Outfit | RED with Converse, Chanel & Toms | A Couple blog

R E D

Happy Monday! De temperatuur gaat eindelijk omhoog, de dagen worden langer -al helemaal sinds de klok afgelopen weekend een uur vooruit ging- en ik merk echt dat ik hierdoor meteen wat beter in mijn vel zit. Afgelopen weekend hadden we hier een heerlijk zonnetje en twee hele fijne dagen. Ik deed niet heel veel, maar toch zat ik de hele zaterdagochtend op de ijsbaan voor een wedstrijd en had ik gistermiddag nog een shoot.

Zaterdag gingen Roy en ik nog even op pad voor een snelle shoot met zijn nieuwe auto en hij was helemaal gek op deze rode muur. Ik vond hem eerst niet geweldig voor outfit foto’s, totdat ik mij bedacht dat ik de outfit toch al ‘red’ wilde gaan noemen, vanwege de tekst op mijn sweater. Deze kocht ik een tijdje geleden en is nog steeds één van mijn favorieten. Ik combineerde hem met mijn favoriete lente jeans en ik droeg -eindelijk weer!- mijn witte All Stars. Ook besloot ik mijn Toms zonnebril weer eens te pakken, al bleek hij eigenlijk net iets te groot en gleed hij steeds van mijn neus af..

Anyway, ik vind het heel tof hoe Roy de foto’s heeft gemaakt en hoe ze zijn geworden na het bewerken.

Wat vind jij van mijn outfit en de foto’s?

xx Alex


✨ Outfit Details ✨

Pull & Bear Sweater
Monki 
Jeans
Converse All Stars
Chanel Classic Bag
Fossil Bracelet
Cheap Monday Choker Necklace
Toms Sunglasses*
Fashionology Earrings


photography: Roy

22 Comments

  1. Zo leuk, die foto’s bij die rode achtergrond! En mooie outfit! Ik ga ook eens kijken of ze bij de Monki zo’n leuke broek als deze hebben :)

    1. Deze hebben ze helaas niet meer denk ik, want het is geen vaste collectie broek en hij is al wel minimaal een jaartje oud.. Maar ze hebben altijd heel veel leuke en fijne jeans! :)

  2. Wow, I’m just really happy that I find your blog. Your style is perfect. Don’t stop posting ,
    because I’m coming back:)
    Regards.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close