FashionShopping

My(!) Chanel Classic bag

As you could see in my London NYE post, I bought this lovely Chanel Classic bag at Harrods while visiting London. It’s just the best bag ever and after doubting a lot, I decided that I had saved more than enough money and that I just had to buy it. I chose this leather, because it’s stronger than the “smooth” leather and I chose silver details, because I’m more into silver than gold. I’m still in love with this bag, but I don’t know when I’ll have the guts to use it ;) My dad dreamed about it by the way! ;)

xx Alex

[show_shopthepost_widget id=”2654371″]

chanel classic bag ilumuoti

 

Bewaren

36 Comments

    1. Nou, dat vroeg ik mij dus eigenlijk ook af haha! Ik weet alleen dat Chanel iig nooit sale heeft en dat ik mijn tas heb gekocht voor de adviesprijs die Chanel noemt. Daarnaast heb je in Nederland wel veel minder kans bij verkooppunten (want daar is er maar 1 van) dat ze natuurlijk de tas hebben die jij wilt, en dat was ook wel een beetje een extra reden voor mij om hem gewoon in Londen te kopen…

  1. Wat een schitterende aankoop! Ik ben zelf ook al een tijdje aan het sparen voor dit pareltje. Ik wordt altijd megahappy als ik mensen deze tas zie kopen en ‘liefhebben’ als een kindje :D

Leave a Response

CommentLuv badge

Close