A Couple blog - Outfit Amsterdam Lookout

Bovenop de A’dam Lookout

De Amsterdam Lookout rooftop die we afgelopen weekend bezochten (lees deze post voor meer info) was een supertoffe plek om foto’s te maken. Ik had niet de intentie om een outfitpost te maken met de foto’s die we daar schoten, maar ik vind dat ze best wel tof zijn geworden en ik vind de vintage filter erover heen best wel tof. Dus ja, ik wilde ze toch wel even delen.. Ik droeg mijn fijne Monki jeans en een heerlijk shirtje, omdat het zonnetje fijn scheen en we konden genieten van een temperatuur van 21 graden Celcius. Ik vond het heerlijk bovenop dit toffe gebouw; het was warm en de hele vibe maakte me gewoon onwijs blij..

Wat vind jij van de foto’s?

xx Alex

A Couple blog - Outfit Amsterdam Lookout


✨ Outfit Details ✨

Pull & Bear T-Shirt
Monki 
Jeans
Converse All Stars
Chanel Classic Bag
Hermès Bracelet
Luz by Sacha Bracelets*
Cheap Monday Choker Necklace
Toms Sunglasses*
Fashionology Earrings


A Couple blog - Outfit Amsterdam Lookout
A Couple blog - Outfit Amsterdam Lookout
A Couple blog - Outfit Amsterdam Lookout
A Couple blog - Outfit Amsterdam Lookout
A Couple blog - Outfit Amsterdam Lookout

photography: Roy
camera: Canon EOS 70d
lens: Canon EF 50mm f/1.8

13 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close