Outfit Personal - Merry Everything Happy Whatever - ilumuoti

A Merry Everything and a Happy Whatever

Ikhad redelijk serieuze plannen om wat toffe outfitfoto’s te maken met mijn Kerstlooks, maar het weer was zó stormachtig, dat het hier in de buurt niet echt mogelijk was om op een mooie plek foto’s te maken. En tja, de zon was ook nergens te bekennen, waardoor het licht binnen ook een ramp was. Daarom helaas geen Kerstlooks, maar we maakten wel een paar foto’s met mijn gekke trui. Het licht was beroerd en de foto’s zijn allemaal niet 100% scherp, maar ik wilde op zijn minst één foto delen…

Zoals ik in mijn vorige post al vertelde, hadden we leuke plannen voor alle dagen en avonden. We spendeerden drie heerlijke dagen met onze families en aten heerlijk eten. En terwijl we samen waren en plezier hadden, realiseerde ik mij dat ik écht heel gelukkig ben. Ik heb geweldige mensen om mij heen en ik kan me geen betere vriend wensen dan Roy. We hadden twee hele fijne brunches samen in ons eigen huis en dat was toch ook wel perfect. We kochten mooie cadeautjes voor elkaar en onze ouders verwenden ons ook nog eens. Zo kreeg ik van mijn ouders het Lego VW busje, ik ben er zo blij mee, dat ik maandag meteen ben begonnen met bouwen, haha! We hebben vier avonden gegourmet en elke avond was weer heerlijk en gezellig.

Anyway, ik wilde gewoon even heel graag kwijt hoe de afgelopen dagen waren, omdat ik mij gelukkig voel en ik niet meer dan onwijs dankbaar kan zijn voor de liefde en het plezier tijdens deze dagen. Ik hoop dat jij ook een fijne Kerst had, laten we ons nu klaar maken voor NYE! :)

Had jij een fijne Kerst?

xx Alex

Sweater: Modemusthaves.com
Photography: Roy

Follow

4 Comments

  1. Ik vind de sweater erg leuk! Klinkt alsof je een fijne kerst hebt gehad! Gourmetten is inderdaad altijd erg gezellig. Mijn kerst was vooral veel eten, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close