Nivea In-Shower Body Milk Cacao

[:en]Copyright-ILUMUOTI-Nivea-Bodymilk-Douche-9-1024x683
Copyright-ILUMUOTI-Nivea-Bodymilk-Douche-7-1024x683
Copyright-ILUMUOTI-Nivea-Bodymilk-Douche-6-1024x683
Copyright-ILUMUOTI-Nivea-Bodylotion-onder-Douche
Copyright-ILUMUOTI-Nivea-Bodymilk-Douche-12-1024x683

Follow

[:nl]Copyright-ILUMUOTI-Nivea-Bodymilk-Douche-9-1024x683
Ik weet niet of jullie het ook wel eens hebben, maar bij sommige nieuwe producten heb ik wel eens mijn twijfels over wat deze producten zouden kunnen en moeten doen. Dit had ik bijvoorbeeld dus ook toen een aantal jaar geleden de bodylotion voor onder de douche van Nivea werd gelanceerd. Ik vond het maar een gek iets en was na één testertje ook niet wild enthousiast.

Eigenlijk heb ik sindsdien dan ook niet meer aan gedacht om het product een keer te testen, totdat Drogistplein mij vroeg om een aantal producten van Nivea uit te zoeken. Tijdens het zoeken naar fijne producten -oké, op zich was het meer zoeken wat ik zou kiezen, omdat ik weet dat Nivea producten vrijwel standaard heel fijn zijn- kwam ik een aantal body milks voor onder de douche tegen, waaronder een variant met Cacaogeur. En tja, toen móest ik die natuurlijk wel proberen van mezelf…
Copyright-ILUMUOTI-Nivea-Bodymilk-Douche-7-1024x683
Copyright-ILUMUOTI-Nivea-Bodymilk-Douche-6-1024x683

Nivea Body Milk voor onder de douche


Onder de douche body milk is de nieuwe manier van hydrateren. Door deze bodymilk al onder de douche aan te brengen, trekt het sneller in de huid. De Cacao boter verzacht de huid, en voorkomt een droge en jeukende huid. Een heerlijke geur van cacao, citrus, jasmijn en vanille. De hydraterende werking geeft je huid rust. Zo ben je beter beschermt. (…) Door deze bodymilk onder de douche aan te brengen, neemt de huid het sneller op. Hierdoor kan het dus doeltreffender en beter verzorgen en beschermen. Binnen een paar seconden kan je de milk alweer afspoelen. Supersnel, Supergoed.” Drogistplein/Nivea

Zoals hierboven geciteerd is de bodymilk voor onder de douche speciaal gemaakt om je huid goed te hydrateren en om sneller in je huid te trekken, waardoor het beter verzorgt. Na het gebruiken van één testertje -een paar jaar geleden- snapte ik er echter niet zoveel van: ik bracht het aan, spoelde het weg en merkte geen verschil met daarvoor. Ik was dit keer dan ook erg benieuwd naar wat ik de vorige keer ‘fout’ had gedaan en of het nu zou werken.
Copyright-ILUMUOTI-Nivea-Bodylotion-onder-Douche
Copyright-ILUMUOTI-Nivea-Bodymilk-Douche-12-1024x683

Het heeft mijn verwachtingen overtroffen…


Nou, ik kan je vertellen: dit keer werkte het wel, mijn verwachtingen zijn dus zeker overtrokken. De bodymilk ruikt allereerst echt héérlijk. Of het echt een cacaogeur is? Ik vind het meer een lekkere geur met -als je goed ruikt- een vleugje cacao, maar dat maakt het er niet minder fijn van. De verpakking van de bodymilk is zoals we van Nivea gewend zijn: het laat zien wat het product is, wat en hoeveel erin zit, wat het voor je kan doen en hoe je het moet gebruiken. Gewoon mooi clean wit en blauw zonder al te veel ‘poespas’.

In de douche krijg je de fles makkelijk open -ik was even bang dat het nogal snel glibberig zou worden door het water- en kan je het product makkelijk gebruiken. Je smeert het even lekker over je lichaam heen nadat je jezelf hebt gewassen en daarna spoel je het rustig af, zonder dat je hierbij hoeft te smeren etc. Ik heb overigens meteen ook echt een gouden combinatie gevonden, welke ik jullie ten zeerste aan kan raden: eerst douchen met douchegel in vanille geur en daarna deze bodymilk. Ik kan je zeggen: je ruikt daarna heerlijk!

Ik douche zelf meestal om de dag, dus gebruik dit product ook om de dag in de avond. Normaal gesproken smeerde ik mij ’s avonds nog in met een bodycreme, maar dat is eigenlijk niet meer nodig, omdat ik merk dat mijn huid de dag na het douchen nog steeds lekker zacht is, perfect dus, want het scheelt tijd en het is dus echt een goed product! Of het op de langere termijn nu ook echt iets voor mijn huid heeft gedaan durf ik niet te zeggen, maar ik ben wel heel blij met mijn bodymilk voor onder de douche! :)

Heb jij wel eens een bodymilk voor onder de douche geprobeerd?

xx Alex

Follow

[:]

COMMENTS
 • Dat klinkt heel goed! Heb het nog nooit geprobeerd maar lijkt me zeker wel wat!

  XX Nora / 1310bynora.com

  02/10/2015
 • Wat een mooie productfoto’s en het lijkt me een hele fijne body milk!

  02/10/2015
 • Deze lijkt me heel erg fijn

  02/10/2015
 • Dit product ligt al een hele tijd in mijn kast om gereviewed te worden. Goed om te lezen dat het product goed werkt!

  03/10/2015
 • Nog nooit geprobeerd, maar ik denk dat daar verandering in gaat komen hihi. Tof!

  03/10/2015
 • Ik vind het ook maar gek hihi , heb het zelfde als jij en na 1 tester niet meer gebruikt.
  Toch maar eens kijken als hij een keer in de aanbieding is, dit klinkt wel goed.

  11/10/2015
POST A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Were looking for a nice warm holiday destination for
 • Tuesday smile Already halfway my working week yay
 • SHOOTING DAY Had a fun day shooting at studioautomat today
 • SUNSHINE on a rainy day Hows your weekend so far?
 • STRIPED Wish I could wear this jumpsuit again hows
 • BYE MONDAY Ohh this day went so so fast! Had
 • HELLO FRIDAY Ive got a busy weekend ahead do you
 • NEW EARRING isnt she pretty?