Outfit | Parc Guell

[:en][dropcap type=”background”]J[/dropcap]aa, ein-de-lijk kon ik mijn nieuwe jumpsuitje aan! Ik kocht hem maanden geleden in de sale bij Mango, maar ja, het was winter en met een panty was hij niet leuk, dus ik moest wachten op het zonnetje. Toen we ons tripje naar Barcelona hadden geboekt, wist ik dan ook meteen zeker dat deze sowieso meeging in de koffer. En wauw, wat was ik die dag blij dat ik geen strak broekje aanhad, maar een lekker luchtig pakje! We gingen op dinsdag namelijk naar Parc Güell en moesten in zo’n 35 graden Celcius in het volle zonnetje een heuvel beklimmen.

Oké, sommige stukken hadden een roltrap, maar alle niet-roltrap stukken waren dan wel ook meteen weer in de zon. En laat ik nou net niet heel hitte-bestendig zijn (voornamelijk in mijn gezicht) en het dus superwarm hebben tijdens zo’n tochtje! Gelukkig kwamen we onderweg wel wat leuke souvenirwinkeltjes tegen waar ik een fijn waaiertje wist te scoren, zodat ik mijn gezicht wat verkoeling kon brengen, yay! Anyway, ik droeg dus een lekker luchtige outfit met mijn fijne sandaaltjes en nieuwe horloge, welke ik dus echt perfect vond passen bij de jumpsuit! Oh enne, we hebben volgens mij zo’n 60 minuten op de heuvel (en dan bedoel ik alleen maar deze specifieke plek) doorgebracht waar we heel veel selfies maakten, elkaar eindeloos fotografeerden en teveel lol hadden bij het maken van een filmpje… :)

Wat vind jij van deze look?

xx Alex

Copyright ILUMUOTI - Outfit Parc Guell 3

MANGO Jumpsuit  •  INVITO Sandalen  •  MICHAEL KORS Tas  •  DANIEL WELLINGTON Classy Glasgow Horloge*  •  CÉLINE Audrey Zonnebril  •  FOSSIL Peace Armbandje  •  SOUVENIRWINKELTJE Ketting

items met een * heb ik ontvangen voor mijn blog

Copyright ILUMUOTI - Outfit Parc Guell 2

Copyright ILUMUOTI - Outfit Parc Guell-14

Copyright ILUMUOTI - Outfit Parc Guell 1

Copyright ILUMUOTI - Outfit Parc Guell-16

Follow

Copyright ILUMUOTI - Outfit Parc Guell-15

Copyright ILUMUOTI - Outfit Parc Guell 4

Copyright ILUMUOTI - Outfit Parc Guell-10

Bewaren[:nl][dropcap type=”background”]J[/dropcap]aa, ein-de-lijk kon ik mijn nieuwe jumpsuitje aan! Ik kocht hem maanden geleden in de sale bij Mango, maar ja, het was winter en met een panty was hij niet leuk, dus ik moest wachten op het zonnetje. Toen we ons tripje naar Barcelona hadden geboekt, wist ik dan ook meteen zeker dat deze sowieso meeging in de koffer. En wauw, wat was ik die dag blij dat ik geen strak broekje aanhad, maar een lekker luchtig pakje! We gingen op dinsdag namelijk naar Parc Güell en moesten in zo’n 35 graden Celcius in het volle zonnetje een heuvel beklimmen.

Oké, sommige stukken hadden een roltrap, maar alle niet-roltrap stukken waren dan wel ook meteen weer in de zon. En laat ik nou net niet heel hitte-bestendig zijn (voornamelijk in mijn gezicht) en het dus superwarm hebben tijdens zo’n tochtje! Gelukkig kwamen we onderweg wel wat leuke souvenirwinkeltjes tegen waar ik een fijn waaiertje wist te scoren, zodat ik mijn gezicht wat verkoeling kon brengen, yay! Anyway, ik droeg dus een lekker luchtige outfit met mijn fijne sandaaltjes en nieuwe horloge, welke ik dus echt perfect vond passen bij de jumpsuit! Oh enne, we hebben volgens mij zo’n 60 minuten op de heuvel (en dan bedoel ik alleen maar deze specifieke plek) doorgebracht waar we heel veel selfies maakten, elkaar eindeloos fotografeerden en teveel lol hadden bij het maken van een filmpje… :)

Wat vind jij van deze look?

xx Alex

Copyright ILUMUOTI - Outfit Parc Guell 3

MANGO Jumpsuit  •  INVITO Sandalen  •  MICHAEL KORS Tas  •  DANIEL WELLINGTON Classy Glasgow Horloge*  •  CÉLINE Audrey Zonnebril  •  FOSSIL Peace Armbandje  •  SOUVENIRWINKELTJE Ketting

items met een * heb ik ontvangen voor mijn blog

Copyright ILUMUOTI - Outfit Parc Guell 2

Copyright ILUMUOTI - Outfit Parc Guell-14

Copyright ILUMUOTI - Outfit Parc Guell 1

Copyright ILUMUOTI - Outfit Parc Guell-16

Follow

Copyright ILUMUOTI - Outfit Parc Guell-15

Copyright ILUMUOTI - Outfit Parc Guell 4

Copyright ILUMUOTI - Outfit Parc Guell-10

[:]

COMMENTS
 • Ah zo zomers!

  10/07/2015
 • Echt zulke leuke foto’s!

  10/07/2015
 • Mooie foto’s en een leuke outfit heb je aan!

  10/07/2015
 • Ik ontdekte je blog eigenlijk per toeval op Instagram! Wat een mooie fotografie style heb je!

  11/07/2015
 • De jumpsuit is zo leuk! Ik hou van strepen, staat altijd zo leuk. xx

  http://melisa-demir.blogspot.nl

  12/07/2015
 • Wat een prachtige foto’s weer! Love het tasje trouwens!

  12/07/2015
 • Wat een leuke blog heb jij! Ik ga je meteen volgen. :D Zo’n leuke foto’s en stijl heb je, echt waar. Keep up the amazing work xoxo

  13/07/2015
POST A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Were looking for a nice warm holiday destination for
 • Tuesday smile Already halfway my working week yay
 • SHOOTING DAY Had a fun day shooting at studioautomat today
 • SUNSHINE on a rainy day Hows your weekend so far?
 • STRIPED Wish I could wear this jumpsuit again hows
 • BYE MONDAY Ohh this day went so so fast! Had
 • HELLO FRIDAY Ive got a busy weekend ahead do you
 • NEW EARRING isnt she pretty?