My(!) Chanel Classic bag

Zoals jullie in mijn artikeltje over mijn reisje naar Londen tijdens NYE al kon lezen, heb ik in Londen bij Harrods een Chanel tas gekocht. En tja, ik moest hem toch echt nog even met jullie delen, hihi!

Het is een Chanel Classic bag maatje medium :)  Ik liep in Harrods gewoon te kwijlen bij Chanel en na het eerste bezoekje vroeg ik mij eigenlijk af waarom ik hem niet gewoon zou kopen. Ik had ten slotte meer dan genoeg gespaard en ze hadden daar voldoende keuze! Ik ben op de dag van het kopen twee keer bij hetzelfde Chanel hoekje geweest. De eerste keer (op de tweede dag) heb ik deze maat en een kleinere maat gezien, maar ik wilde toch nog even nadenken, want ja, het is toch wel een flinke aankoop.

De tweede keer liet zij mij ook deze tas zien. Dit is geen glad leer en daarom blijft hij veel mooier vertelde zij mij. Daarnaast vond ik deze er eigenlijk zelfs nog wel wat mooier uitzien! Ik koos voor zilveren details, want goud is dan toch iets minder mijn ding… Het kopen ging zo: ik had de tas vast, had een big smile en zei uiteindelijk: “Okay, I’ll just do it! :D”. Ik heb er voor gespaard en ik weet zeker dat ik hem de komende 6 jaar niet had gekocht, als ik het nu niet had gedaan. Je had mijn vader zijn gezicht moeten zien joh, onbetaalbaar! :)

xx Alex

[show_shopthepost_widget id=”2654371″]

chanel classic bag ilumuoti

 

36 Comments

    1. Nou, dat vroeg ik mij dus eigenlijk ook af haha! Ik weet alleen dat Chanel iig nooit sale heeft en dat ik mijn tas heb gekocht voor de adviesprijs die Chanel noemt. Daarnaast heb je in Nederland wel veel minder kans bij verkooppunten (want daar is er maar 1 van) dat ze natuurlijk de tas hebben die jij wilt, en dat was ook wel een beetje een extra reden voor mij om hem gewoon in Londen te kopen…

  1. Waaauw, wat een prachtige aankoop! Ik denk niet dat ik ooit genoeg spaar dat ik hem zou kunnen kopen, maar hij staat wel op mijn moest-ik-de-loterij-winnen-wishlist!

    Liefs, Liese

  2. Wat een schitterende aankoop! Ik ben zelf ook al een tijdje aan het sparen voor dit pareltje. Ik wordt altijd megahappy als ik mensen deze tas zie kopen en ‘liefhebben’ als een kindje :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close