A Couple blog - On my mind - Changes on the blog

On my mind: Kleine veranderingen op mijn blog

Ik krijg het toch wel vaak voor elkaar om dingen die ik posts wilde melden niet mogelijk te maken. Voorbeeldje: ik wilde vandaag een update geven over mijn gedachten over mijn blog (wat overigens nog steeds gaat gebeuren) en één van de onderwerpen die ik wilde benoemen is een blogschema. Ik wilde helemaal trots vertellen dat ik afgelopen week een nieuw schema/ritme was begonnen, maar uiteindelijk plaatste ik maar één post en verpestte ik het meteen een beetje. Good job Alex..

Anyway.. De laatste tijd heb ik veel nagedacht over mijn blog, omdat ik niet helemaal zeker was over een aantal dingen en het graag in mijn hoofd op een rijtje wilde hebben. Allereerst heb ik een aantal veranderingen doorgevoerd in het design van mijn blog. Ik maakte een nieuwe header (laat me weten wat je er van vindt!), en ik maakte wat kleine aanpassingen in de lay outs van de posts en de homepage. Het voelt nu veel meer alsof het klopt en ik kijk weer met plezier naar de pagina’s, dus het voelt alsof dit in ieder geval goede keuze waren.

Ook wil ik mijn blog vanaf nu niet langer als een ‘persoonlijke mode, lifestyle en fotografie blog’ categoriseren. Ik heb namelijk het gevoel dat ik mezelf teveel restricties/verplichtingen geef als ik het heel specifiek categoriseer. Onlangs was ik mijn portfoliowebsite aan het opdaten en toen kwam ik tot deze omschrijving: : “A Couple is een online uiting van mij waarop ik laat zien wat er in mijn leven gebeurt en mezelf creatief kan uiten op het gebied van fotografie, mode (o.a. outfit posts), reizen en andere onderwerpen.”. Daarom noem ik mijn blog vanaf nu een lifestyle blog, omdat alles daarin valt en als een goede omschrijving voelt. Niet dat dit voor jullie heel veel uitmaakt, maar ik vond het wel even fijn om te delen.

Zoals eerder gemeld wil ik dus een soort blogschema gaan volgen. Niet omdat ik vind dat ik altijd per se iets moet plaatsen dan -soms heb ik gewoon geen tijd/energie/etc., maar het voelt fijn om een soort houvast te hebben op wat ik wil doen. Ik ga vanaf nu dus ook proberen om elke zondag, dinsdag en donderdag/vrijdag een nieuwe post te plaatsen, beginnend met vandaag!

Heb jij bepaalde types posts die je graag op A Couple zou willen zien? Laat het weten!! :)

 

xx Alex


Follow

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close