Een dagje Utrecht

Hoi!

Afgelopen zondag hadden Saranda en ik eindelijk weer een keer afgesproken, deze keer in Utrecht. Ik bezoek deze stad eigenlijk vrijwel nooit -al vermoed ik dat dit gaat veranderen, aangezien een vriendin naar Utrecht is verhuisd-, maar het is eigenlijk een hele mooie stad! De gebouwen zijn mooi, in het centrum vind je veel leuke winkels en er zijn genoeg fijne restaurantjes.

Saranda en ik brachten een paar uur door in de stad en winkelden een beetje, praatten weer fijn bij en we hadden een lekkere luncht bij een leuk restaurantje. Ook maakten we weer outfitfoto’s en ondanks dat mijn outfit niet heel speciaal was (ik houd gewoon van een simpele t-shirt + jeans combi..) vind ik de foto’s wel heel leuk geworden.

Wat vind jij van mijn outfit & de foto’s?

 

 


✨ Outfit Details ✨

H&M T-shirt
Monki Jeans
Converse All Stars Sneakers
Chanel WOC 2.55 bag
TOMS Sunglasses*
Tiffany & Co 
Necklace
Hermès Bracelet
US Words Bracelet*


fotografie: Saranda

  • had a fun day today shooting on a parking deck
  • oh hey I ran out of captions  how would
  • love my new myjewellery necklace  more about this beauty
  • had a fun day shooting today  follow byalexandrahuijgens

Bewaren

19 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close