Het laatste beetje zon..

Ahh, het weer is de afgelopen dagen zo fijn geweest, ik werd er helemaal blij van! We besloten dan ook om er goed van te genieten, omdat we natuurlijk niet echt weten wanneer het zonnetje weer terug gaat komen na deze gekke zomer.. Daarom gingen Roy en ik afgelopen maandagavond na het avondeten nog even naar het strand voor een drankje en nagerecht, gewoon om even te genieten.

Ik droeg mijn nieuwe rode broek, welke eigenlijk wel een beetje uit mijn comfort zone is, maar dat vind ik juist wel tof, ik moet van mezelf wat meer ‘durven’ als het om fashion gaat, in plaats van laten liggen terwijl ik het tof vind. Ik combineerde hem redelijk eenvoudig, omdat ik gewoon lekker wilde relaxen en een trui aan wilde doen als de zon onder ging. Ook droeg ik mijn nieuwe Toms sandalen, ze zijn echt precies wat ik al maanden zocht en ze zitten & lopen heerlijk! Ik heb genoten van de laatste beetjes zon, hopelijk komt het snel nog even terug!

Wat vind je van mijn outfit? Heb jij ook genoten van het laatste zonnige weer?

 

 

 


✨ Outfit Details ✨

H&M Top
Bershka Broek
TOMS Sandalen*
Chanel WOC 2.55 tas
Céline Zonnebril
Tiffany & Co 
Ketting
Hermès Armband
US Words Armband*
My Jewellery Oorbellen


8 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close