Merry Christmas - ilumuoti
LifePersoonlijkTalks

Merry Christmas! πŸŽ„βœ¨

Wauw ik kan echt amper geloven dat het al Kerst is! I mean; ik herinner de zomer nog heel goed en opeens -okΓ©, niet helemaal opeens- is het 24 december! Ik heb nu lekker een weekje vrij en genoot gisteren al van mijn eerste vakantiedag, waarop ik lekker foto’s heb bewerkt. Vandaag gaan we nog een beetje opruimen, omdat we vanavond visite krijgen voor Kerstavond.

Morgenochtend gaan Roy en ik -dit is onze eerste Kerst samen!- lekker genieten van een Kerstbrunch en pakken we de cadeautjes uit. Ik ben echt benieuwd naar zijn reactie op de cadeautjes die ik -ehh, ik bedoel de Kerstman- voor hem kocht. Daarna gaan we gezellig naar mijn naar mijn ouders. Maandag, op tweede Kerstdag, gaan we naar de vader van Roy voor een gezellige middag en avond, ik hoop dat jij ook leuke plannen hebt!

Anyway, ik wil je bij dezen graag een mooie Kerst wensen met vrede en liefde, samen met dierbaren om je heen. Ik hoop dat je een geweldige tijd hebt met leuke mensen en lekker eten en ik hoop dat je onvergetelijke herinneringen creΓ«ert. En ik denk dat Kerst ook een goed moment is om even stil te staan bij alle onschuldige mensen die dit jaar het leven hebben gelaten door oorlog en haat. deze mensen mogen nooit vergeten worden.

Merry Christmas! πŸŽ„βœ¨

Heb jij leuke plannen voor de Kerst?

xx Alex

ps, deze Kerstplaylist is een aanrader! :)

Follow

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

5 Comments

Leave a Response

CommentLuv badge

Close