen, maar de tang maakte het zachter en glanzender, wat ik echt een positief punt vind. En daarnaast -het belangrijkste- zagen de krullen er leuk uit en bleven ze lang zitten! Toch weet ik niet of ik de tang vaak zal gebruiken, maar dat komt vooral door het feit dat mijn haar sowieso wel krult en doordat ik altijd zoveel tijd vind kosten… Toch raad ik je zeker aan om de  producten van Irresistible Me eens te bekijken als je nog een fijne stijl- of krultang zoekt!

Gebruik jij wel eens krultang? En wat vind je van mijn krullen en de Irresistible Me Curling Wand?

xx Alex

Follow

Copyright ILUMUOTI - Irresistible Me Curling Wand-3

Copyright ILUMUOTI - Irresistible Me Curling Wand-5

Copyright ILUMUOTI - Irresistible Me Curling Wand-4

Copyright ILUMUOTI - Irresistible Me Curling Wand-6

Copyright ILUMUOTI 0 Irresistible Me Curling Wand - Before After

Links: mijn haar na het borstelen – Rechts: met krulletjes na het gebruik van de krultang

Copyright ILUMUOTI - Irresistible Me Curling Wand-8

[:]

COMMENTS
 • Je krijgt er echt mooie krullen van. X

  23/03/2016
 • Wat geeft de tang een mooi effect. Ik gebruik vrij vaak een krultang. Vaak doe ik dan mijn haar in een hoge start op mijn hoofd, verdeel ik mijn haren in 8 tot 10 plukken en krul ik het snel. Perfect voor veel volume en een super mooie slag (oja, en je bent erg snel klaar dan ;-) !

  23/03/2016
 • Vind het je erg mooi staan!

  23/03/2016
 • Dat geeft een heel mooi effect aan je haren!

  23/03/2016
 • Waauw, echt heel mooi! Zelf heb ik natuurlijke krullen, maar die vallen lang niet altijd even mooi, misschien moet ik ook maar eens een krultang aanschaffen :)

  23/03/2016
 • Jaaa, erg leuk!! Staat je ook goed :D

  27/03/2016
 • Staat je mooi!

  28/03/2016
POST A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Were looking for a nice warm holiday destination for
 • Tuesday smile Already halfway my working week yay
 • SHOOTING DAY Had a fun day shooting at studioautomat today
 • SUNSHINE on a rainy day Hows your weekend so far?
 • STRIPED Wish I could wear this jumpsuit again hows
 • BYE MONDAY Ohh this day went so so fast! Had
 • HELLO FRIDAY Ive got a busy weekend ahead do you
 • NEW EARRING isnt she pretty?