A Couple blog - New in - Winterse items en Kerstcadeautjes

New in: Winterse items & Kerstcadeautjes

Hoi, ben ik weer!

De afgelopen maanden heb ik weer leuke nieuwe items gekocht, voornamelijk fijne items voor de herfst en winter. Ook kreeg ik een aantal superleuke Kerstcadeautjes, vandaag deel ik mijn nieuwe items graag met je! Veel items zijn namelijk nog steeds te koop en ik laat je graag zien wat voor leuke items er nu allemaal verkrijgbaar zijn (een aantal zijn in de uitverkoop op dit moment!) en ik vind het gewoon leuk om het te delen :)

Schoenen

Nu ik het zo bij elkaar zie, heb ik best veel nieuwe schoenen, vooral enkellaarsjes, gekocht haha! De bovenste twee paar laarsjes zag ik onlangs online bij Bershka, ze waren beiden afgeprijsd met 50% en ik vond ze zo leuk en cute dat ik ze wel moest bestellen. De glitterlaarsjes heb ik gedragen tijdens de Kerstborrel op mijn werk en tijdens Kerst, ze glinsteren zó goed, superleuk!

Vorige week gingen we spontaan een beetje winkelen en zag ik het mooie zwarte paar chelsea boots. Ik wilde graag nog een nieuw en goed paar en deze vond ik perfect. Ik kocht ze in Alkmaar bij 786 Fridge, een hele toffe winkel! Ook besloot ik dat ik nog zwarte lage sneakers nodig had, uiteindelijk kocht ik deze zwarte Vans, ze zitten heerlijk en kunnen bij veel, ideaal!

Shop bovenstaande schoenen
Roze fluwelen Bershka laarsjes *sale* // Glitterlaarsjes Bershka *sale*
Zwarte Vans // Zwarte Ash enkellaarsjes (vergelijkbare)

Kleding

Ik wilde dit jaar graag een paar nieuwe truien, omdat ik een aantal van mijn ‘oude’ truien niet meer leuk vond. De witte trui vond ik online bij H&M en ik was meteen verliefd. Inmiddels is het mijn favoriete trui, hij is gewoon zó mooi en hij zit heerlijk! De roze trui kocht ik tegelijk, gewoon een heerlijke trui in een heerlijk kleurtje :)

De blouse kocht ik vorige week tijdens onze kleine shopsessie (ik wilde een grijze trui, maar het werd een blouseje). En dan de Tommy Hilfiger sweater. Ik had deze online al gezien en vond hem gewoon zó tof! Ik was dan ook onwijs blij toen ik hem onder de Kerstboom vond, yay! :)

Shop bovenstaande items
Crèmekleurige trui met applicatie H&M // Roze trui H&M *sale*
Tommy Hilfiger sweater // H&M Jeans (alleen zichtbaar op foto bovenaan deze post)
Roze jas van Pull & Bear (staat niet op foto’s, maar is in de sale dus wilde hem wel nog even delen!)

Accessoires

En dan nog een paar toffe accessoires! Het Cluse x Negin horloge vind ik al mooi en tof sinds hij werd gelanceerd en stond sindsdien op mijn lijstje. Ik was dan ook heel blij dat de Kerstman (mijn lieve ouders <3) deze onder onze Kerstboom had gelegd. Net zoals de HP Sprocket, een mobiele fotoprinter, en het mooie goude kettinkje welke ik van Roy kreeg voor Kerst. Ik ben onwijs dankbaar voor de mooie cadeautjes die ik heb gehad!

Daarnaast kocht ik een aantal weken geleden na lang nadenken dan eindelijk een Gucci riem. Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie riem, vooral omdat het een outfit nét af kan maken, en de Gucci riemen vind ik altijd tof staan. Echter ben ik meer fan van zilver en draag ik dat het meeste, dus had ik een andere riem op het oog. Totdat ik erachter kwam dat de riem ook met zilver te koop is! Ik vond hem onwijs tof staan en kocht hem, ik ben er onwijs blij mee! En als laatste een mooie Kerstcadeau voor mezelf: ik kocht eindelijk een Saint Laurent tas! Ik kan hier nog veel over vertellen, maar daar wacht ik even mee, een aparte post hierover komt binnenkort online :)

Shop bovenstaande items
Gucci riem zwart met zilveren gesp // YSL Medium Sunset bag in Lipstick Red
Cluse x Negin Mirsaheli horlogeset // HP Sprocket mobiele fotoprinter


Naast deze items kocht ik nog een aantal toffe & schattige mokken bij H&M, kreeg ik een onwijs mooi boek van fotograaf Peter Lindberg, heb ik nog een aantal nieuwe makeup en beautyproducten ontdekt en kocht ik een heerlijk fijne jas. De jas zie je niet in deze post, maar wel een linkje naar de shop waar hij te koop is. Ik kan je vertellen: hij is heerlijk fijn warm!

Ik ruim trouwens ook regelmatig mijn kledingkast op, bezoek hier mijn online kledingkast en shop items die ik zelf niet meer draag voor een fijn prijsje! Ik hoop dat je deze post leuk vond en dat ik je inspiratie heb kunnen geven voor het vinden van leuke items. Ik ben in ieder geval blij met mijn items en dankbaar voor de cadeau’t die ik heb ontvangen. Ik hoop dat jij een fijne Kerst hebt gehad en mocht ik hier eerder niet meer terugkomen, dan wens ik je bij dezen een gelukkig 2018!

Wat vind jij van mijn nieuwe items? Heb jij onlangs nog leuke nieuwe dingen geshopt en/of gekregen? 

Ik hoor het graag!

 

 

deze post bevat affiliate links. meer informatie hierover vind je in mijn disclaimer.
de producten in deze post zijn niet gesponsord.

 

COMMENTS
 • Excellent post (as always)!Thank you very much :)

  29/12/2017
 • ohh wat een fijne post weer! Die laarsjes van de Bershka zijn beide zo gaaf! Ik ben ook helemaal fan van je rode tasje, superleuk!

  30/12/2017
 • Ooooh die glitterlaarsjes :o Die schoenen zijn gewoon een feestje op zich. Zo’n paar wil ik ook wel. Lopen ze lekker? Want ik heb altijd mijn twijfels bij schoenen van zo’n kledingwinkels.

  03/01/2018
 • Wat zijn dit stuk voor stuk prachtige items! Alleen al de schoenen waar je mee begint, zo pretty. En dat horloge! Wat geweldig als je dat onder de Kerstboom vindt. Malou x

  04/01/2018
 • Die rode tas! Zo nice :)

  05/01/2018
 • Die roze trui vind ik heel mooi! Die mobiele fotoprinter zou ik ook wel graag hebben, lijkt me zo handig!

  07/01/2018
POST A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Were looking for a nice warm holiday destination for
 • Tuesday smile Already halfway my working week yay
 • SHOOTING DAY Had a fun day shooting at studioautomat today
 • SUNSHINE on a rainy day Hows your weekend so far?
 • STRIPED Wish I could wear this jumpsuit again hows
 • BYE MONDAY Ohh this day went so so fast! Had
 • HELLO FRIDAY Ive got a busy weekend ahead do you
 • NEW EARRING isnt she pretty?