Mijn outfits in Dubai - A Couple blog

Mijn outfits in Dubai

Als je mij volgt op Instagram heb je het waarschijnlijk al voorbij zien komen: ongeveer 2 weken geleden waren Roy en ik op vakantie in Dubai. We wilden graag een weekje naar de zon, bij voorkeur naar een stad waar we én op het strand konden relaxen én leuke dingen konden doen. Dubai stond al een tijdje op onze ‘reiswishlist’, zeker nadat we er vorig jaar tijdens de vlucht naar Mauritius een tussenstop hadden. We brachten in Dubai een aantal dagen door op het strand en we deden een aantal toffe dingen. Omdat ik geen uitgebreide fotosessies heb gehouden heb ik geen materiaal voor volledige outfitposts, maar het leek mij wel leuk om jullie een kleine recap te geven van mijn outfits in Dubai.

Winkelen in de Dubai Mall

De eerste dag van onze vakantie spendeerden we heerlijk aan het strand. Even lekker bijkomen van de vlucht en relaxed de vakantie beginnen. De tweede dag besloten we met een (gratis!) shuttle bus naar de Dubai Mall te gaan. Dit is het grootste winkelcentrum ter wereld en in dit winkelcentrum vind je echt van alles. Van high-street kledingmerken en designermerken voor zowel volwassenen en kinderen tot electronicazaken, een ijsbaan, een megagroot aquarium en een vrijwel compleet dinosaurus skelet. Naast het winkelcentrum vind je het hoogste gebouw van de wereld, de Burj Khalifa, en een groot soort meer met, je raadt het vast al, de grootste watershow ter wereld. Ongeveer alles in Dubai moet het grootste ter wereld zijn, hahaha ;)

In Dubai wordt verwacht dat je als vrouw in openbare gelegenheden bedekte schouders hebt en bij voorkeur bedekte knieën. Ik had echter geen jurkje tot over mijn knieën en hoorde dat deze eis minder streng is, dus ik besloot mijn nieuwe jurkje van Only aan te doen. We hebben ongeveer een halve dag doorgebracht in het winkelcentrum, nog niet eens de helft gezien en veel moeite gehad om niet hand in hand te lopen (dat is namelijk ook verboden in het winkelcentrum..). Uiteindelijk gingen we naar huis met een flesje water ter waarde van €10,00 (lang leve de bizarre prijzen in Dubai) en mijn mooie nieuwe sneakers. Een toffe ervaring was het zeker en ik heb vanaf nu een favoriet jurkje!

Only jurkje // Sacha loafers* // Chanel tas // Céline zonnebril // Cluse x Negin horloge

In de ‘Old Souk’

De volgende dag (geloof ik) besloten we een tour te doen met een hop-on/hop-off bus. Op zich niet onze allerbeste keuze: het was echt onwijs warm (zo’n 38 graden Celcius) en het verkeer staat in het veel vast, waardoor je continu vol in de zon zit. Maar goed, we zaten al in de bus dus daar was niets meer aan te doen. We besloten na een aantal stops uit te stappen bij de Gold Souk, dit zou een toffe soort goudmarkt zijn, maar we vonden het enorm tegenvallen. Daarom gingen we op een Abra (een bootje waar je met ong. 10-20 man op zit en welke je naar de overkant van de Dubai Creek verplaatst voor slechts €0,22) naar de overkant naar de Old Souk. Hier vind je allemaal winkeltjes met souvenirs, manden, schoentjes, cashmere sjaals etc. in echt wat oudere en typische Arabische gebouwen. Totaal anders dan het hoogbebouwde centrum van Dubai!

Ik droeg deze dag een jurkje van H&M welke ik jaren geleden kocht en wel geschikt vond voor Dubai, aangezien ik hem tot op mijn knieën kan laten vallen. Zoals je op de foto’s ziet heb ik ook de optie om hem korter te maken en gezien de temperatuur vond ik dat wel een fijne oplossing. Het jurkje had alleen geen mouwtjes, daarom had ik een fijn dun sjaaltje bij me om indien nodig mijn schouders te bedekken, ideaal!

H&M jurkje // Repeat Cashmere sjaaltje* // Invito sandalen // Chanel tas // Céline zonnebril // Hèrmes armband


Uit eten op JBR Beach

Elke avond gingen we uit eten op de boulevard bij JBR Beach, hét strand en dé boulevard van Dubai. In het weekend staat het hier de hele dag helemaal vast met dure sportwagens, het is een plek om te zien en gezien te worden. Verder vind je er het grootste (verrassend) reuzenrad ter wereld in aanbouw. De meeste avonden droeg ik één van mijn fijne luchtige lange broeken, waaronder mijn gestreepte nieuwe broek van Bershka en mijn fijne broek van Only. Ik combineerde ze meestal met een fijn shirtje en mijn zilveren sandaalhakken, welke ik echt nog steeds onwijs fijn vind zitten en lopen. Een heerlijke outfit op een -warme- avond in Dubai! Het licht op de eerste foto’s is helaas niet top, recht achter mij was namelijk de zon bezig met ondergaan, haha!

LOOK 1 //  Bershka broek & top // Sacha sandaalhakken // Chanel tas // Céline zonnebril // Hèrmes armband

LOOK 2 //  Only broek // Pull & Bear t-shirt // Chanel tas // Cluse x Negin horloge

Mijn nieuwe favoriete vliegoutfit

Na een heerlijk weekje vlogen we weer naar huis. We vlogen in een Airbus A380 met Emirates een heerlijk vliegtuig en een hele fijne vliegmaatschappij. Heel strak, onwijs vriendelijk personeel en een mooie diversiteit. De vlucht duurde ongeveer 6,5 uur en was dankzij het systeem met films en series prima te doen! Ik droeg in het vliegtuig mijn heerlijke nieuwe 10 Days broek en op de terugweg mijn Chanel sneakers, onder andere omdat deze niet meer in de koffer pasten, haha! Deze broek is echt perfect voor een lange vlucht en ik heb nog nooit zo chill gezeten, haha ;)

10Days broek // H&M t-shirt // Chanel tas & sneakers // Hèrmes armband

Wat vind jij van mijn outfits? Welke outfit is jouw favoriet?

 

COMMENTS
 • Laura Vonk

  REPLY

  Oeh wat vet dat je in Dubai bent geweest! Lijkt me ook heel cool! Zo’n mooi tasje ook. X

  09/05/2018
 • Kelly

  REPLY

  Toffe outfits!

  09/05/2018
 • Jenneke de Zuidt

  REPLY

  Ik ga ook naar Dubai en heb er erg veel zin in! Ik ben wat zenuwachtig vanwege de ‘kleding voorschriften’ waar het internet je bang voor maakt .. Maar als ik jou en andere bloggers bekijk moet ik mij denk ik maar niet druk maken en kan ik gewoon mijn ‘fancy pantsy’ stukken mee nemen hihi! Ik vind dat je een leuke kledingstijl hebt ;)

  25/05/2018
POST A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Were looking for a nice warm holiday destination for
 • Tuesday smile Already halfway my working week yay
 • SHOOTING DAY Had a fun day shooting at studioautomat today
 • SUNSHINE on a rainy day Hows your weekend so far?
 • STRIPED Wish I could wear this jumpsuit again hows
 • BYE MONDAY Ohh this day went so so fast! Had
 • HELLO FRIDAY Ive got a busy weekend ahead do you
 • NEW EARRING isnt she pretty?