bril van Polette - ILUMUOTI

Mijn nieuwe bril van Polette + kortingscode(!)

[:nl]polette-bril-ilumuoti

Ik laat het eigenlijk vrijwel nooit zien op mijn blog, maar ik kan jullie vertellen dat ik een brildrager ben. Eigenlijk heb ik mijzelf zelfs bestempeld als ‘best wel kippig’ met mijn -3,25 en -3,75 en zie ik ook niet superscherp en veel als ik mijn lenzen niet in heb. Als ik een dagje thuis ben en als ik ’s avonds thuis kom heb ik vaak mijn bril op, maar ik ben iemand die het niet echt fijn vindt om de hele dag een bril te dragen op andere plekken en autorijden met bril vind ik ook al helemaal niets.

Onlangs werd ik door het Franse bedrijf Polette benaderd met de vraag of ik een bril van hen wilde ontvangen en uittesten. Na het bezoeken van de website was ik helemaal enthousiast en dus bestelde ik een bril op sterkte. Begin deze week kwam hij binnen en vandaag laat ik jullie graag mijn nieuwe bril van Polette zien!

***polette_bril_ilumuoti-3Over Polette

Polette is een Frans merk dat (zonne)brillen en brillen op sterkte (en zonder sterkte) verkoopt. Na de oprichting groeide het bedrijf al snel uit tot marktleider in Frankrijk en binnenkort staat een Nederlandstalige website op de planning. De monturen op de website van Polette zijn absoluut niet duur. Polette werkt namelijk zonder tussenpartijen, zoals merken, importeurs en winkels. Daarnaast kun je in de webshop je glazen zelf een kleur geven en het tint-niveau bepalen. Brillen zijn daarom vanaf nu mode volgens Polette, want je kunt je bril wisselen met elke outfit. Polette heeft inmiddels meer dan negenhonderd toffe monturen in de collectie en de goedkoopste bril met glazen op sterkte is al te krijgen vanaf € 6,99! Zoals ook op de website staat beschreven: “If you find cheaper, the boss takes off his pants”. ;)

polette-bril-ilumuoti

Mijn bril van Polette

De bril die ik heb uitgekozen is het model Vinietta. Het is een lichtbruin model met een soort ‘vlekkenmotiefje’ met dunne pootjes en randjes. De glazen zijn redelijk groot, maar ik was heel erg benieuwd hoe mij dit zou staan, want ik vind het model zo tof! De bril is echt heel licht (lees: je hebt amper door dat er iets op je oren en neus zit – en ik vind hem heel lekker zitten. De bril zit niet in een koker, maar die kan je wel los bestellen. Wel zit er een mooi en stevig brillendoekje omheen en krijg je hem in een soort etuitje toegestuurd.

polette-bril-ilumuoti

De glazen in mijn bril

Zoals ik al vertelde heb ik een bril met glazen op sterkte genomen. Op de website van Polette kun je heel eenvoudig je sterkte aangeven en eventuele andere kenmerken als je die hebt. Ik heb natuurlijk een redelijk flinke sterkte en ik was toch wel heel benieuwd hoe dit zou uitpakken met een bril van het internet. Ik moet zeggen dat ik tot nu toe nog wel moet wennen aan de glazen, omdat ze toch wel een beetje anders kijken dan mijn lenzen/andere bril, maar volgens mij is dit gewoon een kwestie van wennen.

polette-bril-ilumuoti

En ik heb een leuke kortingscode!

Ik ben echt heel tevreden en blij met deze bril van Polette. Van te voren vond ik het heel spannend of de bril mij zou staan, omdat het toch online besteld is, maar gelukkig vinden ik en mijn ouders hem leuk staan! De glazen zijn nog even wennen, maar dat is op zich niet gek weet ik uit ervaring. De bril die ik bestelde kostte slechts € 29,98, wat helemaal niet duur is voor een bril met glazen op sterkte en ik raad mensen met een bril ook zeker aan om even een kijkje te nemen op de website.

Heb je geen bril? Geen probleem! Je kunt elke bril van Polette ook met ‘fashion’ glazen (glazen zonder sterkte) bestellen en daarnaast verkoopt Polette ook hele toffe zonnebrillen. Heb ik je overtuigd? Dan heb ik goed nieuws voor je! Met de kortingscode Ilumuoti (met hoofdletter!) krijg je namelijk tot 24 februari 2015 15% korting op alle producten van Polette*.

Wat vind jij van mijn bril en ga jij er ook een bestellen? Ik hoor het graag! :)

xx Alex
* De kortingscode is geldig op alle producten van Polette, met uitzondering van de brillen incl. glazen op sterkte voor € 6,99.

 [:]

COMMENTS
 • Ah wauw, hij staat je inderdaad erg goed! Heel fijn montuurtje!

  24/01/2015
 • Wauw, heel mooi! Ik wil ook nog graag zo’n model erbij! xx

  http://www.creativityandchocolate.com

  24/01/2015
 • Heel leuk, staat je goed deze bril!

  24/01/2015
 • Hi! Staat je erg leuk deze montuur! :) Ik heb onlangs ook eentje op Polette besteld en ben super benieuwd er naar. Hopelijk valt ie even goed mee als bij jou! :)

  24/01/2015
 • Wat een mooie bril! En een heel fijn prijsje!
  X Emma

  24/01/2015
 • oh wow wat een prachtige bril! geweldig
  ik heb toevallig een nieuwe nodig, dus lijkt mij ideaal

  liefs
  karlien

  24/01/2015
 • Wat een mooie bril! Staat je goed:)

  xx Laura

  25/01/2015
 • Ik moet eigenlijk al jaren een bril als back-up voor mijn lenzen. Ik ga dus zeker even kijken op de website, want dit klinkt erg goed.

  25/01/2015
POST A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Still loving the Ibiza sunlight colours And my
 • Hi weekend so good to see you Do you
 • Please take me back ibiza
 • Insert cheesy mirror quote here
 • Modellen gezocht! Ik ben op zoek naar leuke meiden
 • Yess my Ibiza blogpost is here! Check it out at
 • Maana Maana! Throwback to our beachshoot a couple of
 • Captain Alex on her way home my new blog