ilumuoti - Outfit Oxford Street London

Posing on Oxford Street

[:en][dropcap type=”background”]F[/dropcap]inally a new outfit post on the blog! I must admit that the photos in this post don’t have the greatest quality, but I really liked the photos, so I just wanted to share them anyway. Roy and I visited London last week -I’ll tell you more about that later this week- and we actually took a camera with us. However, we didn’t feel like carrying it around all the time, so we only made photos with my iPhone 6s.

I therefore didn’t plan to post the photos, but I found out that they turned out pretty nice, so here they are anyway. We made a quick stop at Oxford Street -the main shopping street-, because Roy wanted to see the Selfridges store and I loved the scenery so much, that I just had to pose in it. I was wearing my favorite Monki jeans, comfy Nike sneakers and lovely Calvin Klein sweater. I also wore my fluffy coat, which kept me warm and cosy in London!

What do you think of my outfit and the photos?

xx Alex


I’M WEARING

Calvin Klein • Sweater
Monki • Jeans
Forever 21 • Fake Fur Coat
Chanel • Classic Bag
Zara • Scarf
Fossil & Luz Accessories  Bracelets
Fashionology Earrings
Cheap Monday • Necklace
photography: Roy
camera: iPhone 6s

[:nl][dropcap type=”background”]E[/dropcap]indelijk weer een outfitpost! Ik moet toegeven dat de foto’s niet de meest geweldige kwaliteit hebben, maar ik vond ze zo leuk, dat ik ze wel moest delen. Vorige week bezochten Roy en ik Londen -daar vertel ik later deze week meer over- en we namen een camera mee. Uiteindelijk hadden we absoluut geen zin om deze de hele tijd mee te nemen, dus maakten we alleen foto’s met mijn iPhone 6s.

Daarom had ik deze outfitpost ook eigenlijk niet meer gepland, tot ik ontdekte dat de foto’s eigenlijk best leuk en goed waren geworden, dus hierbij alsnog.. We maakten op de eerste dag een korte stop op Oxford Street -dé winkelstraat in Londen-, omdat Roy graag Selfridges wilde zien. Ik vond de hele omgeving zó leuk, dat ik per se even wilde poseren. Ik droeg mijn favoriete jeans van Monki, comfy sneaker van Nike en mijn fijne Calvin Klein sweater. Ook droeg ik mijn heerlijke fluffy jas, welke mij goed warm hield in Londen! :)

 

Wat vind jij van de outfit en de foto’s?

xx Alex


I’M WEARING

Calvin Klein • Sweater
Monki • Jeans
Forever 21 • Fake Fur Coat
Chanel • Classic Bag
Zara • Scarf
Fossil & Luz Accessories Bracelets
Fashionology Earrings
Cheap Monday • Necklace
photography: Roy
camera: iPhone 6s

[:]

COMMENTS
 • Jaaa je vertelde al dat je in Londen was! Hartstikke leuke outfit, en de omgeving is te goed om géén foto’s te maken! Malou x

  04/01/2017
 • Toffe foto’s! Ik kan niet wachten om weer terug te gaan naar London

  04/01/2017
 • Ah hele leuke foto’s, wat is Londen toch een fijne stad! Ik ben gek op je jas, leuk!

  06/01/2017
 • Superleuke locatie om foto’s te maken! :) Ze zijn ook echt mooi geworden joh! Je jas ziet er echt heelrijk warm uit & hij is zoo leuk!

  07/01/2017
 • Ahh leuk, Londen! Hele fijne outfit en ik snap het helemaal van de camera, maar met een iPhone is het ook prima te doen!

  07/01/2017
 • Ik vind de kwaliteit van de foto’s helemaal niet slecht hoor! Leuke outfit en leuke plek ook!

  07/01/2017
 • Zijn hele leuke foto’s geworden! En dat gewoon met een iPhone camera :)

  07/01/2017
POST A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • STRIPED Wish I could wear this jumpsuit again hows
 • BYE MONDAY Ohh this day went so so fast! Had
 • HELLO FRIDAY Ive got a busy weekend ahead do you
 • NEW EARRING isnt she pretty?
 • Hi weekend
 • Still loving the Ibiza sunlight colours And my
 • Hi weekend so good to see you Do you
 • Please take me back ibiza