New Beauty & Lifestyle stuff

[:nl]Copyright ILUMUOTI - Beauty Lifestyle shoplog-5
*read this post in English* Het is al best lang geleden dat ik over beauty heb geschreven he? Tja, daar kan ik heel makkelijk over zijn: ik heb gewoon een tijdje niet zoveel beautydingen gekocht of ze waren gewoon niet bijzonder genoeg om over te schrijven, totdat ik wat leuke producten voor mijn verjaardag kreeg en nog wat leuke dingen kocht. Ik had jullie beloofd om deze spulletjes nog te laten zien, dus dat doe ik vandaag! :)

*Copyright ILUMUOTI - Beauty Lifestyle shoplog-8

CHANEL Items / KAARSEN Houdertje

Allereerst heb ik wat leuke nieuwe Chanel goodies. Meteen na de lancering van de nieuwe Chance Chanel geur wist ik dat ik deze wilde testen, omdat ik er al hele goede dingen over had gehoord. Na het testen zette ik hem meteen op mijn verjaardagslijstje en was ik superblij toen mijn ouders hem aan mij cadeau deden! Het is gewoon echt een fijne geur en hij ziet er zo mooi uit, hihi! Ook kreeg ik een cadeaukaart van De Bijenkorf cadeau waarvan ik een mooie lipstick kocht. Deze kleur is gewoon perfect en de producten komen beiden binnenkort nog apart in artikeltjes voorbij! Het witte kaarsenhoudertje kocht ik laatst bij de Xenos, hij is gewoon zo leuk in mijn kamer (en op foto’s…).

Copyright ILUMUOTI - Instagram

KIKO Barcelona

In Barcelona kwamen we een Kiko winkel tegen en ik wilde graag naar binnen, aangezien ik altijd goede dingen hoor over de producten van het merk. We besteedden flink wat tijd in de winkel -voornamelijk omdat veel items 50% korting hadden ^^- en ik eindigde met een aantal leuke producten: vier mono oogschaduws met een palette waar ze in kunnen, een oogschaduw stick, een nieuwe eyeliner en een mooie blush (die ik helaas alweer heb gesloopt :(). En het fijnste? Ik betaalde maar €30 in plaats van €60!(!!) Me = happy!

*Copyright ILUMUOTI - Beauty Lifestyle shoplog-9

DIVERSE Make Up producten

Ook heb ik een aantal nieuwe nagellakjes, oogschaduw palettes, kwasten en een lip/wangen stick. Deze items zijn een mix van verjaardagcadeau’s, eigen (sale) aankopen en PR bureau goodies. De Smashbox lip/cheek stick ontving ik van een PR bureau samen met nog een ander leuk product van Boots. Ik heb hem nog niet kunnen testen, maar dit ga ik wel gauw doen!

*Copyright ILUMUOTI - Beauty Lifestyle shoplog-12
*Copyright ILUMUOTI - Beauty Lifestyle shoplog-13

OPI & ESSIE Nagellakjes

Het zilveren lakje kreeg ik tijdens de Mooi PR persdag op mijn nagels en ik was meteen verliefd. Helaas was de Coca Cola collectie toen nog niet te koop, maar rond mijn verjaardag wel en dus kreeg ik hem cadeau van Marinka, yay! Ook kreeg ik er een knalroze lakje bij, maar die ben ik vergeten te fotograferen, oeps! De Essie nagellak kocht ik bij de Big Bazar en hoe tof is deze topcoat van OPI?! Ik zag hem op het vliegveld in Barcelona en werd meteen verliefd op het bijgevoegde Coca Cola ijsbeertje. Maar het allertofste? Er zitten echt gewoon hartjes in, HIJ IS ZO TOF.

*Copyright ILUMUOTI - Beauty Lifestyle shoplog-14

*Copyright ILUMUOTI - Beauty Lifestyle shoplog-21

W7 & Barry M Palettes / REAL TECHNIQUES kwasten / SCHAALTJE

De palettes en kwastjes kocht ik eigenlijk vorige week pas tijdens een spontane sale shopsessie bij Alice&Jo, een fijne webshop met leuke beautymerken. Ik werd meteen verliefd op twee oogschaduwpalettes –links: W7 Angel Eyes Jet Set/rechts: Barry M Eye Shine palette- en het feit dat ze echt flink in de sale zijn maakten de beslissing vrij makkelijk: ik moest ze hebben. Ook kocht ik mijn eerste Real Techniques kwasten ooit. Ik vond ze altijd al heel mooi, maar ook echt wel te duur, maar dit mini setje was ook in de sale en ik dacht: 1. Het is makkelijk en ruimtebesparend tijdens reizen; 2. Ik wil nog steed Real Techniques kwasten hebben. En dus heb ik ze nu, yay! Het schaaltje is onderdeel van een H&M bestelling, hij was ook in de sale en gewoon superleuk voor mijn kamer.

*Copyright ILUMUOTI - Beauty Lifestyle shoplog-19

BOEKEN

En als laatste heb ik nog een fijne selectie nieuwe boeken. Één boek ben ik vergeten te fotograferen, aangezien die beneden lag, maar die komt binnenkort vast wel ergens voorbij! ‘How to be a Parisian’ en ‘Read this if you want to take great photographs’ stonden al een tijdje op mijn wishlist totdat eerstgenoemde in de sale kwam en ik ze allebei besloot te bestellen. De andere drie boeken kreeg ik voor mijn verjaardag. ‘On Top’ is een boek geschreven door blogger Anna Nooshin en ik had er al veel goeds van gehoord, dus ik besloot hem op mijn lijstje te zetten. De andere boeken gaan -zoals je kunt zien- over fotografie en fashion illustraties, mijn vriendinnen kennen mij goed! :)

Ik ben erg blij met al mijn nieuwe spulletjes en ik kan niet wachten om alles vaak te gaan gebruiken. Ik ga over een aantal dingen nog aparte artikelen maken, maar laat het vooral weten als je graag een artikeltje over een bepaald product wilt zien!

Wat vind jij van mijn nieuwe beauty en lifestyle producten?

xx Alex

Follow

[:en]Copyright ILUMUOTI - Beauty Lifestyle shoplog-5
*lees in het Nederlands* It’s actually been a while ago since I wrote anything about beauyt, right? Well, I just didn’t have many new beauty items or they just weren’t that special to write about until my birthday –let’s forget that this was about 1,5 month ago…- when I got some new beauty goodies. I also bought some things myself lately and I got some cool new ‘lifestyle’ items (read: books & interior stuff) and I promised you to show them to you on the blog, so I will today! I already found out that I kind of forgot to include some items –I’m sorry for that…- but most items can be found below! :)

*Copyright ILUMUOTI - Beauty Lifestyle shoplog-8

CHANEL Items / CANDLE Holder

First of all I got some new Chanel goodies. Right after the launch of the new Chance Chanel fragrance I knew I wanted to test it, since I heard many nice things about it. I put it on my birthday wishlist and I was super happy when my parents gifted it to me. It’s just a lovely fragrance and the bottle looks cute too, hihi! Someone else gifted me a giftcard of de Bijenkorf –a small version of a sort of Harrods etc.- and I decided to spent it on a Chanel lipstick. This color is just perfect and I will publish some posts about both items soon! I also bought the cool white candle holder at Xenos –a nice store with stuff for home, diy’s etc.- and I think it looks great in my room (and on photos too…).

Copyright ILUMUOTI - Instagram

KIKO Barcelona

We found a Kiko store in Barcelona and I really wanted to visit it, since I always hear many nice things about the products of Kiko. We spent quite some time in the store –especially since most items had a 50% discount ^^- and I ended up buying some nice products: for mono eyeshadows incl. an empty palette, so I could create my own one, a new eyeliner, a cool blush (unfortunately I broke it :() and an eyeshadow pencil. And the greatest thing? I spent about €30 instead of over €60!(!!) Me = happy!

*Copyright ILUMUOTI - Beauty Lifestyle shoplog-9

VARIOUS Make Up products

I also got some nice new nailpolishes, eyeshadow, brushes and lip/cheek makeup. These items are a mixture of birthday presents, an online (sale!) order and PR agency goodies. The Smashbox lip/cheek stick was sent to me by a PR agency together with another product of Boots. I haven’t been able to test it yet, but I will soon!
*Copyright ILUMUOTI - Beauty Lifestyle shoplog-12
*Copyright ILUMUOTI - Beauty Lifestyle shoplog-13

OPI & ESSIE Nailpolishes

The silver OPI nailpolish was applied to my nails during a press day at Mooi PR a few months ago and I immediately fell in love with it. Unfortunately it wasn’t for sale back than, since the Coca Cola collection had not been launched yet. But I put it on my birthday wishlist and Marinka gifted it to me for my birthday together with another cool bright pink nailpolish –which I forgot to photograph, whoops!-, yay! I bought the Essie nailpolish at a cheap store in the shopping mall nearby and well, how cool is this limited edition OPI topcoat?! It has heart-shaped decorations, OMG! (sorry, I’m just enthusiastic…) I bought it at the airport in Barcelona –it even included a cool Coca Cola polar bear- and I just LOVE it.
*Copyright ILUMUOTI - Beauty Lifestyle shoplog-14

*Copyright ILUMUOTI - Beauty Lifestyle shoplog-21

W7 & Barry M Palettes / REAL TECHNIQUES brushes / PLATE

The palettes and brushes are part of my little sale shopping spree at Alice&Jo, a nice webshop with some cool beauty brands. I immediately fell in love with the two eyeshadow palettes –left: W7 Angel Eyes Jet Set/right: Barry M Eye Shine palette- and the fact that they had some nice discounts made the decision pretty easy: I had to buy them. I also ordered my first Real Technique brushes ever. I always think they are quite expensive, but this cute travel set was on sale –for a very nice price- and I thought two things: 1. Easy and space-saving when travelling; 2. I still want to try Real Technique brushes. So yay, here they are! The leaf plate is part of an order at H&M, it was on sale too (yeah I like sale) and I just thought it would be perfect in my room!

*Copyright ILUMUOTI - Beauty Lifestyle shoplog-19

BOOKS

And last but not least I got a bunch of new books. One book is actually not on the photo, since it was downstairs, but I will probably feature it somewhere else soon! ‘How to be a Parisian’ and ‘Read this if you want to take great photographs’ have been on my wishlist quite some time until I recently decided to buy both of them, since one of them was on sale and I just wanted to have them. The other three books were gifted to me on my birthday. ‘On Top’ is a book written by Dutch blogger Anna Nooshin. I had heard many great things about it, so I decided that I needed it too, haha! The other two books are about photography and fashion illustrating, my friends know me!

I am very happy with all of my new stuff and I can’t wait to use & read everything. I will probably make some articles about some of the products, but please let me know if you would like to see a review of a certain product, so I can make it for you! :)

What do you think of my new buys?

xx Alex

Follow

[:]

COMMENTS
 • Wat een mooie producten heb je gekocht, alleen jammer dat je de blush weer gesloopt hebt haha!

  13/08/2015
 • Wat een leuke producten!

  13/08/2015
POST A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Were looking for a nice warm holiday destination for
 • Tuesday smile Already halfway my working week yay
 • SHOOTING DAY Had a fun day shooting at studioautomat today
 • SUNSHINE on a rainy day Hows your weekend so far?
 • STRIPED Wish I could wear this jumpsuit again hows
 • BYE MONDAY Ohh this day went so so fast! Had
 • HELLO FRIDAY Ive got a busy weekend ahead do you
 • NEW EARRING isnt she pretty?