A Couple blog - Personal update - Back on the blog

Back on the Blog

Hé, hallo! Yess, daar ben ik weer. Het is inmiddels al meer dan een maand (!) geleden sinds ik mijn laatste post publiceerde, iets wat eigenlijk totaal niet de bedoeling was, maar nu ben ik weer terug! De reden van mijn afwezigheid kent twee kanten. De eerste is een heerlijke vakantie die Roy en ik hadden (daarover later deze week meer) en ik wilde in die twee weken mijn blog even een break geven. Echter was ik daarna thuis ook meteen lekker druk met o.a. een dansvoorstelling, het bewerken van foto’s van een shoot van vóór mijn vakantie en daarnaast nog mijn werk.

En daardoor had ik simpelweg gewoon geen tijd om ook nog te bloggen, al probeerde ik wel om ondertussen zo actief mogelijk te blijven op Instagram. De afgelopen weken waren overigens wel gevuld met hele leuke dingen, waaronder dus de dansvoorstelling en onze vakantie, en er komen toffe dingen aan, dus ik wilde graag even een kleine update geven.. :)

tekst gaat verder onder foto

“Bought myself an early b-day present.. oops”

Om even met iets leuks te beginnen (al is alles eigenlijk wel leuk..): het is vandaag mijn 24e verjaardag! Best wel bizar dat ik alweer zo oud ben, haha! Vorige week gingen Roy en ik een middagje naar de PC Hooftstraat in Amsterdam, omdat ik op het vliegveld toffe items had gespot bij Chanel, maar het stom vond om iets op het vliegveld te kopen. Daarom wilde ik nu graag ‘terug’, maar dan in Amsterdam. Uiteindelijk ging ik naar huis met een vervroegd verjaardagscadeautje voor mezelf: een nieuwe Chanel tas! Ik zal hem binnenkort wat uitgebreider laten zien ^^

Iets anders leuks, deels ook verbonden met met mijn verjaardag, omdat mijn ouders het mij cadeau hebben gedaan voor mijn verjaardag: ik begin in oktober met een basisopleiding fotografie! Ik dacht er al een tijdje over na en steeds meer mensen zeiden dat ik meer met fotografie en een opleiding moest gaan doen om mezelf nog meer te ontwikkelen. Na twee open dagen bezocht te hebben en op één school hele leuke gesprekken te hebben gehad, besloot ik er voor te gaan. En alsof het ‘meant to be’ was: sinds de afgelopen weken heb ik allemaal leuke dingen lopen op het gebied van fotografie (voor bedrijven) en mijn blog, dus het voelt echt als een goede beslissing.

Vanaf nu ben ik weer terug met mijn blog, ik hoop dat je het leuk vindt om me weer te zien, haha ;)

Hoe is het met jou?

xx Alex

ps. er loopt op dit moment een superleuke winactie op mijn Instagram, bekijk deze foto en laat een reactie achter, misschien win jij één van die toffe 10 Days sweaters!

10 Comments

  1. Leuk dat je er weer bent! Ik hoop dat je een leuke vakantie hebt gehad, en gefeliciteerd met je verjaardag!! Die Chanel tas is echt onwijs mooi<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close