A Couple blog - Festival mood & Outfit inspiration
FashionOutfit

Festival mood & Outfit inspiration

Yay, het zonnetje is er eindelijk! Het voelt eindelijk echt als lente en zelfs als zomer met de temperaturen stijgend tot 30! Dit weer geeft me ook wel echt het gevoel van festivals; lekker de hele dag dansen en genieten van de muziek en natuur is gewoon wat past bij de zomer.

Sacha vroeg mij een aantal items uit te kiezen, zodat ik een toffe festivallook kon samenstellen om jullie wat inspiratie te geven voor het aankomende zomer- en festivalseizoen. Ik heb nog geen festivals op de planning staan, maar ik weet nu wel al dat mijn nieuwe items perfect zijn voor mijn outfit áls ik ga. Ik koos onder andere en superleuk paar espadrilles, een toffe retrozonnebril en wat toffe chokers. In de eerste instantie wilde ik gaan voor een paar sandalen, maar dichte schoenen leken mij toch iets veiliger voor een festival, haha! ;)

Ik maakte mijn outfit af met shorts, een fijne top en mijn nieuwe  bomber jasje. Het voelde echt alsof ik klaar was om los te gaan op een festival, haha! Ik wil jullie bij dezen wel echt aanraden om de Sacha webshop even te bezoeken als je nog toffe festivalschoenen en/of -accessoires zoekt. Ze hebben namelijk écht onwijs leuke items (en dat zeg ik niet omdat dit een samenwerking is haha). De code A Couple geeft je t/m 18 juni in ieder geval ook nog eens een fijne korting! 🤗🤗

Wat vind jij van mijn festivallook? Heb jij voor deze zomer al leuke festivals op de planning?

xx Alex


✨ Outfit Details ✨

Brandy Melville Top
Zara Shorts
Only
Bomber jack
Furla Bag
Sacha
Espadrilles*
Sacha
Choker necklace*
Sacha Sunglasses*
& Other Stories
Bracelets

[show_shopthepost_widget id=”2680989″]


fotografie: Roy

items met een * heb ik ontvangen
van Sacha als onderdeel van een samenwerking

Bewaren

Bewaren

Bewaren

17 Comments

  1. Wat een leuke outfit! Ik vind die top zó mooi. Zelf wil ik ook nog eens iets roods kopen. Ik heb wel een paar rode shirtjes, maar die vind ik te simpel op een of andere manier ;)

    1. Dankjewel! Ik liep een paar jaar geleden een keer tegen deze aan, was precies wat ik zocht! Ik snap wel wat je bedoelt ja, misschien heeft Pull & Bear iets leuks?

Leave a Response

CommentLuv badge

Close