New Items for Spring & Summer

[:en][dropcap type=”background”]I[/dropcap]don’t know what happened to me since the sun came out, but I’ve been visiting a lot of webshops lately, looking for nice Spring & Summer items. I think the sunshine just makes me want to change my wardrobe and prepare for the new season, though I don’t really need new stuff. I actually didn’t buy a lot, so I’m pretty sure that looking around was enough for me.

Anyway, I received and bought some nice new items lately -some together with Roy- and I would love to share them with you today. I decided to use my 50mm lens again after not using it for quite some time and I immediately felt in love with it again, it’s such a nice lens!Clothing

Let’s start with some new clothing items. I recently spotted this playsuit on Instagram and I immediately knew that I wanted a similar one. I visited many webshops until I spotted a perfect one at Asos. One downside: my size was not available anymore. I kept checking the page a couple of times a day, until my size was available and I immediately ordered it. It’s perfect; its breezy, comfy and long enough (yay for Asos its ‘ tall’ line), I can’t wait to wear it this summer! I also bought a new pair of high waisted jeans at Monki recently, their jeans are just perfect for me, you can see it in this outfit post.

I also spent some time in the online sale at H&M. I ended up buying these cosy men socks (I also ordered a pair of them for Roy) and this nice shirt, I think I didn’t even spent €10, so I think I can safely say that I succeeded in sale shopping, haha!


Shoes

I also got some new shoes lately.. I already told you about these cute white sneakers, which I received from the Dutch shoe shop Sacha. I really like white sneakers and I think the drawings on this particular pair make them just a bit more special (and cute). You can find them in an outfit post here. I also ordered a nice pair of shiny silver heeled sandals at Sacha, since I got a discount code, so I only had to pay €10 instead of €50, which made me really happy, since I really liked them. They came in last week, but they got delivered at Roy his work and he forgot to bring them with him, so I wasn’t able to photograph them. They’re super nice though, I’ll show them on Instagram soon!

Next to them, I also bought a pair of nude heeled sandals at H&M. I had already been looking for a similar pair of nude sandals for quite some time, but I didn’t manage to find the right ones yet. I spotted these sandals while picking up Roy at the airport and I decided to try them on while shopping in Amsterdam recently. I feel like some Summer/Spring looks can finally be completed now, haha! :)
Home

Roy and I also got our hands on some new home decoration stuff lately. First of all, I recently spotted this baker cabinet online at Leen Bakker recently and we decided that it would be a perfect item to fill a ‘gap’ next to the stairs in our house. We also ordered to vases with it, for some decoration, and we are thinking about making it our ‘travel cabinet’, since the shelf we’re using now, is already getting to tiny. When visiting Amsterdam recently, I spotted the cute heart shaped heart and Roy also liked it, so I decided to take it with me. Just as the glass box I ordered at H&M, it’s perfect for our polaroid shots! :)Beauty

I also got some new beauty items recently, which is pretty unique, since I mainly buy the same make up items and facial care items as I am already using lately. Anyway, I recently visited Kiko and I spotted this nice lip product. It works like an old school lip gloss and seems to be shiny, but turns into a nice matte color once it reaches your lips, I really like it! I recently also decided to buy a Tangle Teezer. My hair has been a mess lately and I heard so many good things about this brush, so I had to give it a try. And I honestly feel like this has been the best decision I could make. My hear isn’t fluffy anymore and my tangles get tackled pretty quick. You should seriously consider buying one if your hair is a trouble thing, it’s worth every euro!

Last but not least, Roy and I also got some new Hugo Boss fragrances a while ago. I received them from a PR agency after their Hugo Boss event which I couldn’t attend unfortunately. I was really surprised by still receiving the fragrances, they all smell really nice and we’re both really happy with them.

Accessoires

And last but not least I also got some new accessoires lately. I already told you a lot about this Lord Timepieces watch, but it’s just too gorgeous not to mention.. When picking up Roy from the airport a couple of weeks ago, I visited H&M (like I told you in the shoes part). I spotted this phonecase and I just found it super cute, so I had to take it with me. And I really like it! It feels really nice and it protects my phone in a good way, so I’m glad I found this case ^^

Have you got any nice new items lately? And what do you think of my new items?

xx Alex

FacebookInstagramTwitter

Follow

Bewaren[:nl][dropcap type=”background”]I[/dropcap]k weet niet wat het zonnetje met mij doet, maar sinds het weer beter is, ben ik continu te vinden in webshops om de nieuwe lente- en zomercollecties te bekijken. De zon geeft mij schijnbaar het gevoel om me klaar te maken voor het nieuwe seizoen, ook al heb ik eigenlijk niets nieuws nodig.. Ik heb ook eigenlijk niet veel gekocht, dus blijkbaar was kijken genoeg voor mij..

Anyway, ik ontving en kocht de laatste tijd wat nieuwe items -een aantal samen met Roy- en ik wilde het graag laten zien. Ik besloot om weer eens te fotograferen met mijn 50mm lens en wauw, ik was meteen weer verliefd, wat een fijn dingetje is het toch!

 Kleding

Laten we beginnen met wat nieuwe kleding items. Onlangs spotte ik deze playsuit op Instagram en ik wist meteen dat ik ook zoiets wilde hebben. Ik ging meerdere webshops af, totdat ik de perfecte vond bij Asos. Er was één klein probleempje: uitverkocht.. Een paar dagen lang refreshte ik af en toe de pagina, totdat mijn maat weer beschikbaar was. En ik ben er onwijs blij mee! Hij is leuk, luchtig, lang genoeg (yay voor de ‘tall’ lijn van Asos!) en ik kan niet wachten tot ik hem kan dragen deze zomer! Ook kocht ik onlangs een nieuwe high waist jeans bij Monki, hun jeans zijn altijd perfect bij mij, je kan hem zien in deze outfitpost.

Ook ging ik rustig door de online sale bij H&M. Ik eindigde met deze comfy mannensokken, ik bestelde ook een paar voor Roy, en dit leuke shirtje. Ik heb niet meer dan  €10 uitgegeven, dus ik kan veilig zeggen dat het sale shoppen goed is gelukt, haha!


Schoenen

Ik heb ook weer een aantal nieuwe schoenen aan mijn collectie toegevoegd.. Ik vertelde jullie al eerder over deze leuke witte sneakers, die ik ontving van Sacha. Ik vind witte sneakers erg leuk en ik vind dat de tekeningetjes op dit paar ze nét even wat specialer maken. Je ziet ze hier in een outfitpost. Ook bestelde ik een tof paar zilveren sandaalhakken bij Sacha, aangezien ik een kortingscode had en daardoor nog maar 1/5 van de prijs hoefde te betalen. Ze kwamen vorige week binnen, maar Roy vergat ze mee naar huis te nemen (pakketten stuur ik naar zijn werk), dus ik kon ze helaas niet fotograferen. Ik zal ze binnenkort laten zien op Instagram!

Daarnaast kocht ik een fijn paar nude sandaalhakken bij H&M. Ik zocht al een tijdje zo’n soort paar, maar kon nog niet het juiste vinden, totdat ik deze opeens spotte toen ik Roy op ging halen op Schiphol. Ze zitten fijn en ik weet zeker dat ik een aantal zomer-/lentelookst nu echt kan afmaken :)
Home

Roy en ik hebben ook een aantal nieuwe dingen voor in huis gekocht. Allereerst het toffe bakkerskastje wat je op alle foto’s terugziet. Deze zag ik laatst online bij Leen Bakker en hij leek ons perfect om een ‘gat’ naast de trap mee op te vullen. We hebben er ook twee vaasjes bij besteld, zodat hij wat meer aangekleed is en denken eraan om het ons ‘reiskastje’ te maken, omdat de plank die we daar nu voor gebruiken te klein wordt. In Amsterdam kocht ik onlangs nog het leuke hartje schaaltje en ik bestelde online bij H&M dit toffe glazen doosje, waar onze polaroids perfect in passen!Beauty

I heb ook een aantal nieuwe beauty items, wat best uniek is, omdat ik meestal gewoon dezelfde make-up- en verzorgingitems koop. Anyway, in Amsterdam was ik even bij Kiko, waar ik dit toffe lipproduct spotte. Het werkt als een old school lipgloss en ziet er shiny uit, maar verandert in een matte lipstick zodra het je lippen raakt, heel tof! Ook besloot ik eindelijk een Tangle Teezer te kopen. Mijn haar is echt een ramp de laatste tijd en over deze borstel hoorde ik altijd zoveel goede dingen, dat ik het een kans wilde geven. En wauw, ik had dit zoveel eerder moeten doen! Mijn haar pluist vrijwel niet meer en de klitten krijg ik er veel makkelijker uit. Ik raad je deze borstel écht aan, hij is elke cent waard..

 

Ook ontvingen Roy en ik laatst deze Hugo Boss luchtjes van een PR bureau na een event, waar ik helaas niet naartoe kon. Ik was erg verrast over het pakketje en we zijn allebei erg blij met de fijne luchtjes!

Accessoires

Last but not least heb ik ook nog wat nieuwe accessoires. Over het Lord Timepieces horloge heb ik laatst al veel verteld, maar hij is te mooi om niet nog even te benoemen. Bij de H&M op Schiphol, waar ik ook de hakken spotte, kwam ik ook dit telefoonhoesje tegen. Ik had al een soortgelijk Kersthoesje die ik erg fijn vond en deze met hartjes vind ik gewoon leuk en schattig. Hij houdt bovendien erg fijn vast én beschermt mijn telefoon -welke ik regelmatig laat vallen- erg goed, dus ik ben er blij mee ^^

Heb jij onlangs nog leuke nieuwe items gekocht? En wat vind je van mijn nieuwe dingen?

xx Alex

FacebookInstagramTwitter

Follow

[:]

COMMENTS
 • De sneakers zijn zo leuk! X

  07/04/2017
 • Toen ik laatst bij Monki naar binnen ging, kon ik geen leuke broeken vinden jammer genoeg. Ze hadden vooral zwart en qua blauwe broeken ging het meer richting mom jeans. Hopelijk vind ik er de volgende keer iets leuks!

  07/04/2017
 • Wat een leuke items!

  07/04/2017
 • Hihi, nu het lente is voel ik ook behoorlijk de behoefte om lekker zomerse of lente achtige items te gaan kopen :) Je jumpsuit is zo leuk! En wat een prachtig horloge! Heerlijk postje!

  08/04/2017
 • Wauw! wat een leuke items! Ook de foto’s zijn echt prachtig. Ik ben zelf ook al een tijdje helemaal verslingerd aan mijn 50mm lens. Alles lijkt wel mooier te worden door die lens :D

  08/04/2017
 • Die foto’s zijn alleen al prachtig! Hele mooie items ook!

  Love,
  Dascha

  10/04/2017
POST A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Were looking for a nice warm holiday destination for
 • Tuesday smile Already halfway my working week yay
 • SHOOTING DAY Had a fun day shooting at studioautomat today
 • SUNSHINE on a rainy day Hows your weekend so far?
 • STRIPED Wish I could wear this jumpsuit again hows
 • BYE MONDAY Ohh this day went so so fast! Had
 • HELLO FRIDAY Ive got a busy weekend ahead do you
 • NEW EARRING isnt she pretty?