ilumuoti - Fashion wishlist February 2017

On my Wishlist

De ‘herinneringen’ app op mijn iPhone heeft twee lijstjes: shopping & designer wishlist en onlangs kwam ik tot de ontdekking dat ze beiden vrij lang werden. Ik ben er doorheen gegaan en besloot een klein lijstje te maken met de items die bovenaan de wishlist staan. Sommige items zijn designer items die ik puur nog niet heb vanwege de prijs, van andere items heb ik voor mij nog niet het juiste exemplaar gevonden. Het leek mij leuk om mijn wishlist met jullie te delen, zodat je kan zien wat ik leuk vind aan fashion items en om je inspiratie te geven :)

Tassen | Saint Laurent Paris & Chanel WOC

De Saint Laurent Paris Collège Monogram Medium quilted leather tas met zwarte hardware staat op dit moment bovenaan mijn wishlist. Ik zag de tas voor het eerst in Parijs in mei en ik zag hem onlangs weer tijdens ons reisje naar Londen. Daar deed ik de tas zelfs even om en werd ik nog verliefder. Het feit dat ik afgelopen jaar uit huis ben gegaan en dat ik momenteel op zoek ben naar een nieuwe auto zijn dan ook de enige redenen dat ik de tas nog niet heb gekocht. Het is wel een doel om hem dit jaar nog te bemachtigen, ik hoop dat het lukt, want hij is op veel plekken steeds uitverkocht.. Een andere tas die hoog op mijn wishlist staat is de Chanel WOC tas. Ik vind de normale ‘classic’ versie erg mooi, maar onlangs kwam ik deze 2.55 versie tegen, die ik ook wel erg tof vind..

Tops | Een roze gebreide trui & leren biker jack

Op het moment dat ik met deze post begon had ik nét de roze trui van H&M besteld en afgelopen weekend heb ik hem gepast. Ik vind hem erg fijn, dus een roze trui kan eindelijk van mijn wishlist worden gehaald.. Ook ben ik al een tijdje op zoek naar een leren biker jack, aangezien mijn huidige (nep)leren jasje een beetje ‘op’ is. Ik heb nog niet hét jasje gevonden, maar het rocking ballerina jasje is zeker één van mijn favorieten op dit moment.

Broeken | Een fun jeans

‘Fun’ jeans -zoals ik ze noem- zijn op dit moment redelijk populair. Je ziet ze veel op Instagram, webshops, blogs en op straat en sommige exemplaren vind ik erg leuk. Ik weet alleen nog niet zeker of deze broeken ook echt iets voor mij zijn, dus ik moet binnenkort maar eens een paar gaan passen denk ik. Bijvoorbeeld bij Monki, waar ik de jeans op de foto spotte.


Accessoires | Tiffany & Co T armband

De Tiffany & Co T armband is één van de meest iconische Tiffany & Co armbanden en twee jaar geleden zag ik hem voor het eerst in Parijs. Ik wist meteen dat ik deze armband wil hebben, maar heb hem niet gekocht. Ik denk ook niet dat dit snel zal gebeuren, omdat ik hem vrij duur vind en die hoeveelheid geld nu niet wil uitgeven aan een armband. Toch wil ik hem ooit hebben, hij is gewoon zo mooi!

Schoenen | Zilveren enkellaarsjes & Adidas Gazelle sneakers

Last but not least heb ik nog wat schoenen op mijn wishlist staan. Zilveren enkellaarsjes zie je overal en ik vind ze onwijs leuk, maar ik kan gewoon niet het juiste paar vinden. Onlangs bestelde ik deze zilveren laarsjes bij Pull & Bear, maar die waren nét te klein, dus ze staan nog steeds op mijn lijstje. Ook vind ik de Adidas Gazelle sneakers erg leuk, vooral in de zachtroze kleur. Ik weet eigenlijk niet precies waarom ik ze nog niet gekocht heb, dus dit zal binnenkort denk ik wel gebeuren..

Welke fashion items staan op jouw wishlist?

xx Alex

Facebook • Instagram • Twitter

Follow

14 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close