New in: Fijne zomerse items ☀

Het is weer tijd voor een shoplog! De afgelopen weken was het heerlijk weer en kocht ik een aantal fijne items voor de zomer, in deze post laat ik alles graag aan je zien. Zie je iets leuks? Klik dan in de omschrijvende tekst op de merknaam en je komt automatisch op de shoppagina van het betreffende product terecht :)

Tijdens het schrijven van dit artikel kwam ik overigens tot de ontdekking dat ik een nieuw paar toffe slippers was vergeten te fotograferen. Ik was al een tijdje op zoek naar mooie, classy zwarte slippers met zo’n brede horizontale band en vond uiteindelijk een tof paar bij Bershka!

Sieraden // Kenzo & Club Manhattan

Vorige week bezocht ik voor het eerst de winkel Saks 5th Avenue in Amsterdam. Deze winkel hoort bij Hudson’s Bay en bestaat al langer in Amerika en zit sinds vorig jaar in Nederland in Rotterdam en Amsterdam. Bij Saks 5th Off vind je kleding, accessoires, schoenen en interieuritems voor een flink lagere prijs. Zo scoor je er met gemak een paar Dolce & Gabbana schoenen met 60% korting! Ik nam een aantal toffe jurken mee de paskamer in, maar eindigde uiteindelijk alleen met een superleuk Kenzo kettinkje, waarbij ik ongeveer 40% van de originele verkoopprijs hoefde te betalen. Zeker een aanrader dus om even te gaan shoppen!

Ook bezocht ik onlangs voor het eerst We Are Labels in Amsterdam, een superleuke winkel met toffe kledingmerken. Ik zocht nog een tof paar gouden oorbellen (deze lente & zomer ben ik namelijk opeens helemaal into gouden sieraden, het staat zo lekker warm!) en die vond ik hier! Voor €19.95 nam ik de Little Hoops Bar oorbellen van Club Manhattan mee naar huis :)

Kleding // Bershka, H&M en Weekday

Naast de sieraden en schoenen kocht ik ook nog wat fijne zomerse kledingitems. Het superleuke Barbie Bershka t-shirt zagen jullie eerder al voorbijkomen in een outfitpost, maar ik wilde hem toch hier ook nog even laten zien. Het shirt zag ik een paar weken geleden in de webshop en ik vond hem zo leuk dat ik hem gewoon bestelde. Uiteindelijk draag ik hem nu heel vaak, haha!

Daarnaast bestelde ik twee heerlijke fijne witte items bij H&M. Ik zag beide in de winkel hangen/liggen op een paspop en aan de rekken toen de nieuwe collectie net uit was. Helaas was de blouse niet meer in mijn maat te koop en het broekje was, toen ik die een week later tóch maar wel wilde halen, helaas uitverkocht. De H&M crinkle blouse en de H&M paperbag shorts zijn beiden heerlijk luchtig en gaan ook goed samen, enorm fijn voor de zomer! Daarnaast kocht ik een hele fijne nieuwe H&M jeans, niet echt zomers door de kleur, maar wel één van mijn favoriete broeken op dit moment. Hij zit zó comfy, niet normaal fijn, haha! :)

Last but not least vond ik ein-de-lijk een nieuwe bikini! Sinds vorige zomer was ik op zoek naar een leuke nieuwe bikini, maar op de één of andere manier paste gewoon geen van de bikini’s die ik tot nu toe bestelde/probeerde niet goed. Totdat ik twee weken geleden deze leuke gele bikini van Weekday spotte bij Asos. Hij zit perfect en het kleurtje is zo lekker fijn zomers, helemaal leuk! Het broekje & topje koop je los, dus dat is ook heel fijn als je boven en onder andere maten hebt. Hij is overigens ook gewoon te koop bij Weekday zelf, maar daar hadden ze mijn maat helaas niet meer ;).

Ik ben blij met mijn nieuwe zomeritems, allemaal fijne kleurtjes en materialen, zo lekker vind ik dat!

Wat vind jij van mijn aankopen? Heb jij onlangs nog geshopt? :)

xx Alex

BewarenBewaren

COMMENTS
 • Lana

  REPLY

  Leuke items heb je gekocht! Vind de paperbag waist shorts heel nice :).

  Xx Lana
  https://www.fashiondiary.nl

  09/06/2018
 • Arjanne

  REPLY

  Zulke leuke items! Echt die kleur van die bikini, love it! En dat barbie shirt, geweldig!! :)

  19/06/2018
POST A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • STRIPED Wish I could wear this jumpsuit again hows
 • BYE MONDAY Ohh this day went so so fast! Had
 • HELLO FRIDAY Ive got a busy weekend ahead do you
 • NEW EARRING isnt she pretty?
 • Hi weekend
 • Still loving the Ibiza sunlight colours And my
 • Hi weekend so good to see you Do you
 • Please take me back ibiza