Fashion Shopping - New Luz by Sacha accessories bracelets - ilumuoti

New minimal Luz bracelets

De Kerstman kwam redelijk vroeg dit jaar! Sacha liet me een aantal sieraden uitkiezen uit de Luz accessoires collectie. Ik kende deze collectie al, omdat ik de lancering bezocht had en ik heb al twee kettinkjes van het merk. Luz by Sacha is een minimalistische sieradenlijn van Sacha met fijne sieraden in zilver en goud, volgens mij plated.

I heb al twee minimalistische kettinkjes van Luz, dus ik besloot nu voor armbandjes te kijken, aangezien ik wist dat ze wat mooie hadden. Ik eindigde met twee armbandjes: één zilveren met mijn sterrenbeeld en één zilveren met een origami vogeltje. De armbandjes werden binnen een paar dagen bezorgd en maakten mij meteen een blij meisje! Ze zien er mooi uit, zijn minimalistisch en hebben de perfecte maat, wat bij mij vrij uniek is, aangezien armbandjes meestal te wijd zijn.

Het enige ‘negatieve’ dat ik kan bedenken is de verpakking van de armbandjes. Ze werden bezorgd in een witte envelop en waren ingepakt in plastic, terwijl de Instagram feed van het merk en bloggers mooie doosjes laat zien. Ik vind doosjes altijd een betere verpakking voor sieraden, maar goed, het gaat om het eindproduct, dus het niet echt een big deal..

Ik heb de armbandjes nu al een paar keer gedragen en ik ben er nog steeds echt blij mee, aangezien ze op veel manieren gecombineerd kunnen worden. Dit soort armbandjes zijn bovendien ook perfect als Kerstcadeautje, dus als je nog steeds een leuk cadeautje voor een vriendin/familieilid zoekt, dan raad ik je zeker aan om de Sacha website te bezoeken! Ze hebben ook een leuke collectie pumps, dus als je nog mooie schoenen zoekt voor bij je Kerstoutfit, kan je hier ook terecht ^^

Wat vind jij van de armbandjes?

xx Alex

oh, en psst! Met de code AlexandraHuijgens.com krijg je t/m 31-12-2016 20% korting op de gehele Luz collectie! :)

ilumuoti-luz-by-sacha-bracelets-christmas-gift-4

ilumuoti-luz-by-sacha-bracelets-christmas-gift-2

ilumuoti-luz-by-sacha-bracelets-christmas-gift

Follow
Bewaren

Bewaren

12 Comments

    1. Ze hebben sowieso niet echt niet-mooie, hihi! Ben er zelf ook heel blij mee! Mocht je ook willen; met de code AlexandraHuijgens.com krijg je 20% korting! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close