My new Céline trio bag

Copyright ILUMUOTI - Celine Trio bag-6

[english] Ik vertelde onlangs al over één van mijn laatste aankopen, maar ik had jullie nog een apart artikeltje beloofd: ik heb een nieuwe designer tas -een Céline trio bag- gekocht! Na het kopen van mijn Chanel Classic en Givenchy Antigona tassen, stond de Céline trio al een tijdje boven aan mijn designer wishlist. Ik moet eigenlijk wel toegeven dat dit de witte variant van de tas was, maar dat is dus niet helemaal gelukt… Elke keer dat ik in Amsterdam was bezocht ik de Bijenkorf, omdat dat één van de weinige Céline verkooppunten in Nederland is. Daar was mij eerder al verteld dat ze helaas geen tassen kunnen bestellen en nooit weten wat ze precies geleverd krijgen; ze wachten dus ook al een tijdje op zwarte en witte trio tassen…

Een aantal weken geleden was ik met mijn ouders in Amsterdam toen ik besloot om weer even een kijkje te nemen, aangezien het mij wel een leuk Kerstcadeautje voor mezelf leek. Helaas hadden ze nog steeds geen witte tas, maar zag ik wel deze hele mooie bordeauxy/burgundy rode versie staan welke ik besloot te proberen. En tja, toen ik de tas om had werd ik eigenlijk wel een beetje verliefd. Mijn ouders begonnen meteen met een soort overtuigingsaanval: “hij is mooi!”, “de kleur is heel volwassen!”, “wat is hij classy!” en “hij past echt bij veel kleuren en outfits!” en aangezien ik zelf ook heel enthousiast was, besloot ik dat deze kleur waarschijnlijk ook mooier zou zijn dan de witte variant. En toen heb ik hem dus maar gekocht, gewoon een beetje als een soort kerstcadeautje aan mezelf. En ik ben nog steeds verliefd…

Wat vind jij van mijn nieuwe tas? :)

xx Alex

Follow

Copyright ILUMUOTI - Celine Trio bag-8

Copyright ILUMUOTI - Celine Trio bag-5

Copyright ILUMUOTI - Celine Trio bag-4

26 Comments

  1. Wat een mooie tas :) prachtige kleur…!! Komt misschien ook wel op mijn verlanglijst komend jaar . Geniet ervan!

  2. Waaaaaauw!!! Wat is hij gaaf! Heel tof blog heb je trouwens! Ben benieuwd of je die van mij ook leuk vindt. Zou het awesome vinden als je een kijkje neemt :). Liefs, Sophie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close