Fashion Outfit - Pink Knit Takko Chanel Bag - ilumuoti

Pink at Home

Ikheb er nog niet veel over verteld op ilumuoti, maar Roy en ik zijn in oktober samen gaan wonen en we zijn nog steeds verliefd op ons huis. Één van de onderdelen van ons huis is een vide, wat betekent dat we ook een extra trap hebben. En tja, deze trap is gewoon heel tof voor foto’s, dus daarom besloten we op de trap een outfitfoto’s te maken, in plaats van buiten. Oké, het feit dat de Kerstboom erachter stond was ook nog wel een reden, haha ;)

Anyway, dit truitje van Takko heb ik sinds een aantal wekenn en ik combineerde het gisteren met mijn favoriete jeans en mijn Chanel-ish sneakers. De trui is heerlijk zacht en ik vind de kleur heel leuk, zeker omdat ik deze kleur meestal voorbij zal lopen. Anyway, ik combineerde hem met silveren en zwarte accessoires en ik vind het echt een heerlijke makkelijke zondaglook.

Wat vind jij van deze outfit en onze trap ^^?

xx Alex


I’M WEARING

Takko • Knit*
Monki • Jeans
Invito • Sneakers
Chanel • Classic Bag
Hermès Bracelet
Fashionology Earrings
Cheap Monday • Necklace
ps. om de één of andere reden heeft WordPress mijn foto’s onwijs korrelig enzo gemaakt, I don’t know whyy.. :|

10 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close