New Lord Timepieces Watch - Classic Date, Classic Pink - ilumuoti

New Lord Timepieces watch + giveaway!

Horloges hebben altijd wel een rol gespeeld in mijn leven: mijn vader is redelijk verslaafd aan horloges, dus we stopten altijd bij juweliers en ik was erbij toen hij zijn eerste echte dure horloge kocht. Mijn vader heeft mij daarom ook redelijk wat horloges gegeven -ik kan mij serieus niet herinneren ooit zelf een horloge te hebben gekocht- en met Roy heb ik nog een enorme horloge liefhebber naast mij. En tja, daardoor heb ik zelf ook wel iets met horloges, vooral met de classy dunne horloges.

Onlangs kreeg ik de kans om bij Lord Timepieces, een merk wat ik nog niet kende, een horloge uit te zoeken.

“Lord Timepieces is for people wanting to control their destiny.” – Lord Timepieces

Lord Timepieces verkoopt horloges voor zowel mannen en vrouwen en vrijwel alle modellen zijn heel classy en minimalistisch, dus ik vond het onwijs leuk dat ik er een mocht uitzoeken. Ik keek rustig rond in de webshop en twijfelde zelfs nog over het kiezen van een mannenmodel. Uiteindelijk koos ik twee horloges: de Classic Date Black en de Classic Pink (welke ik niet voor mijzelf bestelde).

Lord Timepieces Classic Date Black

Alleen al de verpakking van de horloges is heel tof. De horloges zitten in schitterende zwarte doosjes met een zwarte sleeve en liggen in zacht, maar stevig beschermfoam. Daarnaast bevat elk doosje een kleine handleiding. Ook bevatte het pakketje een ‘Certificate of Lordship‘, iets waar ik hardop om moest lachen. Ik vind het leuk dat ze zoiets unieks erbij doen, het voelt speciaal en alsof je bij een leuker bedrijf hebt besteld. Het horloge dat ik voor mezelf bestelde is de Classic Date Black, een minimalistisch horloge met rosé gouden details en de datum en ik ben er helemaal verliefd op. Ik ben normaal gesproken niet zo’n fan van (rosé)goud in horloges, maar in dit geval maakt dit het horloge nog meer classy en perfect. Het horloge is bovendien licht en dun en daardoor heel fijn om te dragen, dus ik ben erg blij met mijn keuze!

“Lord Timepieces creates timepieces for aspirational achievers. For winners. For you.” – Lord Timepieces

Winactie!

Naast het zwarte horloge, bestelde ik ook het Classic Pink horloge welke je op een aantal foto’s ziet. Lord Timepieces en ik vinden dat ook jij één van hun horloges moet bezitten, dus daarom koos ik het roze horloge voor één van mijn lezers! De winactie loopt vanaf nu op mijn Instagram account, alle details vind je bij deze post. Oh, en in de beschrijving van deze foto vind je ook nog een 10% kortingscode!

Kende jij dit merk al? Wat vind je van mijn nieuwe horloge?

 


the watches in this post were gifted to me by
Lord Timepieces as part of a collaboration

Facebook • Instagram • Twitter

Follow

15 Comments

  1. Leuk dat je er ook een weggeeft! Ik zat al te denken, ik zou ook de roze uitkiezen! Omdat mijn horloge een beetje – heel erg – aan het vergaan is, zoek ik al een tijdje naar een roze (of helemaal zwart, ook leuk!) horloge, maar je komt echt nergens een goedkoop horloge tegen. Omdat ik m’n horloge elke dag om heb wil ik er best wat meer aan uitgeven, maar ook niet te veel natuurlijk. Voor hoe goed deze eruit zien vind ik de prijs wel meevallen trouwens! Ik doe dus mee, zoals je misschien al zag op insta :)
    Eva ‘s latest post :Rome dag 3 | Outfitfoto’s bij de Sint Pieter & naar de Trevi-fonteinMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close