A new name for my Blog

Misschien herinner je je mijn blogverjaardag post nog, de post die ik schreef toen ilumuoti in januari 4 werd. Één van de dingen die ik toen vertelde, was dat ik aan een blogplan ging werken en de naam van mijn blog wilde veranderen. Op de één of andere manier ben ik namelijk de feeling met de naam ilumuoti kwijt en ik merkte dat het gewoon te lastig was om uit te spreken. Daarnaast was de betekenis niet meer correct; het betekent letterlijk beauty & fashion, maar over beauty schrijf ik tegenwoordig zelden.

Daarom heb ik lang nagedacht over een nieuwe naam, een naam die wat algemener is, die bij mij en mijn blog past en internationaal kan worden uitgesproken. En daaruit kwam een naam, vanaf nu heet mijn blog ‘A Couple‘ met een tweeledige betekenis. Allereerst heb ik tegenwoordig Roy in mijn leven. We ontmoetten elkaar ongeveer een jaar geleden en hij is nu één van de belangrijkste personen in mijn leven. Zijn naam komt hier al veel voorbij en aangezien veel wat ik doe samen met Roy is (en hij maakt vaak mijn foto’s) vonden we het leuk om hem meer bij mijn blog te betrekken. Hij zal niet echt zelf posts gaan schrijven, maar wel vaker voorkomen op deze blog.

Ook kan de naam veel betekenen en omschrijft het voor mijn gevoel mijn blog perfect. Deze blog is een fashion, lifestyle & fotografie blog met veel verschillende sub-onderwerpen. Daardoor kan je zeggen dat deze blog ‘a couple of outfit posts’, ‘a couple of stories’, ‘a couple of photoshoots’ etc. etc. bevat en de naam voelt gewoon écht goed.

Een aantal van mijn sociale media accounts zijn ook gewijzigd in naam, vanaf nu kan je mij hier volgen:

De komende week zal ik op de blog alle ilumuoti benamingen verwijderen (waarbij oude blog posts als laatste aan de beurt zijn) en morgen zal mijn url wijzigen: acoupleblog.com

ilumuoti.com & acoupleblog.com zullen je nog wel doorverwijzen naar mijn nieuwe url, net zoals een aantal urls met daarin ‘acouple’. Ik hoop dat al het omzetten in één keer goed gaat en dat je nog steeds van mijn blog kunt genieten! Ik hoor het graag als je problemen ervaart!

 

Wat vind jij van de verandering van mijn naam?

xx Alex

Facebook • Instagram • Twitter

Follow

9 Comments

  1. Hoewel ik nooit wist wat je blognaam betekende (oeps, haha) vond ik hem wel heel leuk en vooral herkenbaar! Je nieuwe naam vind ik ook heel mooi! Ook de gedachte erachter. En ik zie je blog inderdaad meer als een fashion & lifestyle blog, dus ik snap dat je naar een nieuwe naam opzoek was. Hoewel ik zelf nu een aantal travel artikelen schrijf, heeft mijn blog wel hetzelfde onderwerp als jouw blog. Maar ik ben pas echt veel over fashion gaan schrijven toen ik een nieuwe blognaam had die op dit moment meer bij mijn blog past :) Daarvoor had ik namelijk precies hetzelfde probleem, want mijn blognaam paste niet meer bij de onderwerpen. Ik geloof dat het meer dan een jaar heeft geduurd voordat ik eindelijk een leuke, nieuwe naam verzonnen had!
    Eva ‘s latest post :Rome dag 4 | Naar Giolitti: de beste ijssalon van Rome (en waarom dat zo bijzonder was)My Profile

    1. Dankjewel voor je leuke & lieve comment! Een nieuwe naam kiezen kan inderdaad onwijs lastig zijn! Ik had eerst ook geen idee haha en toen opeens BOEM was deze er ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close