My(!) Chanel Classic bag

[:en][dropcap type=”background”]A[/dropcap]s you could see in my London NYE post, I bought this lovely Chanel Classic bag at Harrods while visiting London. It’s just the best bag ever and after doubting a lot, I decided that I had saved more than enough money and that I just had to buy it. I chose this leather, because it’s stronger than the “smooth” leather and I chose silver details, because I’m more into silver than gold. I’m still in love with this bag, but I don’t know when I’ll have the guts to use it ;) My dad dreamed about it by the way! ;)

xx Alex

chanel classic bag ilumuoti

 

Bewaren[:nl][dropcap type=”background”]Z[/dropcap]oals jullie in mijn artikeltje over mijn reisje naar Londen tijdens NYE al kon lezen, heb ik in Londen bij Harrods een Chanel tas gekocht. En tja, ik moest hem toch echt nog even met jullie delen, hihi!

Het is een Chanel Classic bag maatje medium :)  Ik liep in Harrods gewoon te kwijlen bij Chanel en na het eerste bezoekje vroeg ik mij eigenlijk af waarom ik hem niet gewoon zou kopen. Ik had ten slotte meer dan genoeg gespaard en ze hadden daar voldoende keuze! Ik ben op de dag van het kopen twee keer bij hetzelfde Chanel hoekje geweest. De eerste keer (op de tweede dag) heb ik deze maat en een kleinere maat gezien, maar ik wilde toch nog even nadenken, want ja, het is toch wel een flinke aankoop.

De tweede keer liet zij mij ook deze tas zien. Dit is geen glad leer en daarom blijft hij veel mooier vertelde zij mij. Daarnaast vond ik deze er eigenlijk zelfs nog wel wat mooier uitzien! Ik koos voor zilveren details, want goud is dan toch iets minder mijn ding… Het kopen ging zo: ik had de tas vast, had een big smile en zei uiteindelijk: “Okay, I’ll just do it! :D”. Ik heb er voor gespaard en ik weet zeker dat ik hem de komende 6 jaar niet had gekocht, als ik het nu niet had gedaan. Je had mijn vader zijn gezicht moeten zien joh, onbetaalbaar! :)

xx Alex

chanel classic bag ilumuoti

 [:]

COMMENTS
 • Wow I wish to own one like that someday. :)

  Visit my blog: I AM JENNIYA

  12/01/2014
 • Heel erg mooi!!!

  12/01/2014
 • Leuk!! Het is niet zomaar iets om een Chanel tas te kopen, maar ik geloof wel dat je er onwijs blij mee bent!

  12/01/2014
 • Wat tof een Chanel tas in je bezit hebben:)

  12/01/2014
 • Oh ik wil deze ook ooit graag hebben ! :o x

  12/01/2014
 • Wauw, hij is heel mooi! :D

  12/01/2014
 • Wauw geweldig! Super mooi! Prachtig!

  12/01/2014
 • Dat is inderdaad een pareltje, heel erg mooi met de zilveren gespen etc en ‘matte’ effect! Hier ga je absoluut veel plezier van hebben :)

  12/01/2014
 • Wat gaaf dat je zo tas heb :D!

  12/01/2014
 • echt mooi!

  12/01/2014
 • Wow geweldig! Ik ben jaloers:)

  xx Laura

  12/01/2014
 • Wauw hij is echt prachtig! Is hij trouwens ook wat goedkoper in Engeland of zijn de prijzen redelijk gelijk met Nederland?

  12/01/2014
  • Nou, dat vroeg ik mij dus eigenlijk ook af haha! Ik weet alleen dat Chanel iig nooit sale heeft en dat ik mijn tas heb gekocht voor de adviesprijs die Chanel noemt. Daarnaast heb je in Nederland wel veel minder kans bij verkooppunten (want daar is er maar 1 van) dat ze natuurlijk de tas hebben die jij wilt, en dat was ook wel een beetje een extra reden voor mij om hem gewoon in Londen te kopen…

   12/01/2014
 • erg mooie tas xx

  12/01/2014
 • Wooooooow suuuuper mooi! Jaloers nu wel hoor ;)

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  12/01/2014
 • Hij is erg mooi. Veel plezier ermee! (Maar dat gaat wel lukken. ;) )

  12/01/2014
 • Heel mooi! XO

  12/01/2014
 • Wauw wat een mooi tasje! Ooit als ik groot ben ik wil ook een Chanel tas <3
  Liefs,

  12/01/2014
 • Zo gaaf!!

  12/01/2014
 • Wat een ontzettende mooie en goede aanwinst, veel plezier ermee!

  12/01/2014
 • Wauwwie wat een prachtige tas!!! xx

  13/01/2014
 • Hij is supermooi! Haha, grappig van je vader zijn reactie! :)

  13/01/2014
  • Hahaha, mijn vader las het gisteren en die zei gisteravond: “Wat is er met mij reactie?!” met zo’n heel schattig verontwaardigde blik :)

   13/01/2014
 • Wauw prachtig!!!!!!!!!!!!!

  13/01/2014
 • oh hemeltje, hemeltje wat ben ik vies vies jaloers. Wat zijn het toch beauty’s!

  13/01/2014
 • Jaloers!! Echt heel erg gaaf!

  Liefs,
  Jamie

  13/01/2014
 • Waaauw, wat een prachtige aankoop! Ik denk niet dat ik ooit genoeg spaar dat ik hem zou kunnen kopen, maar hij staat wel op mijn moest-ik-de-loterij-winnen-wishlist!

  Liefs, Liese

  13/01/2014
 • Je hebt groot gelijk om hem te kopen, je leeft tenslotte maar één keer!

  13/01/2014
 • It’s a beauty! Enjoy it to the fullest!! :D

  x

  14/01/2014
 • Wauw, mijn droom! Haha

  14/01/2014
 • Ik heb speciaal nog even je artikel over deze tas opgezocht.. Wat een droom joh! Knap dat je zo’n aankoop hebt gedaan op je 22e! Het is echt een beaaaauty X

  04/09/2015
 • Wat een schitterende aankoop! Ik ben zelf ook al een tijdje aan het sparen voor dit pareltje. Ik wordt altijd megahappy als ik mensen deze tas zie kopen en ‘liefhebben’ als een kindje :D

  08/04/2017
POST A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Still loving the Ibiza sunlight colours And my
 • Hi weekend so good to see you Do you
 • Please take me back ibiza
 • Insert cheesy mirror quote here
 • Modellen gezocht! Ik ben op zoek naar leuke meiden
 • Yess my Ibiza blogpost is here! Check it out at
 • Maana Maana! Throwback to our beachshoot a couple of
 • Captain Alex on her way home my new blog