L’Oréal Color Riche Exclusive Nude by J.Lo lipstick

[:en]Copyright ILUMUOTI - Loreal Lipstick-4
*lees in het Nederlands*

Copyright ILUMUOTI - Loreal Lipstick
Copyright ILUMUOTI - Loreal Lipstick-3

Copyright ILUMUOTI - Loreal Lipstick-5

Follow

[:nl]Copyright ILUMUOTI - Loreal Lipstick-4
*read this post in English*  Ik heb het -volgens mij- al redelijk vaak genoemd: ik heb tegenwoordig een soort van lipstick verslaving en vooral de tinten die dagelijks eenvoudig gebruikt kunnen worden maken mij erg blij. Toen ik werd benaderd door Drogistplein om iets van L’Oréal Paris uit te iezen, wist ik dan ook zeker dat ik wilde kijken of ik een mooie lipstick kon vinden (ik selecteerde overigens meerdere items hoor, maar deze werd de winnaar). Ik kwam een aantal lipsticks uit de Color Riche Exclusive Nude collectie tegen en na het zoeken van een aantal swatches en reviews, wist ik zeker dat de by J.Lo versie wel bij mijn wensen aan zou sluiten. Nou, en dat klopt! Daarom vertel ik jullie graag wat meer over deze fijne lipstick!

De nude lipsticks van Collection Exclusive bestaan uit een combinatie van vrouwelijkheid met een vleugje zachtheid. De manier waarop de nuances versmelten in een nude teint zorgen voor een onmisbare elegantie. Collection Exclusive biedt een passende kleur lipstick voor elk huidtype, zo wordt de natuurlijke schoonheid van de huid geaccentueerd.” – Dit is wat Drogistplein zegt over de lipstick, klinkt goed!

Copyright ILUMUOTI - Loreal Lipstick
Copyright ILUMUOTI - Loreal Lipstick-3De Verpakking

Ik moet allereerst even zeggen dat ik nog niet eerder een L’Oréal Paris lipstick heb gehad, dus ik kan de kwaliteit etc. niet vergelijken met andere L’Oréal producten, just to let you know ;)  Zoals ik zei is de lipstick onderdeel van een soort exclusives lijn en ik denk dat de verpakking daar wel op is aangepast. De lipstick heeft geen kartonnen doosje, wat voor mij eigenlijk wel een goed punt is, omdat ik ze nooit wil weggooien enzo, haha! De huls van de lipstick heeft een matzwarte kleur en voelt fijn aan.

Op de lipstick staan in het goud de naam van de lipstick en het merk en de bovenkant van de huls is ook goudkleurig met daarin ook de merknaam. Ik moet zeggen dat ik de verpakking er erg mooi en classy uit vind zien. Bovendien vind ik de huls goed werken -het draaien enzo- en houdt hij pretty vast.
Copyright ILUMUOTI - Loreal Lipstick-5
Copyright ILUMUOTI - Loreal Lipstick Swatch

De Lipstick

Color Riche Collection Exclusive zorgt voor verfijnde, natuurlijk stralende lippen. De unieke formule is verrijkt met pure en fijne kleurpigmenten voor een intens & elegant kleurresultaat. Daarnaast voelen je lippen zacht en soepel aan door de voedende bestanddelen.“- Dit is wat Drogistplein over de lipstick zegt.

Zoals ik al vertelde -en zoals je hebt kunnen zien- koos ik de L ‘Oréal J.Lo lipstick, een lipstick met een mooie roze/rode kleur die op het eerste gezicht nog vrij ‘donker’ lijkt. In ‘het echt’ is het echter wel echt een nude kleur en is hij juist heel mooi basic, echt een kleur die overdag perfect te dragen is! De kleur is roze met een vleugje ‘oranje’ erdoorheen, waardoor de nude tint echt naar voren komt. Het is dan ook echt geen heel erg opvallende kleur, maar meer een lipstick die de kleur van je lippen even wat meer versterkt en daarnaast ook nog eens fijn verzorgend is voor je lippen.

Mocht je nog op zoek zijn naar een fijne nude lipstick, dan kan ik je deze dus echt aanraden! Hij kost maar € 14,95 en is dus onder andere verkrijgbaar bij Drogistplein. Nog even over die website trouwens, ik vind het echt superhandig! Drogistplein is namelijk een winkel met vergelijkbare -en gelijke- producten als de “gewone” drogist, maar er zullen genoeg mensen zijn -inclusief ik- die niet altijd in de mogelijkheid zijn om een drogisterij te bezoeken en dan is een online drogist dus echt gewoon superhandig. Kenden jullie Drogistplein al?

Wat vind jij van deze lipstick?

xx Alex

Follow

[:]

COMMENTS
 • So perfect! I have the same colour but the brand is different, I love it so much!
  xx, Flora
  http://lapapillonnoire.blogspot.hu/

  19/09/2015
 • Hmmm, ik moest even goed kijken want ik dacht dus dat je geen lipstick op had op je foto. Ik vind hem dan ook iets te nude, maar wel mooi :-)!

  19/09/2015
 • Wat een pretty lipstick! Ik vind de verpakking en de lipstick zelf wel mooier dan het uiteindelijke resultaat op je lippen denk ik.. Voor mij ook iets te nude! X

  19/09/2015
 • Ik vind het een mooie subtiele kleur!

  19/09/2015
 • Ik zag net de Jlo lipstick in de winkel maar die was echt roze :O deze heb ik niet gezien

  19/09/2015
 • Moooi! Ik heb een kleur van L’oreal die hier op lijkt, hele fijne lipsticks!

  20/09/2015
POST A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Were looking for a nice warm holiday destination for
 • Tuesday smile Already halfway my working week yay
 • SHOOTING DAY Had a fun day shooting at studioautomat today
 • SUNSHINE on a rainy day Hows your weekend so far?
 • STRIPED Wish I could wear this jumpsuit again hows
 • BYE MONDAY Ohh this day went so so fast! Had
 • HELLO FRIDAY Ive got a busy weekend ahead do you
 • NEW EARRING isnt she pretty?