New in - Veel lente & zomer items - A Couple blog

New in: Veel lente & zomer items ?☀

Het begin van deze post heeft denk ik ongeveer een uur gestaan op ‘tekst’, omdat ik werkelijk geen idee had hoe ik de post moest beginnen. Nog steeds niet eigenlijk, ik heb namelijk geen spectaculaire of bijzondere intro. Daarom houd ik het hierbij: ik heb weer een paar superleuke lente- en winteritems geshopt, vandaag laat ik ze graag aan je zien!

New in - Veel lente & zomer items - A Couple blog

New in - Veel lente & zomer items - A Couple blog

Only jurkje & Bershka items

Laat ik beginnen met het leuke jurkje. Twee weken geleden vertrokken Roy en ik voor een weekje naar Dubai (hierover later meer, check mijn Instagram voor foto’s!) en gezien de kledingeisen in Dubai wilde ik graag nog een leuk jurkje met mouwtjes. Ik heb onwijs veel webshops afgestruind, ontdekte dat ik eigenlijk nét te vroeg was (dit werd een week later bevestigd toen alle lentecollecties opeens online kwamen) maar spotte uiteindelijk dit jurkje op Asos.com. Ik heb hem in Dubai een aantal keer gedragen en hij zit heerlijk, ik ben er dus echt blij mee! Helaas is hij nu uitverkocht en kan ik hem nergens anders vinden voor jullie..

Daarnaast plaatste ik een aantal weken geleden weer een flinke bestelling bij Bershka, één van mijn favoriete winkels op dit moment. De collecties van Bershka vind ik nu steeds erg tof en de materialen en pasvormen zijn erg fijn. Deze keer bestelde ik een fijn blouseje welke op dit moment perfect is met het zonnige weer, een fijne lange broek (Bershka heeft sowieso echt topbroeken op dit gebied), een tof coltruitje met semi-korte mouwen en een fijne luchtige blazer. Alle items heb ik al meerdere keren gedragen, waaronder in Dubai, en zitten echt heerlijk!

Je shopt de items hier:

Het zwarte shirt en de blazer zijn helaas online niet meer verkrijgbaar.

New in - Veel lente & zomer items - A Couple blog

Fijne witte t-shirts

Onder andere ook bij Bershka kocht ik een aantal leuke t-shirts. Ik wilde mijn t-shirt collectie, bestaande uit voornamelijk simpele gestreepte shirts, graag uitbreiden met een aantal wijdvallende witte shirts. En dat is gelukt! Ik scoorde drie fijne shirts welke lekker zitten, een fijne stof hebben en perfect zijn voor de lente en zomer :).

Je shopt de t-shirts hier:

Het gestreepte t-shirt kocht ik bij H&M en kon ik online niet vinden.

New in - Veel lente & zomer items - A Couple blog

New in - Veel lente & zomer items - A Couple blog

H&M truien, MAC lipstick & Chanel sneakers

Ook kocht ik tijdens een shopsessie twee fijne truien. Kleine ‘disclaimer’: deze truien kocht ik halverwege februari, ik heb sindsdien geen shoplogs gemaakt, vandaar dat die items er ook tussen staan. De grijze trui is onwijs zacht, oversized en eigenlijk wel wat ik al een tijdje zocht, dus deze kon ik gewoon niet achterlaten. De witte trui had ik alles behalve nodig, maar vond ik zó leuk en fijn dat ik hij wel mee moest. Ik heb hem uiteindelijk ook nog een paar keer kunnen dragen vanwege de kou, ik kan je vertellen dat hij heerlijk warm is!

Ook kocht ik een nieuwe lipstick: de MAC Velvet Teddy. Deze lipstick had ik al vaker bij anderen gezien en altijd als ik er naar vroeg, bleek het deze kleur te zijn. Reden genoeg dus om hem zelf ook eindelijk maar aan te schaffen. Het is een redelijk neutrale lipstick welke mijn lippen nét even wat meer laat opvallen, ideaal! Last but not least kocht ik in Dubai een paar toffe Chanel sneakers. Ze stonden al een tijdje op mijn ‘wishlist’ en ik ben echt onwijs blij met deze aankoop. In mijn vorige blogpost vertelde ik je alles over de sneakers, dus dat doe ik hier niet meer ;)

Eindconclusie: veel nieuwe items waar ik erg blij mee ben en stiekem zijn er ook alweer wat nieuwe items onderweg. Binnenkort volgt hier dus denk ik een mini-shoplogje ;)

Wat vind jij van mijn nieuwe items?

COMMENTS
 • Eva

  REPLY

  Vooral de shirtjes die je gekocht hebt vind ik echt heel leuk! Zelf ben ik m’n collecitie ook aan het uitbreiden, haha. Ik ben vooral op zoek naar shirts met leuke quotes. Deze week kocht ik al zo’n shirt bij Only bijvoorbeeld :) Echt een aanrader als je nog meer van dat soort witte shirts zoekt!

  05/05/2018
 • alexa

  REPLY

  ah wat heb je lekker veel gekocht! heel erg leuk en vooral je schoenen zijn echt vet!

  06/05/2018
 • Roos | Soitsrose

  REPLY

  Die sneakers zijn echt ontzettend gaaf!

  09/05/2018
POST A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Were looking for a nice warm holiday destination for
 • Tuesday smile Already halfway my working week yay
 • SHOOTING DAY Had a fun day shooting at studioautomat today
 • SUNSHINE on a rainy day Hows your weekend so far?
 • STRIPED Wish I could wear this jumpsuit again hows
 • BYE MONDAY Ohh this day went so so fast! Had
 • HELLO FRIDAY Ive got a busy weekend ahead do you
 • NEW EARRING isnt she pretty?