New Items for Spring & Summer

Ik weet niet wat het zonnetje met mij doet, maar sinds het weer beter is, ben ik continu te vinden in webshops om de nieuwe lente- en zomercollecties te bekijken. De zon geeft mij schijnbaar het gevoel om me klaar te maken voor het nieuwe seizoen, ook al heb ik eigenlijk niets nieuws nodig.. Ik heb ook eigenlijk niet veel gekocht, dus blijkbaar was kijken genoeg voor mij..

Anyway, ik ontving en kocht de laatste tijd wat nieuwe items -een aantal samen met Roy- en ik wilde het graag laten zien. Ik besloot om weer eens te fotograferen met mijn 50mm lens en wauw, ik was meteen weer verliefd, wat een fijn dingetje is het toch!

 Kleding

Laten we beginnen met wat nieuwe kleding items. Onlangs spotte ik deze playsuit op Instagram en ik wist meteen dat ik ook zoiets wilde hebben. Ik ging meerdere webshops af, totdat ik de perfecte vond bij Asos. Er was één klein probleempje: uitverkocht.. Een paar dagen lang refreshte ik af en toe de pagina, totdat mijn maat weer beschikbaar was. En ik ben er onwijs blij mee! Hij is leuk, luchtig, lang genoeg (yay voor de ‘tall’ lijn van Asos!) en ik kan niet wachten tot ik hem kan dragen deze zomer! Ook kocht ik onlangs een nieuwe high waist jeans bij Monki, hun jeans zijn altijd perfect bij mij, je kan hem zien in deze outfitpost.

Ook ging ik rustig door de online sale bij H&M. Ik eindigde met deze comfy mannensokken, ik bestelde ook een paar voor Roy, en dit leuke shirtje. Ik heb niet meer dan  €10 uitgegeven, dus ik kan veilig zeggen dat het sale shoppen goed is gelukt, haha!


Schoenen

Ik heb ook weer een aantal nieuwe schoenen aan mijn collectie toegevoegd.. Ik vertelde jullie al eerder over deze leuke witte sneakers, die ik ontving van Sacha. Ik vind witte sneakers erg leuk en ik vind dat de tekeningetjes op dit paar ze nét even wat specialer maken. Je ziet ze hier in een outfitpost. Ook bestelde ik een tof paar zilveren sandaalhakken bij Sacha, aangezien ik een kortingscode had en daardoor nog maar 1/5 van de prijs hoefde te betalen. Ze kwamen vorige week binnen, maar Roy vergat ze mee naar huis te nemen (pakketten stuur ik naar zijn werk), dus ik kon ze helaas niet fotograferen. Ik zal ze binnenkort laten zien op Instagram!

Daarnaast kocht ik een fijn paar nude sandaalhakken bij H&M. Ik zocht al een tijdje zo’n soort paar, maar kon nog niet het juiste vinden, totdat ik deze opeens spotte toen ik Roy op ging halen op Schiphol. Ze zitten fijn en ik weet zeker dat ik een aantal zomer-/lentelookst nu echt kan afmaken :)
Home

Roy en ik hebben ook een aantal nieuwe dingen voor in huis gekocht. Allereerst het toffe bakkerskastje wat je op alle foto’s terugziet. Deze zag ik laatst online bij Leen Bakker en hij leek ons perfect om een ‘gat’ naast de trap mee op te vullen. We hebben er ook twee vaasjes bij besteld, zodat hij wat meer aangekleed is en denken eraan om het ons ‘reiskastje’ te maken, omdat de plank die we daar nu voor gebruiken te klein wordt. In Amsterdam kocht ik onlangs nog het leuke hartje schaaltje en ik bestelde online bij H&M dit toffe glazen doosje, waar onze polaroids perfect in passen!Beauty

I heb ook een aantal nieuwe beauty items, wat best uniek is, omdat ik meestal gewoon dezelfde make-up- en verzorgingitems koop. Anyway, in Amsterdam was ik even bij Kiko, waar ik dit toffe lipproduct spotte. Het werkt als een old school lipgloss en ziet er shiny uit, maar verandert in een matte lipstick zodra het je lippen raakt, heel tof! Ook besloot ik eindelijk een Tangle Teezer te kopen. Mijn haar is echt een ramp de laatste tijd en over deze borstel hoorde ik altijd zoveel goede dingen, dat ik het een kans wilde geven. En wauw, ik had dit zoveel eerder moeten doen! Mijn haar pluist vrijwel niet meer en de klitten krijg ik er veel makkelijker uit. Ik raad je deze borstel écht aan, hij is elke cent waard..

 

Ook ontvingen Roy en ik laatst deze Hugo Boss luchtjes van een PR bureau na een event, waar ik helaas niet naartoe kon. Ik was erg verrast over het pakketje en we zijn allebei erg blij met de fijne luchtjes!

Accessoires

Last but not least heb ik ook nog wat nieuwe accessoires. Over het Lord Timepieces horloge heb ik laatst al veel verteld, maar hij is te mooi om niet nog even te benoemen. Bij de H&M op Schiphol, waar ik ook de hakken spotte, kwam ik ook dit telefoonhoesje tegen. Ik had al een soortgelijk Kersthoesje die ik erg fijn vond en deze met hartjes vind ik gewoon leuk en schattig. Hij houdt bovendien erg fijn vast én beschermt mijn telefoon -welke ik regelmatig laat vallen- erg goed, dus ik ben er blij mee ^^

Heb jij onlangs nog leuke nieuwe items gekocht? En wat vind je van mijn nieuwe dingen?

xx Alex

FacebookInstagramTwitter

Follow

10 Comments

  1. Toen ik laatst bij Monki naar binnen ging, kon ik geen leuke broeken vinden jammer genoeg. Ze hadden vooral zwart en qua blauwe broeken ging het meer richting mom jeans. Hopelijk vind ik er de volgende keer iets leuks!

  2. Hihi, nu het lente is voel ik ook behoorlijk de behoefte om lekker zomerse of lente achtige items te gaan kopen :) Je jumpsuit is zo leuk! En wat een prachtig horloge! Heerlijk postje!

  3. Wauw! wat een leuke items! Ook de foto’s zijn echt prachtig. Ik ben zelf ook al een tijdje helemaal verslingerd aan mijn 50mm lens. Alles lijkt wel mooier te worden door die lens :D

    1. Ahh, dankjewel Evi! Ik heb mijn 50mm lens ook echt al best lang en gebruikte hem heel veel, maar de laatste tijd vaker een andere lens. Ben blij dat ik deze weer ‘herontdekt’ heb :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close