Het laatste beetje zon..

[:nl]Ahh, het weer is de afgelopen dagen zo fijn geweest, ik werd er helemaal blij van! We besloten dan ook om er goed van te genieten, omdat we natuurlijk niet echt weten wanneer het zonnetje weer terug gaat komen na deze gekke zomer.. Daarom gingen Roy en ik afgelopen maandagavond na het avondeten nog even naar het strand voor een drankje en nagerecht, gewoon om even te genieten.

Ik droeg mijn nieuwe rode broek, welke eigenlijk wel een beetje uit mijn comfort zone is, maar dat vind ik juist wel tof, ik moet van mezelf wat meer ‘durven’ als het om fashion gaat, in plaats van laten liggen terwijl ik het tof vind. Ik combineerde hem redelijk eenvoudig, omdat ik gewoon lekker wilde relaxen en een trui aan wilde doen als de zon onder ging. Ook droeg ik mijn nieuwe Toms sandalen, ze zijn echt precies wat ik al maanden zocht en ze zitten & lopen heerlijk! Ik heb genoten van de laatste beetjes zon, hopelijk komt het snel nog even terug!

Wat vind je van mijn outfit? Heb jij ook genoten van het laatste zonnige weer?

 

 

 


✨ Outfit Details ✨

H&M Top
Bershka Broek
TOMS Sandalen*
Chanel WOC 2.55 tas
Céline Zonnebril
Tiffany & Co 
Ketting
Hermès Armband
US Words Armband*
My Jewellery Oorbellen


[:en]The weather has been great during the last couple of days and we decided to enjoy the sun as much as we can, since we didn’t see Mr. Sunshine a lot during the last couple of Summer weeks. Therefore, Roy and I went to the beach to have some drinks and a desert after dinner last Monday.

I was wearing my new red pants, which take me a bit out of my comfort zone, but I like that, since I think I should try some new things when it comes to fashion. I combined it pretty easily, since I just wanted to relax that night and I was about to put on a sweater, since the temperature dropped a lot once the sun was gone. I also wore my new Toms sandals, they’re exactly what I have been looking for all Summer and they fit & walk perfectly.. I enjoyed the last rays of sunshine, I hope we will have some more sun too..

What do you think of my outfit? What’s the weather at your place like?

 

 


✨ Outfit Details ✨

H&M Top
Bershka Pants
TOMS Sandals*
Chanel WOC 2.55 bag
Céline Sunglasses
Tiffany & Co 
Necklace
Hermès Bracelet
US Words Bracelet*
My Jewellery Earrings


[:]

COMMENTS
 • Gorgeous! You look lovely dear!

  30/08/2017
 • ah zo fijn om even naar het strand te gaan! toffe zonnebril :) xx

  31/08/2017
 • Ah wauw die broek staat je zo mooi! Heerlijke foto’s op het strand<3

  31/08/2017
 • Wat een mooie broek!! <3

  X Merel
  http://www.andathousandwords.com

  01/09/2017
 • Die rode broek is echt gaaf! Zoiets vind ik voor mezelf ook mooi, maar dan zou ik het niet zo snel durven te dragen. Mensen (op school) hebben namelijk al gauw een mening over iets. Soms is dat wel jammer, want anders zou ik wel vaker met een pantalon naar school gaan :)

  04/09/2017
POST A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Were looking for a nice warm holiday destination for
 • Tuesday smile Already halfway my working week yay
 • SHOOTING DAY Had a fun day shooting at studioautomat today
 • SUNSHINE on a rainy day Hows your weekend so far?
 • STRIPED Wish I could wear this jumpsuit again hows
 • BYE MONDAY Ohh this day went so so fast! Had
 • HELLO FRIDAY Ive got a busy weekend ahead do you
 • NEW EARRING isnt she pretty?