When I imagine myself on vacay ☀😎

Je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat ik de afgelopen twee weken weer een stuk minder actief ben. Dit heeft eigenlijk 2 redenen: allereerst heb ik door het warme weer steeds geen zin om foto’s te maken en geen foto’s betekent geen blogpost. Daarnaast heb je waarschijnlijk gemerkt dat mijn website op dit moment enorm traag is. Dit komt helaas door mijn -net nieuwe- template en ik ben druk bezig om dit op te lossen. Binnen een aantal weken zal ik een nieuwe blog (eigenlijk voornamelijk een nieuwe naam & in dit geval look) lanceren, dan is dit allemaal opgelost!

Ik heb overigens ook nog een vraag aan jou als lezer van mijn blog: zou je het erg vinden als mijn ‘nieuwe’ blog Engelstalig wordt? Tweetalig bloggen ga ik niet meer doen, dit kost helaas te veel tijd, maar ik twijfel op dit moment enorm in welke taal ik zal gaan bloggen. Nederlands vind ik nu fijn, ik heb ook veel Nederlandse bezoekers, maar mijn internationale bezoekers kunnen nu niets meer lezen. Ook gaven veel Nederlandse meiden onlangs in een Instagram poll aan dat ze liever Engels willen. Dus: laat mij alsjeblieft in een reactie weten of jij Engels ook oké vindt, dankjewel!

Twee weken terug bezocht ik samen met Saranda twee events in Amsterdam, het was lang geleden dat we dit hadden gedaan, maar onwijs gezellig! We maakten wat foto’s voor Instagram, maar ik wilde ze toch ook hier nog even delen!.. Ik droeg mijn nieuwe Chanel sneakers en mijn heerlijke nieuwe Bershka shirt. Laatstgenoemde komt in de komende weken trouwens ook nog voorbij in een shoplog!

Wat vind jij van mijn outfit?

xx Alex

A Couple blog - OOTD When I imagine myself on vacay

✨ Outfit Details ✨

H&M Jeans // Bershka T-Shirt // Pull & Bear Jasje // Chanel Sneakers // Saint Laurent Paris Sunset tas // Céline Zonnebril // Cluse x Negin Horloge // All the Luck in the World Kettinkjes // & Other Stories Armbandjes // Little March Oorbellen

fotografie: Saranda

A Couple blog - OOTD When I imagine myself on vacay

A Couple blog - OOTD When I imagine myself on vacay

A Couple blog - OOTD When I imagine myself on vacay

COMMENTS
 • evelien

  REPLY

  wat een geweldige outfit! I love it. <3
  Liefs,
  Evelien

  28/05/2018
 • Laura Vonk

  REPLY

  Mooi zo’n rood detail! Ik vind Nederlands toch nog wel het prettigst eigenlijk :) X

  29/05/2018
POST A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • HAPPINESS The beach always makes me feel happy! Hows
 • I C O N I C Had a fun
 • Shadowplay  Ive been pretty inactive on Instagram lately
 • In loooove with my new jumpsuit Wasnt in love
 • Shooting day on the beach
 • Hurray its my birthday!   ps check
 • Shop till you dropp
 • One of my favourite Summer looks Ive been a bit