Outfit - Happy Sneakers and Pink in Amsterdam - A Couple blog

Happy Sneakers & Pink

Hi there! Het is alweer een week geleden dat ik voor het laatst iets online zette -goed begin van de nieuwe naam hè?, maar helaas had ik op de achtergrond wat issues en kon ik door een technisch foutje niets publiceren.. Anyway, dat is opgelost, ik leef nog helemaal en ben klaar voor  nieuwe content!

Afgelopen zondag had ik na een jaar eindelijk weer afgesproken met Saranda, één van mij blogvriendinnen. We hadden gezellig dagje in Amsterdam; we hebben veel gelopen, leuke plekjes en winkeltjes ontdekt, wat gedronken en gewinkeld en samen outfitfoto’s gemaakt. Ook besloten we dat we nu toch écht vaker moeten gaan afspreken, aangezien het altijd onwijs gezellig is. En tja, elkaar maar één keer per jaar zie is ook gewoon echt heel weinig, haha ;)

Ik ontving onlangs een superleuk nieuw paar sneakers van Sacha. Ze zijn gemaakt van leer en ‘versierd’ met wat schattige tekeningetjes en ik wist meteen toen ik ze zag dat ik ze wilde toevoegen aan mijn schoenencollectie. Ze zitten ook nog eens perfect en ik droeg ze de hele dag in Amsterdam zonder enige problemen. Ze lopen dus heerlijk én kunnen op veel leuke manier worden gestyled! Onlangs heeft Sacha trouwens de nieuwe lente-collectie gelanceerd, vol met toffe sneakers, loafers en sandalen, ik zou het zeker even checken als ik jou was! Mijn outfit fotografeerden we in één van de 9 Straatjes en we hadden heel veel lol (lees: snel wegrennen voor auto’s, fietsers ontwijken en gek dansen): zondag was een fijne dag :)

Wat vind jij van mijn outfit en nieuwe sneakers?

xx Alex

 


✨ Outfit Details ✨

Monki Sweater & Oki Jeans
Sacha Sneakers*
Chanel Classic Bag
Hermès Bracelet
Cheap Monday Choker Necklace
Fashionology Earrings


Outfit - Happy Sneakers and Pink in Amsterdam - A Couple blog

Outfit - Happy Sneakers and Pink in Amsterdam - A Couple blog

Outfit - Happy Sneakers and Pink in Amsterdam - A Couple blog

Outfit - Happy Sneakers and Pink in Amsterdam - A Couple blog

Outfit - Happy Sneakers and Pink in Amsterdam - A Couple blog

Outfit - Happy Sneakers and Pink in Amsterdam - A Couple blog

Outfit - Happy Sneakers and Pink in Amsterdam - A Couple blog

Outfit - Happy Sneakers and Pink in Amsterdam - A Couple blog

Outfit - Happy Sneakers and Pink in Amsterdam - A Couple blog

Outfit - Happy Sneakers and Pink in Amsterdam - A Couple blog

Outfit - Happy Sneakers and Pink in Amsterdam - A Couple blog

Outfit - Happy Sneakers and Pink in Amsterdam - A Couple blog

Outfit - Happy Sneakers and Pink in Amsterdam - A Couple blog

Outfit - Happy Sneakers and Pink in Amsterdam - A Couple blog

Outfit - Happy Sneakers and Pink in Amsterdam - A Couple blog

photography: Saranda

11 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close